مشاهده نسخه کامل
: سرعت کم فن و صدای عجیب !
سلام !
کامپیوتر من تا دیروز مشکل خاصی نداشت ولی دیروز یک دفعه صداهای عجیبی از توی کیس بیرون اومد. بعد از یه مدت صداها قطع شد و دیگه یادم رفت تا اینکه صبح روشنش کردم و دیدم صداهای خیلی سنگینی از داخلش میاد (شبیه ساییده شدن آهن !)
کیس رو باز کردم و دیدم فن خیلی آروم داره میچرخه. انقدر آروم که میشه با دست هم نگهش داشت. یه قیچی گذاشتم داخلش و وقتی ایستاد ، اون صدا هم قطع شد. دوباره که قیچی رو برداشتم و حرکت کرد ، صدا هم راه افتاد. بعد فهمیدم هرچی بیشتر فن رو ثابت نگه دارم ، سرعتش بیشتر میشه. خلاصه قیچی رو چند دقیقه گذاشتم اونجا و بعد برداشتم و الآن سرعت فن خیلی خوب شد و صداش هم خیلی کمتر شده و تقریبآ مشکلی نداره.
حالا این بار که تقریبآ درست شد ولی میخواستم بدونم مشکلش از کجاست ؟ یعنی چه عاملی باعث میشه سرعت فن انقدر پایین اومده باشه ؟ راستی یه دور هم بازش کردم و روغن کاری کردم (البته روغن درست حسابی نداشتم و روغن زیتون زدم !!) بعد اگه مثلآ بخوام فن رو عوض کنم ، اون سیمی که از پاور وارد فن شده رو چطوری میشه درآورد ؟! باید اون رو وارد فن جدید کنم یا اون سیم متعلق به همین فن هست و نمیشه خارجش کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
روغن زیتنون نباید بزنید
روغن چرخ خیاطی باید بزنید به قن قبلش باید فن خاک گیری بشه
با یک کانکتور برق دیگه هم تست کنید اگه بازم با انجام دادن اینکارها بازم فن اینطوری شد مدار فن ایراد داره
Amir Hossein
23-07-2012, 10:43
البته روغل هیدرولیک هم خیلی عالیه من همش از هیدرولیک استفاده میکنم
shahab_f
23-07-2012, 10:49
من با روغن زیتون هم کارم راه افتاده تا حالا. اما خب همون چرخ خیاطی بهتره.
و در ضمن جلوی چرخش فن رو نگیرید، موتورش خراب میشه
اون سیمی که از پاور وارد فن شده رو چطوری میشه درآورد ؟! باید اون رو وارد فن جدید کنم یا اون سیم متعلق به همین فن هست و نمیشه خارجش کرد ؟
از پاورتون مستقیم سیم به فن وصله؟ یا اینکه یه سیم از فن به مادربورد وصله؟
از پاورتون مستقیم سیم به فن وصله؟ یا اینکه یه سیم از فن به مادربورد وصله؟
والا یه سیم باریکی (که خودش تشکیل شده از دو تا رشته سیاه و قرمز) از توی فن بیرون اومده و به سمت بالا رفته. اون بالا خیلی شلوغه و نمیشه درست دید و الآن هم PC روشنه. ولی به نظر میاد به پاور رسیده. یعنی هرچی هست مستقیم به مادربورد نرفته و شاید مثلآ اون بالا با یه چیز دیگه ترکیب شده و بعد رفته توی مادربورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir Hossein
23-07-2012, 12:46
تو عکس اولی کاملا واضحه
فن cpu به مادر بورد وصله
سیستمتون رو یه خاک گیری بکنید
تو گرما خیلی تآثیر داره
تو عکس اولی کاملا واضحه
فن cpu به مادر بورد وصله
فن CPU بله ، من فن بزرگه منظورم بود ! :دی
سیستمتون رو یه خاک گیری بکنید
تو گرما خیلی تآثیر داره
من اعصابم از گرد و خاک بهم میریزه و جاهایی که دم دست بوده رو هم تمیز میکنم ولی اون گوشه و کنارها رو نمیدونم چیکار کنم و میترسم دستم به یه چیزی بخوره و ... !
وسیله ای چیزی هست که بشه اون سوراخ سنبه ها و جاهای باریک رو تمیز کرد ؟!
Amir Hossein
23-07-2012, 19:22
فن CPU بله ، من فن بزرگه منظورم بود !
اوه بله
فن بزگه که زیاد معلوم نیست
ولی اساسآ باید به پاور وصل بشه که فکر کنم تو سیستم شما هم همینطوره
من اعصابم از گرد و خاک بهم میریزه و جاهایی که دم دست بوده رو هم تمیز میکنم ولی اون گوشه و کنارها رو نمیدونم چیکار کنم و میترسم دستم به یه چیزی بخوره و ... !
وسیله ای چیزی هست که بشه اون سوراخ سنبه ها و جاهای باریک رو تمیز کرد ؟!
چند تا راه وجود داره مثل:
فوتر (که اکثر خدمات کامپیوتری ها از این استفاده میکنن ولی قدرت زیادی نداره)
پمپ باد کامیون ها که خیلی باید مواظب باشید(من خودم از همین روش استفاده میکنم)
عوص کردن جهت باد جارو برقی (که قدرت زیادی نداره)
پمپ باد آپاراتی ها
سه شوار های نسبتا قوی
راستی یه سوال داشتم که خیلی وقته میخوام بپرسم ولی یادم میره !
این دیواره کیس من دو تا دریچه هوا داره. پایینی که مشکلی نداره و معمولیه ، ولی بالایی یه چیز عظیمی ازش بیرون زده و داخل کیس رو اشغال میکنه. حالا این قطعه کارش چیه ؟! من کلآ به سخت افزار وارد نیستم ولی به نظر میرسه به جای اینکه کمک کنه ، جلوی تهویه هوا و چرخیدن هوا داخل کیس رو میگیره. یعنی دقیقآ میاد جلوی فن کیس و فن CPU . واقعآ نقشی توی تهویه هوا داره یا از دستش خلاص بشم ؟!
Amir Hossein
01-08-2012, 17:54
کار اون قطعه اینه که باعث میشه فن پردازنده هوارو از بیرون بگیره و در نتیجه هوای خنک تری به هیت سینگ میخوره
1376MAXIMUM
07-08-2012, 14:41
کار اون قطعه اینه که باعث میشه فن پردازنده هوارو از بیرون بگیره و در نتیجه هوای خنک تری به هیت سینگ میخوره
بنا بر این که تو کیس های green x3 خر بازی در اوردن که یه فن فکر می کنم 20 ساتنی رو درش گذاشتن که هوا را میده تو امتحانش هم کردم به دستمال گذاستم روفنش چسبید این طوری همه ی حرارت سی پی یو را بر می گردونه به هیت سینک و به جای این که خنک کنه گرمش می کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.