مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ورود به تنظیمات مودم
Ehsanpark
23-07-2012, 20:22
سلام دوستان
من هر کاری می کنم نمیتونم وارد بخش تنظیمات مودم بشم.آی پی مودم که 192.168.1.1 رو می زنم و ازم یوزرنیم و پسورد می خواد که وقتی برا جفتش کلمه admin رو می زنم چیزی اتفاق نمیوفته و وقتی تا 3 بار می زنم دیگه اخطار می ده.میشه بگید مشکل از کجاس؟چیکار کنم که بتونم وارد تنظیمات مودم بشم؟
saeed_136915
23-07-2012, 20:24
سلام
پسوردش رو عوض نکردین؟؟
مودمتون چی هست؟؟
سلام
اگه پسوورد رو عوض کردین مودم رو ریست کنید چون اینطوری که خودتون میگین با یوزر پسوورد دیفالت نمیره
Ehsanpark
23-07-2012, 20:33
سلام
پسوردش رو عوض نکردین؟؟
مودمتون چی هست؟؟
نه تا حالا پسوردش رو عوض نکردم.مودمم d-link dsl-2520u
Ehsanpark
23-07-2012, 20:34
سلام
اگه پسوورد رو عوض کردین مودم رو ریست کنید چون اینطوری که خودتون میگین با یوزر پسوورد دیفالت نمیره
مرسی.اگه مودم رو ریست کنم تنظیمات دوبارش کار دشواری نیست؟(منظورم اینه که با اینترنت مخابرات مشکلی نداره)؟ دقیق میشه بگید چطوری ریست کنم؟
saeed_136915
23-07-2012, 20:35
همونطور که گفتن یه بار ریست کنین احتمالا درست میشه.
نه تا حالا پسوردش رو عوض نکردم.مودمم d-link dsl-2520u
شما مودم که وصل است اولین کاری که باید بکنید اینکه برین تو cmd و ببینید پینگ میخوره به مودم یا نه
این دستور رو بنویسید
ping 192.168.1.1 اگه پینگ خورد و نمیتونستین وارد تنظیمات مودم بشین میتونه از مرورگرتون باشه با یک مرورگر دیگه تست کنید و با اون هم همینطور بود حافظه کش مرورگر رو پاک کنید و دوباره تست کنید
میتونه از عوض شدن پسورد مودم بشه که مودم رو باید ریست سخت افزاری کنید از پشتش
میتونه از پ -ر وک -س ی باشه اگه استفاده میکنید اون رو غیرفعال کنید
ولی اگه پینگ نمیخوره به مودم و مودم با کابل به سیستم وصله مثلا لن باید کابل لن و وضعیت کارت شبکه خودتون رو بررسی کنید
مرسی.اگه مودم رو ریست کنم تنظیمات دوبارش کار دشواری نیست؟(منظورم اینه که با اینترنت مخابرات مشکلی نداره)؟ دقیق میشه بگید چطوری ریست کنم؟
برای ریست سخت افزای یا پشت مودم دکمه داره که در حالتی که روشن است اونو میزنی ریست میشه یا سوراخه یک سوزن توش میزاری 5 ثانیه نگه میداری در حالت روشن و ریست میشه
Ehsanpark
24-07-2012, 08:22
ممنون دوستان،ریست کردم مودم رو و تونستم وارد تنظیمات بشم.حالا سوالی داشتم که به خاطر این می خواستم مودم رو ریست کنم و با bridge کانکت شم.سوال من اینه که الان حدود 3 هفتش که من نمی تونم با گوگل کروم وارد گوگل بشم (ویه خط قرمز روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کشیده شده)و یاهو مسنجر هم نمیتونم sign in کنم.زنگ زدم مخابرات گفت با bridge وارد شید.ولی با اون هم وارد میشم مشکلم سر جاشه.می خواستم ببینم کسی میدونه چیکار باید بکنم؟(میدونم اینجا جاش ولی خب مرتبطه به موضوع من،ولی معذرت می خوام)
ممنون دوستان،ریست کردم مودم رو و تونستم وارد تنظیمات بشم.حالا سوالی داشتم که به خاطر این می خواستم مودم رو ریست کنم و با bridge کانکت شم.سوال من اینه که الان حدود 3 هفتش که من نمی تونم با گوگل کروم وارد گوگل بشم (ویه خط قرمز روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کشیده شده)و یاهو مسنجر هم نمیتونم sign in کنم.زنگ زدم مخابرات گفت با bridge وارد شید.ولی با اون هم وارد میشم مشکلم سر جاشه.می خواستم ببینم کسی میدونه چیکار باید بکنم؟(میدونم اینجا جاش ولی خب مرتبطه به موضوع من،ولی معذرت می خوام)
تاریخ سیستمتون درسته ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.