مشاهده نسخه کامل
: گزارش گیری درC#
asadi.hasan
24-07-2012, 00:07
سلام دوستان عزیز؛ من چند وقت پیش یه پروژه باC#نوشتم که بانک اطلاعاتی داشت.اما چون نمیدونستم موقع گزارش گیری چطور باید نشونشون بدم که بشه پرینتش کرد . مثل نرم افزار هلو یا بقیه که موقع خرید یا گزارش گیری یه پریینت بهت میده. از Datagridview استفاده کردم . الان از دوستان می خواستم اگر فایل آموزشی در این باره میشناسید که به نظر خودتون خوب باشه و خودتون خونده باشید بهم معرفی کنند تا بتونم این مساله رو توی پروژه م حل بکنم . پیشا پیش از همه ی دوستانی که راهنمایی می کنند کمال تشکر رو دارم. با تشکر
asadi.hasan
24-07-2012, 01:40
یه سوال دیگه هم داشتم ؛ اگر بخوام پروژه ای رو که نوشتم به یک برنامه مستقل تبدیل کنم ، یعنی setup ایجاد کنم که اگر خواستم روی یه سیستم دیگه نصبش کنم ، نیازی به visual studio نباشه ؛ باید چیکار کنم ؟ میشه در این مساله هم منو یاری کنید؟ پیشاپیش واقعا ازتون ممنونم.
asadi.hasan
25-07-2012, 09:55
از دوستان کسی نیست که جواب مارو بده؟من فکر نمی کردم موضوع سختی باشه!
سلام
برای گزارش شما باید از ابزار ویژه این کار مثل MSReport یا StimulReport یا ActiveReport یا CrystalReport و... استفاده کنید.
مثالی از MSReport:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثالی از CrystalReport:
(البته دراین لحضه، سرور دانلود فایلهای فوق بطور موقت حدود 12 ساعتی قطع خواهد بود، پس در ساعات آتی اقدام به دانلود کنید)
برای ساخت Setup هم میتوانید مطالب ذیل را مطالعه کنید.
موفق باشید.
سلام مجدد
(((
با توجه به نوازش(!!!) سرورمان توسط هاست آلمانی، گمانم چند روزی سایتی که لینک دادم کار نکند...
در نتیجه فایلهای نمونه را برایتان جای دیگری آپلود کردم.
)))
شب خوش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.