مشاهده نسخه کامل
: چند سوال ساده در خصوص اسمبل سیستم
bestnips
21-07-2012, 08:24
سلام به همگی:20:
من اینبار تصمیم گرفتم سیستمی که میخوام بخرم رو خودم اسمبل کنم :8:
چند تا سوال قبلش داشتم: :6:
1) قطعاتی که فروشنده بهم میده،داخل پلمپ پلاستیکی باید باشن یا همون کارتون در بسته؟ :20:
2)تموم پیچ هایی که لازمه داخل خود کارتون قطعات وجود داره یا باید برم پیچ بخرم؟ :15:
3)در مورد قاب کیس : از کجا بفهمم قاب کیس آکبنده و فروشنده چیزی رو ازش باز نکرده؟ :13:مثلا بعضی از قاب های کیس،از اول خودشون 2...3 تا فن روی بدنشون نصبه،حالا من باید از کجا بفهمم که مثلا اگه یه قاب انتخاب کردم،این قاب آکبندش،فن برای کناره هاش داشته یا نه؟ :13:من که فکر نکنم فروشنده ها بذارن این فن ها روی کیس بمونه:9:
شما راهی سراغ ندارین که سرم کلاه نره؟ :7:
4)کابل پاور رو باید جدا بخرم یا سرش هست؟ :20:
4) آخرین و مهم ترین سوالم این که :
من تا حالا سیستم اسمبل نکردم،البته از خیییلی وقت پیشا بلد بودم که کل قطعات کیس رو بریزم بیرون و دوباره بچینم:15:اینکارو با 5...6 تا کیس قبلنا کردم و مشکلی پیش نیومده:20:و با آموزشی هم که K!ng of th3 K!ngs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان لطف کردن و آپلود کردن،به این تتیجه رسیدم که اسمبل اصلا کار سختی نیست:10:و مطمئنم از عهدش بر میام:14:
فقط یه سوال داشتم اونم اینکه:
در مرحله ی آخر که تموم قطعات به درستی سر جای خودشون نصب شدن و سیستم رو برای بار اول روشن کردم،نیازی به تنظیمات خاصی نیست؟ :20: منظورم اینه که داخل setup نباید تنظیمات خاصی انجام بدم؟ :7:یعنی بعد از نصب تموم قطعات،سیستم آماده ی پارتیشن بندی و نصب ویندوزه؟ :20: کار دیگه ای نداره؟ :20:
سوالام تموم شد:15::10:اگه نکته ی خاص دیگه ای مونده که لازمه بدونم که سرم کلاه نره و فروشنده نتونه بهم بندازه:14:لطفا خودتون بفرمایین:20:
ممنون از راهنمایی:7::10:
bestnips
21-07-2012, 09:58
فکر میکردم خییلی سوالای ساده ای پرسیدم:13:یعنی هیچ کس نمیتونه راهنماییم کنه !!!!!!!!!!؟ :46:
:10:
campuzlit
21-07-2012, 10:04
1- بله قطعاتی که خریداری می کنید اکثرا پلمپ هستند اما بعضی از قطعات رو شرکت گارانتی کننده برای گارانتیش باز می کنه. که اون هم آک بودنش کاملا معلومه.
2- بهتره پیچ هم بخرین چون بعضی قطعات در داخل جعبه خودشون ندارن.
3- شما کیسی که می خوای بخری اطلاعاتش رو از سایت خودش نگاه کن که چی روش نصبه اینجوری سرت کلاه نمی ره.
4- پاورهای معروف و معتبر کابل پاور دارن. مگر اینکه بخواین از این 20 تومنی ها بخرین.
5- بعد از اسمبل نیاز به کار خاصی نیست فقط سیستم رو روشن می کنین و هارد رو پارتیشن بندی و ویندوز نصب می کنین.
نکته ای که در مورد فروشنده ها حواست بشه اینه که زیادی حرف می زنن و الکی می خوان قطعه ای که خودشون دارن رو به مشتری بندازن پس به هیچ وجه به حرفای اونا مبنی بر اینکه این خوبه اون بده توجه نکن. و سعی کن قطعات رو از یه فروشگاه نخری.
Dj_aghamajid
21-07-2012, 10:15
خب به سوالات اکثر جواب مناسب داده شد.
فقط یه نکته مهم:
مادربرد رو قبل از تست اولیه رو کیس پیچ نکنید. چون ممکنه ایرادی داشته باشه. اون وقت اگه مادربرد مشکلی داشته باشه میگن چرا پیچ کردی.(موقع خرید هم دقت کن روی مادربرد علامت پیچ شدن نباشه)
پس تست اولیه رو روی میز انجام بده و هیچی رو پیچ نکن.
داخل بایوس و SETUP هم بستگی به سیستم داره. بعضی اوقات لازم میشه چه چیزهایی رو تغییر داد. اما عموما نه. فقط باید برید و First Boot رو روی دی وی دی رایتر بزارید. دیگه میره واسه نصب ویندوز و پارتیشن بندی.
