مشاهده نسخه کامل
: خواب های ترسناک و بختک
سلام
من الان 2 شب هست. چه شب و چه هظر میخوابم. خواب های وحشتناک میبینم و بختک میاد سراغم
پیاده روی هم میکنم که راحت بخوابم و قبلش دوش میبیگرم 23 ساله هستم
دیگه جرات نمیکنم بخوابم چه کار کنم :41:
armin 76
22-07-2012, 18:22
سلام
من الان 2 شب هست. چه شب و چه هظر میخوابم. خواب های وحشتناک میبینم و بختک میاد سراغم
کجا زندگی میکنید ؟؟
قبل از خواب قرآن بخوانید .
یکی از راه ها برای آرامش هست .مخصوصا تو این جور مواقع .
M o h a m m @ d
22-07-2012, 23:33
ایت کرسی سه بار بخون .
سعی کن به بغل رو دست راست بخوابی صاف نخواب چون باعث میشه بختک بیاد روت.
خیلی ترسیدی یه چاقو کنارت بزار فقط اشتباهی کسی دیگه داغون نکنی:31:
البته بختک به خوابهای وحشتناک کاری نداره بیشتر اذیت میکنه
victorman
22-07-2012, 23:43
سلام
عزیزم شما سعی کن بیشتر روی بقل بخوابی, نه روی پشت. غذای سنگین قبل از خواب نخور. یه لیوان شیر یا چای سبز قبل از خواب کمک میکنه. سعی کن قبل از خواب آروم باشی مثلا اس ام اس بازی یا دیدن فیلم رو حتی الامکان قبل از خواب انجام ندی. اگه قهوه میخوری مصرفشو کمتر کنی. تا جایی که امکان داره سعی کن برنامه ی خوابت رو تغییر ندی مثلا در روز در ساعتای معینی بخوابی.
و در آخر سعی کن خواب هات رو بنویسی . شاید بی فایده به نظر برسه اما تاثیرش اثبات شده.
من فعلا نمیخوابم ... تا ببینم خدا چی مخواد
shabe.saket
22-07-2012, 23:59
فلج خواب یه موضوع روانی پزشکی ه و با ورد و جادو و امثالهم..... حل نمیشه + همچین مطالبی ارزش علمی تاپیک رو پایین میاره، دوستان مد نظر داشته باشن
مطلب زیر شاید بدردتون بخوره
آیا راهی برای خلاصی از این كابوسها (دیدن بختک) وجود دارد؟
از آنجا كه فلج خواب یا همان بختك، پدیدهای وحشتآور است، بهتر است از بروز آن پیشگیری كنیم. برای جلوگیری از ایجاد چنین حالاتی یا به حداقل رساندن آن، وضعیت خوابیدن خود را تغییر دهید و هرگز به پشت نخوابید. از خوردن زیاد غذا و نوشیدن كافئین به مقدار زیاد و كشیدن سیگار پیش از خواب خودداری كنید. كاهش سطح استرس زندگی، یكی دیگر از عوامل كلیدی و مهم در پیشگیری از بروز فلج خواب است...
خوابیدن به اندازه كافی، انجام ورزشهای منظم نیز میتواند كمككننده باشد. اما چنانچه با رعایت این نكات باز هم گرفتار این مشكل شدید، با انجام این راهكارها سعی در هوشیاری خود كنید: در این حالت بهترین روش برای خلاصی از حالت فلج، تمركز روی حركت اعضای بدن است. سعی كنید دست ها و پاها و انگشتان خود را تكان دهید و حتی پلك بزنید. اگر قادر به حركت بدن خود نیستید، این كار را در ذهن خود القا كنید. تصور كنید كه سرتان یا بخشی از بدنتان را تكان میدهید. این كار مغز شما را برای فرستادن پیام های عصبی فعال میكند. به طور كلی سعی كنید وضعیت خروج از بدن را در وجود خود القا كنید. چنانچه هنگام خوابیدن احساس كردید كه حالت فلج در حال رخ دادن است، بنشینید و چند لحظه به نور خیره شوید و سپس دوباره دراز بكشید. این راهكار در برخی از موارد موثر واقع میشود. در مواردی هم میتوانید در زمان بیداری، لحظه وقوع فلج خواب را بازسازی كنید و سپس روی بازگردانی فعالیت اندامها و نوع تفس خود تمركز كنید و به نوعی حالت بیداری را در وجود خود القا كنید. این تمرین میتواند نگرانی حاصل از آن را در زمان فلج خواب كاهش دهد. در موارد شدید، كه فلج خواب به مدت 6 ماه، حداقل هفتهای یك بار در فردی رخ میدهد، میتوان از دارودرمانی استفاده كرد و اغلب مصرف داروهای ضدافسردگی و برخی داروهای دیگر با تجویز پزشك نتایج خوبی در پی خواهد داشت. آیا بروز این علایم پدیدهای خطرناك است؟
