مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی تا سقف 250 - 260 لمسی بدون سیستم عامل
ali_irani2
21-07-2012, 16:46
اساتید اگه گوشی لمسی بدون سیستم عامل تا سقف 260 می شناسن معرفی کنند . ممنون میشم .
armin 76
21-07-2012, 17:16
در کل گوشیه خوبیه :
نوکیا asha 303
دوربین 3.2 -سی پی یو 1گیگاهرتز - لمسی +کیبرد - اندازه صفحه 2.6
قیمت 240
ali_irani2
21-07-2012, 17:36
در کل گوشیه خوبیه :
نوکیا asha 303
دوربین 3.2 -سی پی یو 1گیگاهرتز - لمسی +کیبرد - اندازه صفحه 2.6
قیمت 240
اره گوشیه خوبیه ولی کیبوردش تو ذوق میزنه اگه کیبرد نداشت به جاش صفحش بزرگتر بود خوب بود . مورد دیگه ای سراغ ندارین ؟
armin 76
21-07-2012, 17:50
نوکیا asha 305
دوربین 2 - لمسی - 3 اینچ
قیمت :200
armin 76
21-07-2012, 17:54
چرا بدون سیستم عامل ؟؟
Samsung Star III
Samsung Jet
armin 76
21-07-2012, 18:05
Samsung Star III
Samsung Jet
استار3 عملکردی کندی در هنگام پخش موزیک داره .
ali_irani2
22-07-2012, 00:04
چرا بدون سیستم عامل ؟؟
آخه اهل نرم افزار ریختن و بازی کردن با گوشی نیستم . بیشتر میخوام پولم به جای سیستم عامل بره به جای دوربین بهتر و صفحه نمایش بزرگ تر . دوربین 3 و صفحه نمایش 3 اینج یا بالاتر به جای سیستم عامل
اصولا گوشی های هوشمند در کنار سیستم عامل خوب برای ایجاد رقابت ! اقدام به ادغام همین دوربین خوب. صفحه نمایش خوب و ... میکنند
شما هیچ گوشی جاوا در مقایسه با xperia Mini پیدا نمیکنی که هم فیلم برداری HD داشته باشه. هم دوربین 5 و ....به جز ویواز که نصف مینی هم امکانات نداره :)
jafar005
22-07-2012, 00:23
!
اصولا گوشی های هوشمند در کنار سیستم عامل خوب برای ایجاد رقابت ! اقدام به ادغام همین دوربین خوب. صفحه نمایش خوب و ... میکنند
شما هیچ گوشی جاوا در مقایسه با xperia Mini پیدا نمیکنی که هم فیلم برداری HD داشته باشه. هم دوربین 5 و ....به جز ویواز که نصف مینی هم امکانات نداره :)
مرسی داداش . من یه سرچ کوچیک که تو انجمن زدم می بینم شما به طرز عجیبی طرفدار xperia Mini هستین و همش از این گوشی تعریف می کنین مثه الان که حتی در مقایل با ویواز مینی رو بهتر می دونین ! ! ! احتمالا وارد کننده یا از عوامل پخش این گوشی نیستی ؟ :46::46:
armin 76
22-07-2012, 16:00
!
مرسی داداش . من یه سرچ کوچیک که تو انجمن زدم می بینم شما به طرز عجیبی طرفدار xperia Mini هستین و همش از این گوشی تعریف می کنین مثه الان که حتی در مقایل با ویواز مینی رو بهتر می دونین ! ! ! احتمالا وارد کننده یا از عوامل پخش این گوشی نیستی ؟ :46::46:
شما ویواز رو با مینی مقایسه میکنین ؟؟
!
اتفاقا رضا سامسونگ رو خیلی بیشتر دوس داره...
ولی واقعا راس میگه مینی با توجه به قیمت خیلی امکانات خوبی دره...
!
چون من مو میبینم و شما پیچش مو :)
آخه ویواز هم شد گوشی؟!
گوشی که سیمبین بود دیگه حرفشو نزن خواهشا....
maziarzar
22-07-2012, 19:15
سیمبین چشه مگه سیمبین هنوز هم برای بعضی ها مثا ای او اس مقدسه
کاری به امکانات اندروید وای او اس نداریم ولی فعلا بیشترین گوشی سیستم عالمل دار مال سیمبینه
:38:بهترین گوشی دنیا1100:31:
البته سیمبین هم گوشی های خوببی داره ولی به دلیل این اوضاع نابسامان قیمتشون خیلی بیشتره
:4:اکسپریا مینی رو بگیر دیگه:4:
ببینید گذشته گذشته!!!!
سیمبین دیگه حرفی نداره در برابر سیستم عامل های جدید...
من خودم عاشق نوکیا بودم ولی 3 سال پیش نه الان که کاملا از دور خارج شده...
maziarzar
22-07-2012, 19:56
عاشق بودی؟
وای وای وای الانم عاشقی؟
راستی اکسپریا پرو کیبردش فارسی هست یا عربی منوش چی؟ رنگ مشکیش تو بازار هست؟
سیمبین چشه مگه سیمبین هنوز هم برای بعضی ها مثا ای او اس مقدسه
کاری به امکانات اندروید وای او اس نداریم ولی فعلا بیشترین گوشی سیستم عالمل دار مال سیمبینه
:38:بهترین گوشی دنیا1100:31:
البته سیمبین هم گوشی های خوببی داره ولی به دلیل این اوضاع نابسامان قیمتشون خیلی بیشتره
:4:اکسپریا مینی رو بگیر دیگه:4:
بیشترین گوشی اکتیو در دنیا آندروید با 55 درصد کل گوشی های هوشمند
گوشی خوبش هم 701 هست نه ویواز!
عاشق بودی؟
وای وای وای الانم عاشقی؟
راستی اکسپریا پرو کیبردش فارسی هست یا عربی منوش چی؟ رنگ مشکیش تو بازار هست؟
کیبورد فارسیش فکر نکنم باشه. اگرم باشه کمه.ترکیب رنگ هاش هم شبیه نئو هست
راستی گوشی STAR II C6712 گوشی آشغالیه؟:2:
والا من خودم این گوشیو دارم ولی یه چیزیش اذیتم میکنه اونم محدودیت حجمیش واسه نصب برنامس یعنی فقط 15 مگ واسه نصب برنامه و بازی داره:37:
کندی هم ازش ندیدم، باطری خوبی داره، صفحه خازنی، یه چیزیش که جالبه برام Conversation listـش هست
من شهریور پارسال خریدمش 180 الان بالای 220 شده...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.