Akbari694
22-07-2012, 13:41
با سلام خدمت سروران گرامی
من امسال کنکور ریاضی(از کرمان) دادم و امید دارم رتبه ی دو رقمی بیارم. می خواستم راجع به انتخاب رشته راهنمایی بگیرم.
از چندی پیش دو گزینه ی برق و مکانیک تنها گزینه های من بودند. اما اخیراً رشته های مهندسی پزشکی، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی هم ذهنم رو مشغول کرده.
اول می خوام در مورد بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی بدونم که واقعاً کم تر اطلاعاتی ازش در اینترنت موجوده.
اگر این سؤالات رو برای دو رشته ی اخیر(بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی) پاسخ بدین ممنون میشم:
1. هر یک چه رتبه هایی نیاز دارند؟
2. تا چه حد به زیست شناسی مرتبط میشن؟ (چون اصلاً دوستش ندارم)
3. چرا تو دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته سال 90 پیداشون نکردم؟
4. آیا بازار کارشون خوبه؟ درآمد نهاییشون چه طور؟
لطفاً سؤال 2 و 4 رو برای مهندسی پزشکی هم تشریح کنید.
برای اطلاع استاد(های) گرامی که قصد راهنمایی منو دارند:
من واقعاً از درس های ریاضی و فیزیک لذت می برم.
واقعاً از دوستی که میتونه منو در امر انتخاب رشته که تقریباً دو هفته دیگه باید انجام بشه راهنمایی کنه سپاسگزارم.
من امسال کنکور ریاضی(از کرمان) دادم و امید دارم رتبه ی دو رقمی بیارم. می خواستم راجع به انتخاب رشته راهنمایی بگیرم.
از چندی پیش دو گزینه ی برق و مکانیک تنها گزینه های من بودند. اما اخیراً رشته های مهندسی پزشکی، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی هم ذهنم رو مشغول کرده.
اول می خوام در مورد بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی بدونم که واقعاً کم تر اطلاعاتی ازش در اینترنت موجوده.
اگر این سؤالات رو برای دو رشته ی اخیر(بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی) پاسخ بدین ممنون میشم:
1. هر یک چه رتبه هایی نیاز دارند؟
2. تا چه حد به زیست شناسی مرتبط میشن؟ (چون اصلاً دوستش ندارم)
3. چرا تو دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته سال 90 پیداشون نکردم؟
4. آیا بازار کارشون خوبه؟ درآمد نهاییشون چه طور؟
لطفاً سؤال 2 و 4 رو برای مهندسی پزشکی هم تشریح کنید.
برای اطلاع استاد(های) گرامی که قصد راهنمایی منو دارند:
من واقعاً از درس های ریاضی و فیزیک لذت می برم.
واقعاً از دوستی که میتونه منو در امر انتخاب رشته که تقریباً دو هفته دیگه باید انجام بشه راهنمایی کنه سپاسگزارم.