ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریزش برگهای گل یاس

arbaba20
24-07-2012, 08:42
با سلام به دوستان عزیز و تشکر از سایت خوبتون
من حدودا 2هفته پیش یه گلدان کوچک گل یاس رو با ارتفاع تقریبی 40 سانتی متری از گلفروشی خریدم - گلفروش گفت روزی سه بار بهش آب بدم که منم اینکارو با گذاشتن گلدان در حیاط زیر آفتاب مسقیم انجام دادم تا اینکه در کنار دیوار حیاط که کاملا بتنی بود (با کندن بتن به میزان گلدان تا رسیدن به خاک نرم) گلدلت پلاستیکی رو دریده و گلدان را بصورت قالبی در داخل چاله کنده شده گذااشتم و کناره های اون رو با خاک معمولی تپه روبروی خونه مون پر کردم (محل کاشتن گل از ساعت 3 بعداظهر تا غروب آفتاب زیر نور مسقیم آفتابه) و سپس آبیاری کامل انجام دادم و هر روز بطور متوسط یک یا دو بار آبش کامل دادم ولی گل هر روز برگهاش کوچکتر شده و تقریبا داره همه ش میریزه!!! لطفا کمک کنید که چطوری به دادش برسم
متشکرم

ارمیتا2
24-07-2012, 13:41
میتونم بگم که من به گل یاسم که اولش 30 سانت قدش بود و حالا کل دیوار حیاطمونو گرفته روزی یک بار اب میدم.از اولشم همیشه روزی یک بار غروب ها اب میدم.سه ماه یک بار براش کود میریزم و تو سال یک بار کود اهن هم بهش میدم.هر چقدر اب زیاد بهش بدی برگاش میریزه و باید نور کافی ببینه.گل یاس اگه بهش برسی حتی اگه خشک شده باشه دوباره رشد میکنه.درباره خرید کود به گل فروشی مراجعه کن .

sepako
24-07-2012, 17:24
دوست گرامی، من خیلی با این جواب بالایی موافق نیستم! من حدس میزنم، با تعریفی که کردید ممکنه آفتاب شما برای یاس زیاد باشه، یاس گیاه نیمه آفتاب دوستیه و این به این معنیه که نمیشه در جایی کاشتش که از 3 طرف آفتاب میگیره. در هر اقلیم و محیطی، باید دید که گیاه از کدوم طرفها آفتاب میگیره و چه قدر گرما بهش منتقل میشه. عموم گیاه ها برای اینکه بتونن شرایط جا به جا شدن رو تحمل کنن، باید بهشون کمک کرد. یعنی این جا به جایی رو در فصلی که کمترین شوک فاکتور وجود داره مثل پاییز یا زمستون انجام داد.
اگر گیاهتون در طول روز بیشتر از 2-3 ساعت روش آفتاب مستقیمه، حتما می خشکه. یاس مثل خیلی از بوته های دیگه، به کمی آفتاب، کمی سایه احتیاج داره، یعنی بهتره که در جایی باشه که گیاه یا دیوار یا ایوانی ازش محافظت کنه.
با اینکه شما بهش آب کافی دادین ولی این فصل اصلا برای جا به جایی مناسب نیست. وقتی که گیاه ریشه های سطحی و عمقی کافی داره، یه بار یا حتی یک روز در میان هم میشه بهش آب داد. ولی الان که جابه جا شده، آب زیاد می خواد.

ارمیتا2
25-07-2012, 10:20
دوست گرامی، من خیلی با این جواب بالایی موافق نیستم! من حدس میزنم، با تعریفی که کردید ممکنه آفتاب شما برای یاس زیاد باشه، یاس گیاه نیمه آفتاب دوستیه و این به این معنیه که نمیشه در جایی کاشتش که از 3 طرف آفتاب میگیره. در هر اقلیم و محیطی، باید دید که گیاه از کدوم طرفها آفتاب میگیره و چه قدر گرما بهش منتقل میشه. عموم گیاه ها برای اینکه بتونن شرایط جا به جا شدن رو تحمل کنن، باید بهشون کمک کرد. یعنی این جا به جایی رو در فصلی که کمترین شوک فاکتور وجود داره مثل پاییز یا زمستون انجام داد.
اگر گیاهتون در طول روز بیشتر از 2-3 ساعت روش آفتاب مستقیمه، حتما می خشکه. یاس مثل خیلی از بوته های دیگه، به کمی آفتاب، کمی سایه احتیاج داره، یعنی بهتره که در جایی باشه که گیاه یا دیوار یا ایوانی ازش محافظت کنه.
با اینکه شما بهش آب کافی دادین ولی این فصل اصلا برای جا به جایی مناسب نیست. وقتی که گیاه ریشه های سطحی و عمقی کافی داره، یه بار یا حتی یک روز در میان هم میشه بهش آب داد. ولی الان که جابه جا شده، آب زیاد می خواد.گل یاس من خیلی افتاب میبینه و خشک هم نشده. به هر حال با تشکر از نظرتون

mous3030
27-07-2012, 16:44
منم یه گل یاس داشتم که حسابی بزرگ شده بود و شاخ و برگاش دو سمت دیوار خونه رو گرفته بود فکر میکنم در اثر ازدیاد اب خشک شد گل یاس از جمله گیاهان خود کفا و بدون زحمته که به اب و نور و کود کمی احتیاج داره نشون به اون نشون در مقابل همون گل یاس خشک شده در دیوار روبروی یه گل یاس دیگه دارم که انچنان بهش اب و کود نمیدم ولی رشد و گل دهی عجیبی داره بنابراین اگه گل در قسمت سایه قرار داره که افتاب بعد از ظهر بهش میخوره باید بهش کم اب داد ( من احتمال میدم الان رطوبت از دیوار خونه اتون زده بالا ابدهی رو کم کنید وبهش کودسفید بدین )
اون چیزی که من در سایتای مختلف در مورد گلدهی یاس خوندم استفاده از کود 12 -12- 12 ( 12 درصد پتاس ،فسفر، ازت )بطور اپاشی بر روی برگها هست اونم دو هفته یبار