مشاهده نسخه کامل
: تجارب سخت افزاری
Hamed DC
21-07-2012, 00:57
سلام دوستان عزیز.
برای من خیلی پیش اومدخ که در مورد یک مشکل در انترنت ساعتها دنبال راه حلی باشم. با تجمیع تجربه های دوستان در مورد
بروز مشکلات سخت افزاری و راه هایی که به صورت تجربی برای حل اون مشکل پیدا کردن، میشه در صرف وقت و انرژی حداکثر
صرفه جویی رو به عمل آورد. مضاف بر اینکه با دادن راه کارهایی به سایر دوستان، از ایجاد مشکلاتی از این قبیل برای سایر عزیزان
، جلوگیری میشه.
این تاپیک دقیق این هدف رو دنبال میکنه. تا بتونه مطالب مفیدی رو که نوسنده اون کسی جز شما عزیزان نیستین، رو برای همه
دوستان گردآوری کنه. این مشکلات شامل همه موارد سخت افزاری در همه زمینه ها میشه و محدودیت خاصی در نوع وسیله
مورد استفاده نداره. این مورد شاید کمی باعث آنارشی بشه اما با خوانده شدن پستهای دیگران در مورد مشکلات دیگه، تجارب
دوستان در همه زیمنه بالا میره.
به امید مفید واقع شدن تاپیک.
یکی از مشکلات بنظرم من حساسیت روی برند انتخابی اون قطعس مثلا مادربرد یا کارت گرافیک یا...
خواهشا به برند حساس نباشید!فقط فقط ویژگی اون قطعه ای رو که میخواین بخرین رو حتما مطالعه کنید
یه مثال:
مثلا واسه خرید یه مادربرد برند گیگابایت باید کهUSB3 حدود 180 تومن داد در صورتی که با هزینه حدود 130 تومن میشه از برند آزراک یه مین گرفت که USB3 داره و از نظر کیفیت فرقی با بقیه نداره!
و یا حتی بهتر از برند MSI میشه تا زیر190 تومن چیپ P67 رو خرید!
یا حتی شاید بعضیا میگن من 200 میدم از گیگابایت میگیرم بهتره که 150 بدم یه برند دیگه...حتما اون 200 تومنیه بهتره در صورتی که...:41:
دوستان خواهشا به برند حساس نباشید.
و در آخر بگم
الفروشنگان القطعات الکامپیوتری هم الاصحاب النار و هم فیها خالدون :31:
Hamed DC
21-07-2012, 16:20
ممنون از مشارکت.
البته هدف، طرح مشکلات سخت افزاری و نوع راه حل اونها و دادن راهکار برای عدم بروز مشکل برای سایر دوستان، هست.
Hamed DC
21-07-2012, 16:28
سلام دوستان.
من چندی پیش با یک هارد وسترن گرین و یک هارد سامسونگ سریF به مشکل خوردم که بیان اون رو بی فایده نمیبینم!
من هارد وسترن رو بعنوان آرشیو استفاده میکردم. هارد ساسمونگ رو هم بعنوان هارد جانبی. بعد از مدتی تصمیم گرفتم
که هارد اصلی رو که روی اون سیستم عامل نصب بود رو بطور کامل حذف پارتیشن کنم و پارتیشن بندی جدید رو روی اون
اعمال کنم(هارد سیستم عامل سیگیت باراکودا12بود).برای اینکه به اطلاعات روی اون دو هارد به طور احتمالی آسیبی نرسه
و به اشتباه فرمت نشن، کابل برق اونها رو کندم و کابل دیتا رو درنیاوردم. همه چیز به خوبی پیش رفت و وقتی که سیستم
عامل رو نصب کردم، در عین ناباوری دیگه خبری از هاردهام نبود!!! بعد روزها جستجو و علت یابی، به یک پاسخ رسیدم: عدم
جدا کردن کابل دیتا همرا کابل برق.بعد ازین تجربه تلخ از این به بعد هر وقت که میخوام هارد رو بطور موقت از چرخه استفاده
خارج کنم، قبل از هر چیزی کابل برق و دیتای اون رو جدامی کنم.
