مشاهده نسخه کامل
: هم تراز کردن ابیات یک شعر
zahra_no
21-07-2012, 14:43
سلام و خسته نباشید
دوستان من یک شعر رو به صورت مصراع مصراع در داخل یک فایل XML ریخته ایم. و حالا برای نمایش این ابیات به مشکل بر خوردم.
همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه، چطوری میتونم اینها رو به صورت هم تراز نشون بدم؟ که با تغییر فونت و سایز باز هم اون هم ترازیشونو از دست ندهند.
البته اینم بگم من بر اساس تعداد مصراع label می سازم و هر مصراع رو در اون لیبل نمایش میدم ( به خاطر اینکه باید امکان کلیک بر هر بیت رو داشته باشم) آیا راه درستیه؟؟ یا راه بهتر و بهینه تری رو باید انتخاب کنم؟
البته من در محیط c# کد میزنم.
سلام
چرا از DataGridView استفاده نمیکنید؟!
zahra_no
22-07-2012, 22:14
سلام
چرا از DataGridView استفاده نمیکنید؟!
میشه در این مورد کمکم کنید؟ من نمیخوام هنگام نمایش شعرم، دیتا گرید دیده بشه، یعنی میشه طوری ازش استفاده کرد داخل آن متنی نمایش داده بشه ولی خودش مشخص نباشه؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
szh_1367
23-07-2012, 09:31
میشه در این مورد کمکم کنید؟ من نمیخوام هنگام نمایش شعرم، دیتا گرید دیده بشه، یعنی میشه طوری ازش استفاده کرد داخل آن متنی نمایش داده بشه ولی خودش مشخص نباشه؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
شما این تنظیمات رو انجام دهید ببینید تقریبا همان چیزی هست که نیاز داشتید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
zahra_no
23-07-2012, 11:06
Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
Parameter name: index
این پیغام خطا تو قسمت مصراع اول گرفته میشه :41:
zahra_no
23-07-2012, 11:58
مشکل خطا حل شد.
اما آیا نمایش در datagridview اون زیبایی رو داره که بخوایم تو نمایش شعر ازش استفاده کنیم؟؟؟ و اینکه اصلا هم تراز نشون داده نمیشه.
و خطهای بین سطرها اصلا جالب نیست.......... با اینکه من منظور شما رو درست متوجه نشدم
بازم ممنونم دوست عزیز
zahra_no
23-07-2012, 12:42
اگه بشه خطوط بین سطرها رو از بین برد و هم اینکه نوشته ها با هر سلول justify بشه، میشه همون چیزی که من میخوام.
لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره دریغ نکنه، بد جوری کارم گیره
سلام
تنظیمات پیشنهادی:
خروجی قابل قبولی ارائه میکند ولی پیاده سازی Justify در WinForm ممکن ولی کمی مشکل است!
szh_1367
23-07-2012, 21:34
اگه بشه خطوط بین سطرها رو از بین برد و هم اینکه نوشته ها با هر سلول justify بشه، میشه همون چیزی که من میخوام.
لطفا اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره دریغ نکنه، بد جوری کارم گیره
فل بداهه هرچی اومد به ذهنم نوشتم
یک دیتا گرید در صفحه قرار دهید کد های زیر رو در load form قرار دهید
برای justify هرچی فکر کردم چیزی یادم نیومد
ویرایش : مثل اینکه پست ها یکی شد . داشتم تایپ میکردم لطفا پست بنده رو حذف کنید
zahra_no
23-07-2012, 22:40
سلام
تنظیمات پیشنهادی:
خروجی قابل قبولی ارائه میکند ولی پیاده سازی Justify در WinForm ممکن ولی کمی مشکل است!
آقا کارت درسته واقعا ممنونم
فقط فقط میمونه justify، من دارم تو فروم های دیگه میگردم که شاید بتونم چاره ای پیدا کنم.
zahra_no
23-07-2012, 22:43
برای این منظور این کد رو پیدا کردم ولی نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم :9:
سلام
اصل کار کد بالا برای اندازه گیری ابعاد یک نوشته به پیکسل است.
کد فوق (به کندترین شیوه ممکن!) آمده و حداقل عرض لازم برای یک ستون را بدست آورده و ستون گراید را به همان اندازه تغییر ابعاد داده.
این کد هیچ کمکی به شما نمیکند.
این کد عرض ستون گراید را به اندازه بزرگترین متن سطرها تنظیم میکند، طوریکه بزرگترین متن کامل جا شود.
واقعاً نمیدانم این کار چه ارزشی دارد؟! آن هم با این کد سنگین.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.