ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدا

dooni
22-07-2012, 18:05
سلام
من تازه win7 نصب کردم. مشکل صدا دارم. realtek hd رو فقط نصب کردم دیگه نمیدونم چی نصب کنم. مادربوردم هم P5PL2-e ASUS هست.

piishii
23-07-2012, 11:43
سلام
سی دی های راه اندازش مگه دم دست نیست ؟
جدا از اون باید خود ویندوز سون صدا رو بشناسه و درایور رو نصب کنه که
اگه نصب نکرده و مشکل داری میتونی یکی از این برنامه های آپدیت درایورها نصب کنی و اونها درایورهای موجود رو بررسی میکنند و آپدیت و میتونی آپدیت قطعه مورد نظرت رو حتی ذخیره کنی برای خودت
الان خونه نیستم ولی فکر کنم خودم با pc updater کار میکنم چون چنتا برنامه رو نصب کرده بودم نمیدونم کدوم یکی جواب داد و کرکش پیدا شد ولی تا جایی که توی ذهنم هست همین بود.
ولی میتونی با توجه به مدل مادربوردت از درایورهای موجود برای اون از این سایت هم استفاده کنی
این خدمت شما مخصوص مادربورد خودتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این سایت استفاده کردم و کاملا مطمئن هست و جواب داده و درایورهای لازم رو برداشتم

dooni
23-07-2012, 12:16
اینا که هیچکدوم واسه سون نیست.

piishii
23-07-2012, 12:35
اینا که هیچکدوم واسه سون نیست.

سلام
گرفتی ما رو عزیز ؟
اون وسط صفحه نوشته ویندوز سون و ویندوز سون 64 بیتی و... رو نمیبینی ؟
من خودم برای ویندوز سون 64 بیتم از همین سایت گرافیکم رو دانلود کردم

jafarian
23-07-2012, 23:29
سلام
من تازه win7 نصب کردم. مشکل صدا دارم. realtek hd رو فقط نصب کردم دیگه نمیدونم چی نصب کنم. مادربوردم هم P5PL2-e ASUS هست.

واسه مادربورد شما درایور برای ویندوز 32 بیتی نیومده تو سایت پایین که خود ایسوس که مربوط به مادربورد شما باشه برای ویستا نهایتش هست شما درایور ویستا تو خود سایت مادربورد خودتون بگیرین البته ورژن 64 بیتی این درایور بعدش از طریق دیوایس منیجر نصبش کنید اگر بازم شناسایی نشد باید به فکر تهیه یک کارت صدا باشین که قبمتش حول و حوش 10 تا 15 تومن:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masoudfasihi
14-08-2012, 20:32
سلام من بعضی وقت ها که ویندوزمو restart میکنم صدا قطع شده و بعد از 4 بار restart کردن صدا وصل میشود فوری

M-N-2007
28-11-2012, 16:53
سلام
دوستان من رو pc سونو نصبیدم صدا نداره سیستمو یکی دیگه جم کرده و حالا من نمیدونم که مدل مادربوردم چیه (فقط میدونم قدیمیه) درایور صداش نصب نمیشه چی کار کنم دوستان؟؟
راستی خیلی کند شده کلا رو نروه!!!
بیشتر منظورم مشکل صداشه البته.