ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با قطع شدن مکرر اینترنت مخابرات

pooyaabi
22-07-2012, 12:49
سلام
حدود یک هفته میشه که اینترنت من یهو قطع میشه و دیگه وصل نمیشه ( چراغ Adsl ثابت نمیشه یا چشمک میزنه یا کلا خاموش میشه)
وقتی هم درست میشه بازم 5 دقیقه وصله و قطع میشه برای 4-5 ساعت
زنگ زدم مخابرات همه چیو چک کرد گفت اینجا مشکل نداره و بار تلفنی که به خط وصله زیاده
تلفن روی خط رو قطع کردم بازم حل نشد مشکل
این بار گفت سیم کشی داخلی مشکل داره سیم برق نزدیکشه ، یه سیم جدا از پریز دم در برای مودم بیار این کار هم کردم بازم مشکل حل نشد
مخابرات هم پاسخگو نیست
به نظرتون باید چیکار کنم ؟ دیگه مشکل از چی میتونه باشه

ruzbeh1
22-07-2012, 13:01
سلام
حدود یک هفته میشه که اینترنت من یهو قطع میشه و دیگه وصل نمیشه ( چراغ Adsl ثابت نمیشه یا چشمک میزنه یا کلا خاموش میشه)
وقتی هم درست میشه بازم 5 دقیقه وصله و قطع میشه برای 4-5 ساعت
زنگ زدم مخابرات همه چیو چک کرد گفت اینجا مشکل نداره و بار تلفنی که به خط وصله زیاده
تلفن روی خط رو قطع کردم بازم حل نشد مشکل
این بار گفت سیم کشی داخلی مشکل داره سیم برق نزدیکشه ، یه سیم جدا از پریز دم در برای مودم بیار این کار هم کردم بازم مشکل حل نشد
مخابرات هم پاسخگو نیست
به نظرتون باید چیکار کنم ؟ دیگه مشکل از چی میتونه باشه
به مخابرات مراجعه کنید،چون snr شما پایین هستش باید down stream شما رو روی 1024 ببندن و up stream هم روی 512 .

KING iMAN
22-07-2012, 13:12
دوستان جریان این snr چیه و چند باشه خوبه؟چطور میتونم چک کنم ببینم واسه من چنده؟

KING iMAN
22-07-2012, 13:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pooyaabi
22-07-2012, 13:27
Snr چی هست ؟
من خودم از خونه می تونم از جایی ببینم
down stream up stream
چقدر هست؟ یا فقط خود مخابرات می تونه چک کنه ؟
(و یه چیز دیگه اگه احیانا با این کار هم مشکل حل نشد اون وقت چاره چیه ؟ )

ruzbeh1
22-07-2012, 15:46
Snr چی هست ؟
من خودم از خونه می تونم از جایی ببینم
down streamup stream
چقدر هست؟ یا فقط خود مخابرات می تونه چک کنه ؟
(و یه چیز دیگه اگه احیانا با این کار هم مشکل حل نشد اون وقت چاره چیه ؟ )
از داخل مودم می تونید این snr و تماشا کنید.اگه خطتون نویز نداره باید از مخابرات down stream and up streamesho کم کنن تا snr بره بالا.

ruzbeh1
22-07-2012, 15:47
دوستان جریان این snr چیه و چند باشه خوبه؟چطور میتونم چک کنم ببینم واسه من چنده؟
snr نسبت سیگنال به نویز هستش و باید بالای 20 db باشه.

KING iMAN
22-07-2012, 16:42

pooyaabi
23-07-2012, 00:20
منم چک کردم
upstream 509
downstream 2048
ولی مودمم tenda D810 هست که snr رو نشون نمیده

ولی خوب خط تلفنمون اگه اسپیلیتر رو بردارم نویز داره و خش و خش میکنه
الان اینترنت بعد از ظهر تا حالا به خوبی داره می کنه ولی خوب یه موقع دیدی فردا قطع شد
الان باید چیکار کنم ؟

l30l30y
23-07-2012, 23:06
از داخل مودم می تونید این snr و تماشا کنید.اگه خطتون نویز نداره باید از مخابرات down stream and up streamesho کم کنن تا snr بره بالا.