تحقیقات اخیر حاكی از آن است كه بین 25 تا 30 درصد از جمعیت كلی جهان، در طول عمر خود حداقل یك بار فلج خواب را تجربه كردهاند كه در این میان 95 درصد از آنها تجربه حوادث وحشتناك را در خواب داشتهاند. بنابراین پدیده شایعی محسوب میشود. همان طور كه پیشتر هم اشاره كردیم، یكی از دلایل بروز فلج خواب وراثت است. بنابراین چنانچه یكی از اعضای خانواده شما دچار این مشكل باشد، احتمال این كه شما هم مبتلا به آن شوید، وجود دارد. به طور معمول احتمال بروز فلج خواب در زنان 2 تا 4 برابر بیشتر از مردان است. اگر چه بسیاری از افرادی كه با این مشكل مواجهند، از اتفاقاتی كه میافتد آگاه نبوده و دچار وحشت میشوند، ولی این فرآیند اصلا خطرناك نیست و در عرض چند لحظه پایان مییابد و هیچ گونه عارضهای جسمی را در پی نخواهد داشت. بلكه تنها باید آرامش خود را حفظ كنید و از هر گونه استرس و نگرانی بپرهیزید، چون به این فرآیند دامن میزند. فلج خواب در اكثر موارد، بر اثر ناهنجاری مغزی رخ میدهد كه در آن مكانیسمهای عصبی در زمان نامناسبی شروع میشوند. در این افراد، به جای این كه خواب با امواج آهسته مغزی (آلفا) آغاز شود، به طور مستقیم وارد مرحله عمیق میشود.
نترسید هیچی نیست نه جن زده میشین نه هیچی.توی هر جایی از دنیا یک تعبیر از این بختک میشه بعضیها میگن به علت دروغ روز قبله , بعضی ها هم مثل شهر ما میگن چون بدون غسل خوابیدی حالا یا نزدیکی کردی غسل نکردی یا اینکه پر... بودی غسل نکردی..,بعضی هم میگن که کلا" جن زده شدی...
ولی اینا همش چرته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت اختناق و سنگینی است که گاهی در خواب به وجود می آید که به آن فلج خواب هم گفته میشود.
در طی مرحله حرکات سریع چشم یعنی مرحله ای که فرد خواب ( رویا)میبیند,مغز انتقال پیامهای عصبی به سوی عضلات اسکلتی را متوقف میکند.تا انسان رویاهای خود را بیرون ریزی نکند (یعنی مثلا" وقتی در خواب میبیند می دوید,از رختخواب بلند نشوید و شروع به دویدن نکنید).
هنگامی که شما قصد دارید از خواب بیدار شوید,مغز مجددا" کنترل عضلات را به دست میگیرد.اما گاهی اوقات,قبل از اینکه مغز کنترل عضلات اسکلتی را به دست گیرد و عضلات از حالت فلج بودن خارج گردند,انسان هوشیاری خود را باز میابد که نتیجه آن احساس ترس آور فلج بودن بدن خواهد شد.
راه رفتن در خواب هم ناشی همین عارضه است.
میسوزانیم, میکشیم, پوست میکنیم, زنده زنده مواد مذاب در حلق میریزیم. این هارو واسه یه بچه ی 3 ساله بگو اگر تا یک ماه خوابید من اسممو عوض میکنم. اون بچه ی 3 ساله هم ایمان نداره ؟
بیخیال دوست عزیز:)
میخ اهنین فرو نرود در سنگ .
iranch عزیز:)
یکم عادت های خوراکتون رو تغییر بدید و سعی کنید در زمان معینی بخوابید. (میزان خواب حداقل 7-8ساعت باشه )
سعی کنید افکار منفی رو از خودتون دور کنید. اگر روی زمین میخوابید از تشک استفاده کنید و اگر روی تخت میخوابید بالشت رو از زیر سرتون بردارید
انجام کمی ورزش صبحگاهی + تغذیه سبک میتونه کمک کنه
در ضمن . اگر دچار این حالت شدید . نفس عمیق بکشید و سعی کنید که آرام باشید.استرس و ترسیدن چیزی نیست که به شما کمک کنه.
قبل خواب کم تر غذا بخور
استرست رو کم کن.اینکه جرات نمی کنی بخوابی نشونه اینه که استرس داری.
shabe.saket
23-07-2012, 19:05
دوستای عزیز
کنکاش قران جاش اینجا نیست
ممنون که بحث رو از این موضوع معاف کنید.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.