ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب رشته

Akbari694
22-07-2012, 13:41
با سلام خدمت سروران گرامی
من امسال کنکور ریاضی(از کرمان) دادم و امید دارم رتبه ی دو رقمی بیارم. می خواستم راجع به انتخاب رشته راهنمایی بگیرم.
از چندی پیش دو گزینه ی برق و مکانیک تنها گزینه های من بودند. اما اخیراً رشته های مهندسی پزشکی، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی هم ذهنم رو مشغول کرده.
اول می خوام در مورد بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی بدونم که واقعاً کم تر اطلاعاتی ازش در اینترنت موجوده.
اگر این سؤالات رو برای دو رشته ی اخیر(بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی) پاسخ بدین ممنون میشم:
1. هر یک چه رتبه هایی نیاز دارند؟
2. تا چه حد به زیست شناسی مرتبط میشن؟ (چون اصلاً دوستش ندارم)
3. چرا تو دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته سال 90 پیداشون نکردم؟
4. آیا بازار کارشون خوبه؟ درآمد نهاییشون چه طور؟

لطفاً سؤال 2 و 4 رو برای مهندسی پزشکی هم تشریح کنید.

برای اطلاع استاد(های) گرامی که قصد راهنمایی منو دارند:
من واقعاً از درس های ریاضی و فیزیک لذت می برم.

واقعاً از دوستی که میتونه منو در امر انتخاب رشته که تقریباً دو هفته دیگه باید انجام بشه راهنمایی کنه سپاسگزارم.

saeediranzad
22-07-2012, 17:47
سلام
بیوتکنولوژی جزو رشته های زیست شانسی است و زیست درس اصلیش هست. ولی نه آن چیزی که در دبیرستان خونده اید. بیشتر میکروبیولوژی و ملکولی و بیوشیمی است.
نانو تکنولوزی خیلی شیمی و تا حدی هم فیزیک داره.
مهندسی پزشکی، خیلی فیزیک و ریاضی داره. اسمش هم که مهندسی است و درباره ساخت و همچنین تعمیر و نگهداری وسائل پزشکی است و زیاد ربطی به زیست نداره.

Akbari694
23-07-2012, 04:08
سلام و سپاس از پاسختون
من که رشته ام ریاضی بود و در واقع چیزی از زیست در سال های دبیرستان (به جز اول) نخوندم.
ممنون میشم اگر اطلاعات بیش تری به خصوص مسائل مربوط به اشتغال فارغ التحصیلان این دو رشته دارید در اختیار بگذارید، چون تصمیم گیری بر منای چنین حجم محدودی از اطلاعات واقعاً درست نیست.
راستی اطلاعات زیر رو در دفترچه ی 90 در مورد بیوتکنولوژی پیدا کردم اما خبری از نانوتکنولوژی نیست(چرا؟)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم متشکرم

saeediranzad
23-07-2012, 10:40
سلام
من سالهاست که دفترچه کنکور سراسری را ندیدم. ولی در دفترچه کارشناسی ارشد، رشته نانو وجود داره. حتا در ارشد پزشکی رشته نانوبیوتکنولوزی وجود داره.
پس اگه در دفترچه آزمون سراسری نباشه، راه ورود به آن گرفتن کارشناسی در یکی از رشته های شیمی یا فیزیک و یا زیست شناسی هست.
(البته آزمون ارشد وزارت علوم محدودیت رشته نداره) (کارشناسی های علوم پزشکی مثل علوم آزمایشگاهی هم میتونند در ارشد پزشکی و البته در ارشد علوم شرکت کنند)
شما فعلاً صبر کن تا کارنامه ات بیاد.
ولی اگه میخوای در زمینه زیست و شاخه های آن بدونی، کتاب ساده زیاده. اگر زبانت خوب باشه، و به کتابخانه های دانشگاه دسترسی داشته باشی، فراوان.
اگه فارسی بخواهی، باز هم فراوونه؛ ولی بعضی ترجمه ها آدم را فراری میده.
بد نیست کتاب زیست دبیرستان رشته تجربی را تهیه و مطالعه کنی.
توصیه نهایی: در ایران هیچ رشته ای امنیت شغلی تضمین شده نداره. پس اول علاقه ات را در نظر بگیر و بعد آینده شغلی. هرسه رشته در کشورهای آباد، رشته های خوبیه.
بنظر من مهندسی نفت و پتروشیمی هم آینده خوبی داره.

hermione
24-07-2012, 00:18
اگه رتبه خوبی اوردی برق نسبت به م.پزشکی ( گرایش بیوالکتریک ) ارجحیت داره همچنین مکانیک به م.پزشکی( بیومکانیک )علاوه بر اینا توی ارشد هم به راحتی ( از این 2 رشته که گفتم به
گرایش های مرتبط )می تونی بری م.پزشکی .