دوست عزیز داون استریم رو کاهش بدیم چه تاثیری داره میشه توضیخ بدین دوستان و بنده دلیل علمی این کار رو بدونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:3:

pooyaabi
28-07-2012, 01:26
دوستان مشکل من از مودم بود
الان با تعویض مودم دیگه اصلا قطعی ندارم
با downstream 2048
upstream 509

KING iMAN
28-07-2012, 03:22
با downstream 2048
upstream 509

خوش به حالت.مشکل من که هیچ رقمه حل نشده.

jabi7joon
10-08-2012, 18:53
آقا سلام به همگی..
من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..
زنگ زدم 2828 می گن ما قطعی نداریم اشکال از خودته..می گم برادر من پدرت خوب مادرت خوب من کلا همه چیو عوض کردم..چرا می پیچونی..می گه نه , ما اینجا نشستیم کار شما رو راه بندازیم و از این شر و ورا....البته خداییش از حق نگذریم اعلا م خرابی کردم 3 نفر بهم زنگ زدن..ولی چه فایده آی کیو در حد هویج... بهر حال داستان رو کوتاه کنم.. چه گلی به سرم بگیرم..؟؟؟ من منطقه 10 هستم مخابرات مالک اشتر.. دوستان یه حرکتی برام بزنید.. دستتون رو می بوسم..

(چرا نمی شه عکس آپلود کرد؟ چرا نمی شه لینک عکس گذاشت حداقل؟)

الان که داشتم اینو می نوشتم 6 بار قطع شد ...پیر شدم.

pooyaabi
11-08-2012, 03:16
آقا سلام به همگی..
من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..

سلام
منم مثل شما همه ی این کارها رو کردم ولی وقتی مودم رو عوض کردم درست شد
از یکی یه مودمی که مطمئن باشی قطعی نداره اینترنت مخابراتش قرض بگیر و امتحان کن ببین درست میشه یا نه ؟/؟؟
از قسمت کانفیگ مودم snr
downstream & up stream هم بگو ببینیم چنده ؟؟؟

jabi7joon
11-08-2012, 15:15
سلام.ممنونم که جواب دادید..

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
30.9
30.8

Attenuation (dB):
22.5
10.6

Output Power (dBm):
11.1
-6.1

Attainable Rate (Kbps):
2200
794

Rate (Kbps):
159
75

pooyaabi
11-08-2012, 16:25
سلام.ممنونم که جواب دادید..

خط تلفنتون از لحاظ نویز هیچ مشکلی نداره و خیلی عالیه

فقط می مونه همین راه که مودم یک نفر دیگه که از مخابرات اینترنت داره و قطعی نداره و واسه خودتون امتحان کنید
احتمالا از مودم باشه مشکل ( مخصوصا اگه مودمتون لینک سیس هست)

اگه با مودج جدید هم قطع می شد دیگه باید حضوری برید مخابرات و مدام پیگیر باشید چون تلفنی و اینا زیاد پیگیری نمیکنن

jabi7joon
11-08-2012, 17:32
جالبه وقتی از cmd پینگ می گیرم اوکی هست و تایم اوت اینا ندارم وقتی چراغ مودم قرمزه..مودمم D-Link هست..2500U
ولی اینترنت تو PC نیست..ممکنه مشکل از PC باشه؟

hoseynn
12-08-2012, 22:39
سلام
منم مثل شما همه ی این کارها رو کردم ولی وقتی مودم رو عوض کردم درست شد
از یکی یه مودمی که مطمئن باشی قطعی نداره اینترنت مخابراتش قرض بگیر و امتحان کن ببین درست میشه یا نه ؟/؟؟
از قسمت کانفیگ مودم snr
downstream & up stream هم بگو ببینیم چنده ؟؟؟

downstream & up stream از کجا باید ببینم؟ چه طور میشه فهمید اینا چنده؟

pooyaabi
12-08-2012, 23:27
downstream & up stream از کجا باید ببینم؟ چه طور میشه فهمید اینا چنده؟

وقتی از 192.168.1.1وارد تنظیمات مودم میشی اونجا تو قسمت Status نوشته یا شاید تو مودم شما یه جای دیگه باشه ولی بگردی تو تنظیمات مودم پیداش می کنی

hoseynn
13-08-2012, 00:44
وقتی از 192.168.1.1وارد تنظیمات مودم میشی اونجا تو قسمت Status نوشته یا شاید تو مودم شما یه جای دیگه باشه ولی بگردی تو تنظیمات مودم پیداش می کنی
مودم من tenda هست. نتونستم snr و Attenuation و پیدا کنم.

