مشاهده نسخه کامل
: تورخدا کمک کنید- 2 تا از درایوهای هاردم ناپدید شدن!!!
mehdi_vsgh
22-07-2012, 18:30
سلام
امرو خیر سرم اومدم با برنامه های پارتیشن بندی هارد یکی از درایورهام رو تغییر بدم بگذریم از اینکه هیچ برنامه ای قادر به این کار نبود....... و اخر سر نتونستم اینکارو کنم مشکل اینجاست که
بلافاصله بعد از نصب برنامه O&O partition manager pro 3.0.199 وقتی اومدم برنامه رو اجرا کنم یه لحظه سیستم فریز شد بعد صفحه blue screen اومد و سیستم ریستارت و ناگهان بعد از بالا اومدن سیستم دیدم که 2 تا از درایوهام ناپدید شدن و دیگه قابل مشاهده نیستن(بعید میدونم پاک شده باشن ولی خوب قابل مشاهده نیستن یعنی یه چیزی نزدیک 800 گیگ از اطلاعاتم نیست!!!:19::19:)
تورو خدا کمکم کنید که خیلی نیاز دارم
این تصویر زیر از بخش Disk Management (Local خود ویندوز ه که نشون میده پارتیشن هام سرجاش هستن ولی قابل مشاهده نیستن!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برچسب اون دو درایو نیست ببین میتونی براشون برچسب بزاری یا نه
mehdi_vsgh
23-07-2012, 19:01
خیر نمیشه.....
خیر نمیشه.....
چه اخطاری میاد ؟
mehdi_vsgh
23-07-2012, 21:01
والا الان مشکل رو یه طورایی حل کردم(با سی دی ویندوز اکس پی کل پارتیشن هارو حذف و مجدد پارتیشن بندی کردم) یادم نیست پیغامش
میخوام در آینده بدونم اگه چنین اتفاقی افتاد چه کنم
یادمه برای لپ تاپ پسرخالم هم دقیقا همین اتفاق افتاده بود
باید برچسب بزارید برای درایو درست میشه
یا اطلاعات اون پارتیشن رو ریکاوری کنید و بعد پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و استفاده کنید
اگه بازم این نوع مشکل پیش بیاد یا از ویروس است این مشگل یا فریم ویر هارد
minizoro
27-09-2012, 13:04
یکی از دوستام مشکل مشابهی داره
یهویی تو ویندوز سون دو تا از درایوهاش ناپدید شده
c هست ، d , e نیست f هست
چیکار باید کرد؟
یکی از دوستام مشکل مشابهی داره
یهویی تو ویندوز سون دو تا از درایوهاش ناپدید شده
c هست ، d , e نیست f هست
چیکار باید کرد؟
تو disk managment پارتیشن هاش رو دیدین ؟
میتونید یک عکس از اون قسمت بزارین
minizoro
27-09-2012, 13:33
از hardware نگاه کردم هارد اوکی بود حتی update driver هم زدم اوکی بود، ولی از این قسمت ندیدم
توی cmd یا explorere خود ویندوز هم میزدم درایو های دیگه رو بیاره نمیاورد، تو ویندوز هم ارور میداد (تا جایی که یادم میاد ارور اینکه نمیتونی ببینیش و اجازه نداری)
disk management رو نگاه نکردم ... نگاه کردم بهت میگم عکسشم میذارم
minizoro
27-09-2012, 13:34
واسم عجیبه که چرا یهویی شده؟
ویروس ممکنه این رو موجب شده باشه؟
که یهویی غیب شن !!!
minizoro
27-09-2012, 13:46
داداش نگاه کردم disk management رو درایو c , f آبی هستن و 180 گیگ دیگه به رنگ سبزه (که فک کنم معنیش اینکه unformatted هست)
چیکار میشه کرد؟
اینم عکس:
داداش نگاه کردم disk management رو درایو c , f آبی هستن و 180 گیگ دیگه به رنگ سبزه (که فک کنم معنیش اینکه unformatted هست)
چیکار میشه کرد؟
بله رنگ سبز یعنی free space باید پارتیشن بندی مجدد بشه
اگه اطلاعات مهم روش بوده ببینید با نرم افزار acronis میتونید پارتیشن از دست رفترو ریکاوری کنید یا نه
اگه اطلاعات مهم نداشته پارتیشن رو ایجاد کنید و فرمت کنید و سپس فرمت سریع که احتمال ریکاوری کم میشه
minizoro
27-09-2012, 14:32
نه بابا بیچاره یه عالمه اطلاعات داره
باشه با آکرونیس ریکاوری میکنم، اما اگه این نشد چی؟
دوست من میگفت تیبل های درایو ها از بین رفته از این میتونه باشه؟ میگفت باید نرم افزاری نصب کنی و ...
آخه چرا یهویی اینطوری شد؟
نه بابا بیچاره یه عالمه اطلاعات داره
باشه با آکرونیس ریکاوری میکنم، اما اگه این نشد چی؟
دوست من میگفت تیبل های درایو ها از بین رفته از این میتونه باشه؟ میگفت باید نرم افزاری نصب کنی و ...
آخه چرا یهویی اینطوری شد؟
پارتیشن free space شده اون درصورتی است که پارتینش باشه ولی برچسب نداشته باشه که با گذاشتن برچسب درست میشه ولی شما میگین سبزه یعنی free space
اون عکس بالایی رو من نتونستم باز کنم تو این سایت آپلود کنید
minizoro
27-09-2012, 15:35
اینجا آپ نشد که گفتیپی 30 فیلتر کرده:
* رو بردار
یه جا دیگه ام آپیدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله همونطوری که گفتم free space شده باید همونکارهارو بکنید این مشکل از برچسب نیست چون پارتیشنی وجود نداره که بخواد برچسب بخوره باید اول ایجاد بشه بعد برچسب بخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.