موفق باشید
bestnips
21-07-2012, 10:58
ممنون از راهنمایی های مفیدتون:11::10: فقط یه سواله دیگه: :15:
قاب کیس رو فروشنده باید بهم اینجوری تحویل بده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟ :20: یا خارج از بسته بندی؟ :7:
Dj_aghamajid
21-07-2012, 11:21
بله. برند های معتبر مثل گرین، همشون بسته بندی دارن و رویه پلاستیکی روی چعبه رو گرفته.
K!ng of th3 K!ngs
21-07-2012, 15:25
1) قطعاتی که فروشنده بهم میده،داخل پلمپ پلاستیکی باید باشن یا همون کارتون در بسته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چیز داخل کارتن بسته هست.به جز بعضی هارد ها و دی وی دی راتز ها که درون پلپم پلاستیکی هستن.شما اسم چیزی رو که میخوادی سرچ کنید ببینید جعبش چه شکلیه.
2
)تموم پیچ هایی که لازمه داخل خود کارتون قطعات وجود داره یا باید برم پیچ بخرم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام پیچ ها در کیس وجود داره.دیگه در قطعات پیچی نیست.ولی پیچ میفروشن خود مغازه ها
)در مورد قاب کیس : از کجا بفهمم قاب کیس آکبنده و فروشنده چیزی رو ازش باز نکرده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثلا بعضی از قاب های کیس،از اول خودشون 2...3 تا فن روی بدنشون نصبه،حالا من باید از کجا بفهمم که مثلا اگه یه قاب انتخاب کردم،این قاب آکبندش،فن برای کناره هاش داشته یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که فکر نکنم فروشنده ها بذارن این فن ها روی کیس بمونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیس درون بسته بندی باید باشه.جز شرکت وادر کننده هم کسی روش فن نصب نمی کنه . شما باید درون جعبه بگیرید و بازش هم کنید ببینید مشکلی نداشته باشه(درش نیارید فقط یه نگاهی بندازید مثلا تو رفتگی نداشته باشه)
4)کابل پاور رو باید جدا بخرم یا سرش هست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه قطعات و پاور هست
در مرحله ی آخر که تموم قطعات به درستی سر جای خودشون نصب شدن و سیستم رو برای بار اول روشن کردم،نیازی به تنظیمات خاصی نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم اینه که داخل setup نباید تنظیمات خاصی انجام بدم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی بعد از نصب تموم قطعات،سیستم آماده ی پارتیشن بندی و نصب ویندوزه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار دیگه ای نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کار نداره و آمادس فقط باید برید توی Setup بایاس و اونجا ساعت و تاریخ رو تنظیم کنید و درایو بوت رو تنظیم کنید
سوالام تموم شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه نکته ی خاص دیگه ای مونده که لازمه بدونم که سرم کلاه نره و فروشنده نتونه بهم بندازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لطفا خودتون بفرمایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ
تنها کاری که باید بکنید اینه که:
به هیچ وجه به یکی از حرف های فروشنده هم گوش نکنید و قطعات رو از قبل مد نظر داشته باشید و عین همون هارو بخرید
bestnips
22-07-2012, 15:17
سلام به همگی:20:
من یه کارت گرافیک xfx 6870 گرفتم که پشتش اینطوریه:
مانیتورم هم LG E2060S LED 20 هست:10: اما کابل مانیتورم ازین آبی هاست و داخل جعبه ی مانیتور و گرافیک (با این که هر دو پلمپ بودن) اما مبدل این 2 تا
به هم رو نداشت:13:به این 2 تا پورت های کارت گرافیک (این 2 تا بزرگ ها) میگن چی؟ :46: به این کابل آبی ها میگن چی؟ :7: حالا من باید برم به فروشنده بگم چی که مبدل این 2 تا رو بهم بده؟ :20: حالا وقتی مبدل گرفتم،کابل مانیتور رو به بالایی وصل کنم یا پایینی یا فرق نداره؟ :46:
:7:
bestnips
22-07-2012, 15:56
میشه زودتر جواب بدین؟ :20: آخه همین الان میخوام برم بخرم،منتظر جواب شمام:10:
:46:
campuzlit
22-07-2012, 16:03
مانیتور HDMI نداره؟
کابل آبی یعنی به ورودی پشت گرافیک نمی تونی وصل کنی؟
اگه اینجوریه که یه تبدیل DVI به VGA بگیر.
bestnips
22-07-2012, 16:11
نه LG E2060S پورت ورودی HDMI نداره:44: همین مبدل DVI به VGA رو میگیرم:20:
ممنون از راهنمایی :10:
1376MAXIMUM
22-07-2012, 22:20
یعنی مانیتور پشتش ورودی DVIنداره اگه کابل نداره می تونی بری بخری به قیمتش می سرفه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.