Line Rate - Upstream (Kbps):
1090

Line Rate - Downstream (Kbps):
3814

pooyaabi
13-08-2012, 14:46
مودم من tenda هست. نتونستم snr و Attenuation و پیدا کنم.

1090

3814

مودم قبلی من هم تندا d810r بود
تندا متاسفانه snr & Attenuation رو نشون نمیده

hoseynn
13-08-2012, 22:42
681

3751

الان اینه.
چرا تغییر میکنه؟
من یه بار ریست کردم مودممو. دوباره کامفینگ کردم اینجوری شد

23292329
14-08-2012, 09:35
سلام- من به تازگي از مخابرات اينتر نت ADSL با سرعت 512 را دريافت كردم و مودمم هم D-LINL چهار پورته مي باشد .متاسفانه بعد از چندين بار سعي و خطا فقط صفحه اول سايت ها رو مي آورد ( مثل گوگل يا يا هو ) و هيچ يك از صفحات بعدي را باز نمي كند . در خواست كارشناس از مخابرات نمودم وايشان هم مجددا مودم را نصب كردند و گفتند مشكل از مخابرات هم نيست ولي متاسفانه مسئله به قوت خود باقيست .ويندوز كامپيوتر من سون است ؛ آيا ممكن است مشكل از ويندوز باشد يا مشكل ديگري وجود دارد ؟

jabi7joon
14-08-2012, 14:40
چه جالب..اینا هم مسخرشو در آوردن..من که 10 روزه اینترنتم قطعی داره همشون پاشونو کردن تو یه کفش می گن مشکل از خودتو..انگار با هویج طرفن..بعد که اطلاعات براشون رو می کنی شاکی هم می شن و می گن آقا اصلا شما باسواد ما بی سواد.. جواب دادن رو نیگا کن..یکی نمی دونم از دهنش در رفت خدا ترس بود می خواست کار مارو راه بندازه گفت اشکال از سروره ما سعی می کنیم رفع کنیم.. ولی امروز که زنگ زدم یکی دیگه می گفت نه اصلا امکان نداره.. سرور مگه می شه خراب شه.. کلا نشستن ملت رو بپیچونن..می گه وایسا برات IP ست کنم.. منم گفتم خانوم مگه نمی دونی من با سوادم..بلدم..خودم قبلن اینکارو کردم..جواب نمی ده این کار..قاطی نکرد..کلی حال کردم.. چهار تا باقالی نشستن فقط بلدن بگن اشکال از خودته. کلا این سامانه 2828 رو ........بوق........ توش. الانم می گه بذار بذات کارشناس بفرستیم 10 تومان هم باید بسلفی.. بیاد برات مودمت رو تنظیم کنه..من نمی دونم یه یوزر پسورد وارد کردن مگه کارشناس می خواد..

به هر حال ما که خیری ندیدیم... کار مارو که راه ننداختن و مارو پیچوندن... امیدوارم خدا هم بپیچونتشون..( چی گفتم.. )

hoseynn
19-08-2012, 01:19
سلام خدمت همه عزیزان.
من مودم tenda d810 دارم
چن روزی هست که خیلی زود داغ میکنه که این یه مشکله
نمیدونم چرا ریست میشه خود به خود. چراغ adsl و lan یک دفه خاموش میشه بعد انگار تازه روشن کردم.
خواهشا کمک کنین

