مشاهده نسخه کامل
: xperia pro
از دوستانی که xperia pro دارن چند تا سوال داشتم
تو اجرای بازی ها و برنامه ها که مشکلی نداره؟
یه سری میگن در کشوییش بعد چند وقت ایراد پیدا میکنه درسته؟
نگهداری شارِ باطریش خوبه یا نه؟
یکی میگفت ه الان چند ماهي هست که از داخل جعبه هاي گوشي اکسپريا پرو شارژر ماشين و کابل HDMI رو برداشتن درسته؟
ممنون
maziarzar
22-07-2012, 13:56
کلا از اول هم کابا اچ دی وشارز ماشین تو جعبش نبوده داد
نه تو بازی ها هیچ مشکلی نداره
گوشی لقی نداره و بعد از استفاده هم مشکلی نداره
کمی بالا پایین که لقی نمیگن
اکثر گوشی های کشویی رو میزنن لقی داره ولی اصلا اینجوری نیست باهاش کارکنی عادت میکنی
ممنون. تو جی اس ام نوشته لقی داره ممکنه بدتر هم بشه.من خودم 5سال z3 داشتم کیبوردش آخ نگفت.واسم مهمه کیبوردش وا نره... باطریشم میگن از بقیه مدلای سونی بهتره؟
armin 76
24-07-2012, 14:09
ممنون. تو جی اس ام نوشته لقی داره ممکنه بدتر هم بشه.من خودم 5سال z3 داشتم کیبوردش آخ نگفت.واسم مهمه کیبوردش وا نره... باطریشم میگن از بقیه مدلای سونی بهتره؟
مدل های pro سونی اریکسون اکثرا میگن لقی پیدا میکنن.
همینطور گوشی xperia mini pro
از تمام نظر pro عالی . اما کیبردش فکر نمیکنم ...
asrit.net
24-07-2012, 16:39
دوست عزیز GSM و همه سایت هایی که از هم کپ زدند و می گویند لقی داره من می گم اشتباه می کنند.
من عید امسال خودم و برادرم Xperia Pro خریدیم. لقی ندارد . از لحاظ CPU و GPU متوسط رو به خوب است
کی بردش هم عالی است و من مدام استفاده می کنم.
دوربین هم 8 واقعی است و فلاش هم دارد.
به آندرویید 4 هم آپگرید می شود.
اگر کسی کیبرد براش مهمه این گوشی رو می گیره واگر نه با این قیمت گزینه های بهتری هم هست.
kant1388
24-07-2012, 17:02
دوست عزیز GSM و همه سایت هایی که از هم کپ زدند و می گویند لقی داره من می گم اشتباه می کنند.
من عید امسال خودم و برادرم Xperia Pro خریدیم. لقی ندارد . از لحاظ CPU و GPU متوسط رو به خوب است
اگر کسی کیبرد براش مهمه این گوشی رو می گیره واگر نه با این قیمت گزینه های بهتری هم هست.
گزینه ی بهتر مثلا چی؟
armin 76
24-07-2012, 17:05
عزیز منم نگفتم همشون اینطورن !
گفتم اکثرا .
ینی از هر چند تایی لق درمیاد.
مثلا شما میگی لق نمیزنه .
من برات چند نفر سراغ دارم که xperia mini دارن لق میزنه + چند نفر که pro لق زده .
maziarzar
25-07-2012, 01:30
اگه باهاش خوب کارکنی نه لق نمیزنه
من خودم چندتا گوشی داشتم که تو اینترنت از معایبش لقیش بود ولی تاحالا که من ازش لقی ندیدم اون یک هم که سال پیش فروختم هم لقی نداش
خیلی ها دوست دارن هی این گوشی هاشونو بازو بسته کنن که باعث لقیش میشه
armin 76
25-07-2012, 13:55
من خودم چندتا گوشی داشتم که تو اینترنت از معایبش لقیش بود ولی تاحالا که من ازش لقی ندیدم اون یک هم که سال پیش فروختم هم لقی نداش
بله اینم هست ...
دروز خریدمش 380.متاسفانه silver پیدا نشد مشکیشو گرفتم. قضیه لک افتادن رنگ مشکیش چیه؟ اول کاری نره رو مخم؟ با کیبوردشم فعلا زیاد کار نمی کنم
به نظرم با این قیمت بهترین گزینم بود
راستی شارژ اولیش چطوریه؟ یارو گفت الان کار کن تمومکه شد 4ساعت بزن شارژ.
2 اینکه حتما باید کیبورد حروف فارسی داشته باشه تا بشه فارسی باهاش تایپ کرد؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.