مشاهده نسخه کامل
: asus n53 sn در مقابله asus n53 sv
M A M M U T
21-07-2012, 11:37
دوسنتان من رفتم لپتاپ بخرم.فروشنده گفت asus sv 1670 و بعد asus sn 1820 .و گفت sn خیلی بهتره.و تفاوت هاش ایناس
1 snهشت گیگ رم داره و svشیش گیگ
2-sn بلوری داره
3 sn گرافیکش 550 هست و sv 540.
4- sn اچ دی هست و svفول اچ دی
چند تا سوال:
1-فول اچ دی بودن چقدر مهمه? باعث کاهش توان لپتاپ در اجرای بازی نمیشه? چون قاعدتا لپتاپ باید بازی رو با رزولوشن بالاتری اجرا کنه.درست میگم?
2-هشت گیگ رم چقدر از شیش گیگ قویتره?محسوس هست?
3-بلوری کاربرد داره?
4-در کل sn ارزش پرداخت 150 تومن بیشتر رو داره?
خود فول اچ دی بودن صرف هم این قیمت را توجیه می کند والبته بسیار تفاوت هست بین hd و full hdولی مشکل اینجاست 53sn فول اچ دی نیست و hd استشاید منظورتان n53sm باشد.که البته این هم 6 گیگ رم دارد نه 8تا ولی فول اچ دی است.و گرافیک آن هم 630m هست.به هر حال توصیه همین asus n53sm هست،در موقع خرید حتما" دقت کنید فول اچ دی باشد.
M A M M U T
21-07-2012, 14:26
دوست گرامی من در مورد n53 حرف میزنم.شما در مورد n55 صحبت میکنید.یه بار دیگه تیتر تاپیک رو بخونید....
مییشه بگید فرق فول اچ دی و اچ دی چیه? شما فرض کنید من یه فیلم 720p دانلود کردم و میخوام تو لپتاپ ببینم در حالت فول اسکرین.حالا تو hd کیفیتش خوبه یا تو fullhd?
یه سوال دیگه در لپتاپ فول اچ دی نوشته خیلی کوچیک نمیشه?موقع وب گردی چشم رو اذیت نمیکنه?
دوست گرامی من در مورد n53 حرف میزنم.شما در مورد n55 صحبت میکنید.یه بار دیگه تیتر تاپیک رو بخونید....مییشه بگید فرق فول اچ دی و اچ دی چیه? شما فرض کنید من یه فیلم 720p دانلود کردم و میخوام تو لپتاپ ببینم در حالت فول اسکرین.حالا تو hd کیفیتش خوبه یا تو fullhd?یه سوال دیگه در لپتاپ فول اچ دی نوشته خیلی کوچیک نمیشه?موقع وب گردی چشم رو اذیت نمیکنه?عذر میخواهم عزیزمنظورم همان n53sm بود.توی پستی قبلی من 55 را تبدیل به 53 کنید.نخیر دوست عزیز،کیفیت اچ دی اذیت می کند و به ومضوح نقطه نقطه می بینید،ولی فول اچ دی خیر.
M A M M U T
21-07-2012, 15:31
بله جناب n53sn فول اچ دی نیست اما به خاطر داشتن رم بیشتر هشت گیگ و بلوری و کارت گرافیکی کمی بهتر 150 هزار گرانتر از n53 sv فول اچ دی هست.(من صحبتی روی n53 sm ندارم)
خواستم ببینم شما در این شرایط شما کدام رو انتخب میکنید... و البته در مورد مزایای فول اچ دی نسبت به اچ دی و معایبش بدونم...
asus n53 sn حرف آخرو میزنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.