ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فوری (پرینترم مرد!!)

nadoon
23-07-2012, 23:22
سلام دوستان عزیز . تو رو خدا یه کمکی به من کنید فکر کنم گند زدم تو پرینترم .
موضوع از این قراره که من فایل ریستر پرینترمو گرفتم (clp-315) و مراحل رو اجرا کردم و چراغش هم سبز شد ولی تا خاموش کردم و روشن کردم(نوشته بود پرینتر رو ریستارت کن آخرش) چراغ مربوط به کارتریج مشکی روشن بود و هیچ اتفاغ دیگری . یعنی اون چراغی که قبلش قرمز بود دیگه روشن نبود و همین چراغ کارتریج مشکی فقط . من گفتم چه کنم اومدم دوباره ریستر رو اجرا کردم . و دیگر هیچ . حالا دیگه اون چراغ قرمز اولیه وقتی پرینتر روشن میشه فقط یه چشمک میزنه و هیچ اتفاق دیگه ای نمیافته . متاسفانه دیگه کامپزوتر هم تا وصل میشه میگه یو اس بی ناشناسه (usb recogn...) .
یه جایی خوندم باید وقتی ریستر رو اجرا میکردم باید کارتریج ها رو در می آوردم . نمی دونم مشکل از کجا بوده ولی حالا چه کار کنم ؟
یه چیز دیگه هم بگم این که این پرینتر رو توی اینترنت خریدم (به ما انداختن) و وقتی گرفتم هیچ پرینتی نگرفت گویا کارترج نداشت حتی پرینت تست تا ورژن رو ببینم و من بازش کردم و ورژن رو از روی اون خوندم که ورژن 18 بود

golshahrnet
05-07-2013, 11:19
:n30::n30::n30::n30:

h_khozooei
05-07-2013, 20:59
اقا این دوست ما که اشتباه کرده ولی این یه درسی باشه که پرینتر سامسونگ رو چیپ عوض کنیم. ریست میست نکنیم. حالا فوقش چیپش 10 هزار تومان باشه