ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت فاجعه آسیاتک

benyamin_pc
21-07-2012, 10:31
من الان نزدیک 2 سال و نیمه مشترک آسیاتکم , اول ها خوب بود و حتی شبانشم سرعتش خوب بود بعد یه مدت خیلی زود شبانش سرعتش خیلی بد شد , بعد شبها قطعیش رفت بالا , به نمایندگی قم چند بار گفتم یه بار می گفت لطفا ویندوزتونو ری استارت کنین دوباره تست کنین , یه بار می گفت مودم خاموش کنین بعد 2 ساعت روشن کنین! یه بار گفت مودمت کلا سوخته !! هر بار هم که هر مشکلی از قبیل قطعی , افت سرعت و .. که پیش می آمد می گفت 1844 زنگ بزنین به تهران بگین از دست ما خارجه ! تهرانم زنگ میزدیم می گفت شما از قم گرفتین به نمایندگی قم باید بگین
این وضع ساپورت و رسیدگیش , هر روز وضع شبانش بدتر شد به حدی که دیگه اصلا قابل استفاده نبود به حدی که کار ضروری داشتم یه سایت می خاستم باز کنم اینترنت قطع بود کلا و باید دیال آپ وصل می شدم , خلاصه شبانش که کلا تعطیل شد , بعد اومدن ساعت دانلود شبانرو از 1-7 کردن 1-9 که این بیچاره ها که تازه می خان بیان نمیدونن چه خبره گوله ساعتشو بخورن , همزمان با اینکه 1-7 شد 1-9 , دیگه قطعی ها و افت سرعت به روز هم کشید , شبو که کلا تعطیل کرده بودنو فقط ساعتشو بیشتر زده بودن که ملت بیان از اون ور روز هم هر وقت کار داشتی قطع بود وقتی هم وصل بود خیلی وقتا سرعتش شدیدا پائین بود , الان 6 ماهه فقط دارم هزینه اشتراک میدم و اینترنت هم هر وقت (روز و شب) کار دارم کلا قطعه سرعتش پیش کش!! تو سایتش هم چندین بار پیام گذاشتم رسیدگی کنن , انگار نه انگار ... برا همین اینجارو که دیدم گفتم اقلا اینجا بگم این همه ضرر به ما زد اقلا یکم مردم قم آگاه کنم چه مسخره بازیه , قبلا شاتل داشتم اون اقلا فقط شباش بد بود اما آسیاتک دیگه زد رو دست همشون و پرو پرو کلا پول میگیره اینترنت هیچی ! فعلا هرکی هرکار میخاد داره همه جا میکنه و شکایتم بخای بکنی باید به خودش بگی! خودشم میگه نه خوبه مرسی اما آسیاتک از همش داغون تره کلا هیچی به هیچیه هرکی هم دیدین هرجا بخاد تعریفشو کنه یه خبریه منکه مشترکه 2 سال و نیمشونمو فردا میخام بگم پورتم جم کنن میدونم از اول تا الانشون چه خبر بوده و هست