PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز 7 روی لپ تاپ dell vostro 1510

samin89
21-07-2012, 08:51
سلام
میخوام روی لپ تاپم ویندوز 7 نصب کنم نمیشه خطای آپدیت کردن بایوس رو میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:41::19:

خطا :

The following issues are preventing Windows from upgrading. Cancel the upgrade, complete each task, and then restart the upgrade to continue.

Windows cannot be installed on this computer with the current system BIOS version. Contact your computer manufacturer for a BIOS update, install the update, and then start Windows installation again. OEM Name: Dell Inc.; OEM Model: Vostro1510; BIOS Version: Ver 1.00; BIOS Date: 20080505000000.000000+000

Windows cannot be installed on a computer using battery power. If the battery runs out of power during the installation, you might lose data. To continue the installation, plug in the computer's power adapter.

sayanermia
21-07-2012, 10:29
درود
پیغام اول خطای ورژن بایوس داده و میگه که بایوس شما قدیمیه و اجازه نصب ویندوز 7 رو نمیده و میگه باید بایوس رو آپدیت کنید
این لینک آخرین نسخه ی بایس موجود برای لپتاپ وسترو 1510 هستش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو دانلود و نصب کنید تا بایوس شما به اخرین ورژن خودش آپدیت بشه

پیغام دوم هم میگه که برای نصب ویندوز باید آداپتور برق رو بزنید به لپتاپ و با باتری تنها نمیشه ویندوز نصب کرد

موفق باشید

samin89
21-07-2012, 10:47
با تشکر ازsayanermia
لازم به بک آپ گرفتن از بایوسم نیست اگه اجرا کنم مشکلی پیش نمیاد
آخه هرجه آپدیت بایوسو تو سایتا خوندم خیلی ترسوندنم
لطفا کمکم کنید آخه من بلد نیستم

sayanermia
22-07-2012, 23:19
با تشکر ازsayanermia
لازم به بک آپ گرفتن از بایوسم نیست اگه اجرا کنم مشکلی پیش نمیاد
آخه هرجه آپدیت بایوسو تو سایتا خوندم خیلی ترسوندنم
لطفا کمکم کنید آخه من بلد نیستم

عذر میخوام دیر پاسخ دادم
طبق تجربه ای که من دارم از لپتاپ دل و چیزی که خودم دارم (5010) آپدیت بایوس هیچ وقت دردسرساز و خطرناک نبوده! یک فایل exe هست که دانلود می کنیم و اجراش میکنیم. بعد از دو سه دقیقه که برنامه مشغول کار هست بایوس اپدیت میشه و دستگاه ریست میشه میاد بالا

طریقه بک اپ گیری و بلد نیستم ولی اگر می تونید از بایوس بک اپ بگیرید سپس بایوس جدید رو بریزید! ولی می تونم بگم هیچ مشکلی پیش نمیاد. فقط حواستون باشه هم باتری هم اداپتور به لپتاپ باشه

samin89
23-07-2012, 09:23
سلام متشکرم :11:
آره شما درست گفتید خیلی راحتتر از اونی بود که فکر می کردم ، فقط فایل exe رو اجرا کردم و همه چی رو خودش انجام داد
لازم به بک آپ گیری هم نیست
ویندوزم هم به خوبی نصب شد.