mohammadhosin
26-02-2013, 00:02
سلام به همه دوستان
یه راهنمایی کلی میکنم در مورد مودم
در اکسر مودم ها ( tp-link و ...) از منوی Device Info > Statistics > ADSL میتونید SNR , Rate و خیلی از خصوصیات دیگه رو ببینید
SNR : کیفیت خط تلفن که هر چه بیشتر باشه بهتره (20 به بالا )البته با افزایش پهنای باند snr پایین میاد (مثلا برای پهنای باند 56 اگر 36/36 باشد برای پهای باند 512 میشه 25/25 )
Rate : همون پهنای باندی است که به شما اختصاص داده میشه (اصطلاحا خودشون میگن فیزیکی خط) که مثلا برای یه پهنای باند 128 توربو دار اینو روی 256/256 (Downstream Upstream) ست میکنند که شرکت مخابرات اینو برای همه 1024/512 به بالا میزارن و بخاطر همن هست که شما با پهنای باند 128 به اندازه 1مگ دانلود میکنید (بماند)
CRC Error :موقعی که سیم تلفن از کنار کابل برق رد شده باشه یا اتصالات سیم تلفن سولفاته شده باشه (پوسیده شده باشه) این اررور کنتر میندازه

اما برای اون دسته از دوستانی که با باز کردن خیلی از سایت ها مشکل دارن(مثل خودم)
مشکل در DNS مخابرات است شما باید DNS رو به صورت دستی تغییر بدید (بهتره بزارید روی 4.2.2.4 که جهانی است)

خیلی مشکلات دیگه هم داره که در این بحث نمیگنجه

امیدوارم کمکی کرده باشم
به امید روبه راه شده اینترنت مخابرات

mohammadhosin
26-02-2013, 00:03
ببخشید پست 2 بار ارسال شد

urumchi
26-02-2013, 00:11
دوستان عزيز ، بيخود و بي جهت سر اين snr و ... بحث نكنيد ، مشكل از يه جاي ديگه س !!!

هيچكدوم از پارامترهايي كه در موردش بحث كرديد براي خط من تغييري نداشته اما قطعي مكرر اعصابمو خرد كرده

اون از قضيه پورت 443 و pptp ، اينم از اين !!!

اينترنت يه مملكت رو دارن انگولك ميكنن

ea.ali
14-12-2013, 13:22
من خودم این مشکلو داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hatamzadeh998
16-08-2014, 13:17
با downstream 2048
upstream 509

نه مشکل از خط بوده دوست عزیز وقتی snr پایین باشه کم کم مودم هم ضعیف میشه اما اگه یه مودم قوی تر استفاده کنی وصل میشه، من خودم الان دارم با شاتل دستو پنجه نرم میکنم! یه ماهه دارم میرم و میام! مودم رو هم بردم گارانتی گفتن مشکلی نداره به احتمال زیاد snr خطت پایینه! بالاخره امروز از شاتل اعتراف گرفتم ولی چه فایده! میگن به ما مربوط نیست نمیدونم به کدوم پدر سگی مربوطه! آخه من نباشم پدرم میدونه snr چیه که بره دنبالش حلش کنه؟!

dj77
16-08-2014, 13:58
منم چک کردم
upstream 509
downstream 2048
ولی مودمم tenda D810 هست که snr رو نشون نمیده

ولی خوب خط تلفنمون اگه اسپیلیتر رو بردارم نویز داره و خش و خش میکنه
الان اینترنت بعد از ظهر تا حالا به خوبی داره می کنه ولی خوب یه موقع دیدی فردا قطع شد
الان باید چیکار کنم ؟

بهت پیشنهاد میدم مودمت هم عوض کنی چون این مودم ها درجه 3چینی هستند... zyxel بگیر

boro2faaz
26-11-2014, 15:59
آقا منم یه یه هفته ای است اینترنتم قطعی داره.اینترنتم رو هم از مخابرات گرفتم.سرعت 2مگ.قبلش از سرعت 128 استفاده میکردم و مشکلی نداشت. البته این هم تازه یه هفته س اینجور شده. downstream روی 8033 و upstream روی 504 . یعنی مشکل از کجاس و آیا این آپ استریم و دان استریم خوبه یا مشکل از جای دیگه س؟
اینم عکس