مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ 14 و 12 اینچ تا 1250
سلام دوستان
نه خسته
من قصده خرید یه لپ تاب تا 1250 دارم
حتما 14 و بهتر 12 اینچ باشه
بقیش هرچی بود
یعنی هرچی بهتر،بهتر
:27:
فقط سریعتر بگید که 5 شنبه میرم بخرم
این مدلا رو خودم دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-فنی-لپ-تاپ-نوت-بوک-Laptop-ام-اس-آی-MSI-Classic-CX-480-Ci5-4DDR3-500Gb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-لپ-تاپ-نوت-بوک-Laptop-اسوس-Asus-K43SJ-Ci3-4Gb-750Gb
ممنووووووووووووووووون:40:
دوستان 12 اینچ هم باشه بهتره
نظره مثبت دوستان،چیه!؟کمکی،صحبتی،حر ی چیزی!!؟؟؟
Highbury
25-07-2012, 01:02
لبتاب 12 اینچ نداریم
ایسوز که پیشنهاد نمیشه. چون با اینکه 14 اینچه اما سنگینه. هدف از خرید لبتاب 14 باید سبکیش باشه.
در مورد اون msi تا حالا تجربه استفاده نشدم. اما تا حالا چیز بدی هم از لبتاب های msi نشنیدم
همینطور شما میتونید به لنوو e420 هم فکر کنید که لبتاب خوبیه
همچنین سامسونگ e5z، با اینکه 15 اینچه اما از asus k43sj سبکتره !! 2300 گرم
one.user
25-07-2012, 01:06
باشه حتما. ممنون از همه
Mr.Mazmamfi
25-07-2012, 01:16
سلام
CX 480 مدل خوبیه ، و کانفیگ خوب + قیمت خوبی هم داره ( مثل اینکه جدیدا اومده پایین ، قبلا 1360 بود ) و نزدیک ترین رقیبش Z470 از لنوو هست .
این مدل Msi رنگ های متنوعی داره . ( این 2 مدل رو یه بار بررسی کردم ، الان هر چی میگردم پستش رو پیدا نمیکنم ، ولی این تاپیک رو بخونی بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شما نیاز های دقیق تری بیان کن ، مدل های خیلی زیادی میتونیم پیشنهاد بدیم . ( شاید بالای 20 مورد ) در این صورت جزء گورگیجه گرفتن چیزی برات نداره :46:
موفق باشید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لبتاب 12 اینچ نداریم
عجب!!!!!
خوب من لپ تاپی میخوام که مینی نباشه،یعنی 10 اینچ نباشه،14 اینچ هم نباشه
بین اینا
برای یه خبرنگار میخوام
لبتاب 12 اینچ نداریم
ایسوز که پیشنهاد نمیشه. چون با اینکه 14 اینچه اما سنگینه. هدف از خرید لبتاب 14 باید سبکیش باشه.
ممنون
خودمم تو ایسوس ها زیاد چیزه خوبی ندیدم
همینطور شما میتونید به لنوو e420 هم فکر کنید که لبتاب خوبیه
همچنین سامسونگ e5z، با اینکه 15 اینچه اما از asus k43sj سبکتره !! 2300 گرم
ممنون،نه رو 14 اینچشم مشکل داریم،15 دیگه نه
بابته لنوو هم سپاس
جوابای من اینجا کوشش؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پاک شدن؟؟؟
:4:
lenovo x220 !سایزشان 12.5 است.مدل های بالای آن قیمت بالای دارند ولی مدل های ارزان تری با گرافیم اینتل هم موجود بود که ارزانتر بودند،اطلاع ندارم که در حال حاضر توی بازار موجود باشد یا نه لوی سایزشان 12.5 است.
ممنون
فک کنم باید برم حضوری بازار
اینجا پست میدی پاک میکنن
کسی هم جواب نمیده
قبلا خیلی بهتر بود
این مورد را هم چک کنید sony vaio yb13kx
11"
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : AMD E450| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):AMD 6320 Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 2GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 500 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 11.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 7S
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): -
قیمت :1110
Sony Vaio YB 36 KG
ممنون از دوستان
نظرتون با این چیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط رو گارانتیش مشکل دارم!
کسی نیست بگه اچ پی گارانتی چی خوبه!؟!همین پروبوک 4330 رو بگیرم!؟13 اینچهکمممممممممممکقبلا تاپیک نزده ، جواب تو حلقت بود!!:دییی
Highbury
27-07-2012, 14:05
جوابای من اینجا کوشش؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پاک شدن؟؟؟
:4:
یک پست شما اشتباها پاک شد. البته دلیلش فنی بود نه پست شما.
lenovo x220 !سایزشان 12.5 است.مدل های بالای آن قیمت بالای دارند ولی مدل های ارزان تری با گرافیم اینتل هم موجود بود که ارزانتر بودند،اطلاع ندارم که در حال حاضر توی بازار موجود باشد یا نه لوی سایزشان 12.5 است.
دوست عزیز توجه کنید که بودجه ایشان 1250 هست. مدلی که معرفی کردین قیمتش بسیار بالاتر از این حرفاست
این مورد را هم چک کنید sony vaio yb13kx
11"
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : AMD E450| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):AMD 6320 Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 2GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 500 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 11.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 7S
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): -
قیمت :1110
Sony Vaio YB 36 KG
میتونستید این دو پست را در یک پست بدین
پردازنده ای که روی این لبتاب هست ارزش نگاه کردن رو هم نداره
ممنون از دوستان
نظرتون با این چیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط رو گارانتیش مشکل دارم!
4330 لبتاب خوبی هست.
دیگه چیز کاملی تو رنج 1250 که ساخته نشده. یکی قیافش ایراد داره. یکی کیبورد، یکی گارانتی و ...
توجه کنید که با این بودجه همین موارد هست.
کسی نیست بگه اچ پی گارانتی چی خوبه!؟!همین پروبوک 4330 رو بگیرم!؟13 اینچهکمممممممممممکقبلا تاپیک نزده ، جواب تو حلقت بود!!:دییی
گارانتی فالنیک خیلی گرانه
جدیدا گارانتی سریر هم اومده که زیاد گرون نیست.
ممنون
فک کنم باید برم حضوری بازار
اینجا پست میدی پاک میکنن
کسی هم جواب نمیده
قبلا خیلی بهتر بود
من یه Dell vostro 3400 دارم البته نوع core i7 سال پیش 1250 خریدم خیلی راضی ام ازش البته من خیلی ازش کار می کشم روزی 12 ساعت بکوب کار می کنه چون دارم رو پایان نامم کار می کنم اون موقع هم با این قیمت این سیستم حدود 13 اینچ و خورده ای این لب تاپو پیدا کردم,البته مثل اینکه خیلی استفاده نشده چون من تو بحثا ازش چیزی ندیدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.