امیدوارم شما دوستان با خوندن این پست، مرتکب چنین تجربه تلخی نشین. چون باید تمامی اطلاعات رو بازیابی کنید.
Hamed DC
22-07-2012, 23:42
سلام دوستان.
چند وقت پیش برای یه کارت گرافیک 6790 که روی یه سیستم نسبتا متوسط المصرف سوار شده بود، یه پاور ممنونکس 600
وات خریدم.از این نوع بو: Silent EX Low Noise 600W ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). بعد از خرید، با توجه به اینکه پاور فاقد 2عدد کابل برق PCI-E بود، با یه
تبدیل مولکس به PCI-E، یکی از شاخه های پاور رو به یک 6پین تبدیل کردم تا کابل برق گراقیک کامل بشه. تقریبا همه چیز خوب
بود. تا اینکه بعد از یک هفته بدون هیچ آور یا فشاری روی سیستم، سیستم هر 30دقیقه خاموش میشد و بعد از یک دوروز چند
ثانیه بعد از روشن کردن سیستم، در کمال ناباوری سیستم خاموش می شد. در وحله اول شکم به پاور رفت! اون رو عوض کردم
و همه چیز عادی شد. یکی از شاخه های دیگه رو به 6پین گرافیک تبدیل کردم و باز هم بعد از چند روز به دلیل فشار بیش از حد
به سرشاخه پاور، و عدم آسیب به سیستم سوئیجینگ پاور، پاور خاموش میشد.
نهایتا به این نتیجه رسیدم که این پاور به هیچ وجه قدرت واقعی نداره و اصلا به مرز 250وات هم نزدیک نیست، چه برسه به 600
وات.آخه سیستم رو با یک پاورر 300وات گرین تست زدم.
پس دوستان عزیز، به شما هم توصیه میکنم اصلا سراغ این برند نرین که مثل من بدجوری ضرر میکنید. چون پاوری رو که یک ماهم
کار نکرده بود رو به نصف قیمت دادم رفت!!!
Amir Hossein
23-07-2012, 10:54
پاور...!
و دیگر هیچ...
دوستان من پارسال با مشکل BCD مواجه شده بودم...
که خیلی دنبالش دوییدم (اسنادش تو انجمن موجوده :31:)
من میدیدم که هر پردازش سنگینی که انجام میدم سیستم میره تو BCD...
تمام قطعات رو غیر از پاور عوض کردم 1% هم فکر نمیکردم مشکل از اون باشه ولی مشکل پابرجا بود
یه روز به طور اتفاقی که پاور رو باز کردم فیوزم پرید...
دیدم توی پاور به طرز وحشتناکی سیاه شده. اون دوتا خازن بزرگ ها آب شدن ریختن و اصلا یه وعضی
بعد ار تعویض پاور مشکل رفع شد. البته تا یه هفته
و دوباره BCD
اومدم تیز بازی در آوردم پاور جدیده رو باز کردم دیدم اینم ترکیده:18:
خیلی شانس آوردم به قطعاتم آسیب نریسید
عزمم رو جزم کردم رفتم یه پاور تپل خریدم خیال خودمو راحت کردم
و دیگه خیالم راحت شد
پایان.
نتیجه اخلاقی:میزان توان مصرفی سیستم خودتون رو حتما با پاور انتخابی چک کنید
اصلا این خراب شدنی پاور هیچ نشونه این نداره؟
از کجا باید فهمید پاور خراب شده؟:27:
Hamed DC
25-07-2012, 18:18
خرابی پاور چک مارکهای متعددی داره و باید همه رو بررسی کرد.
اول باید دید اون علائم از پارو است یا نه مثل خاموش شدن - ریست کردن هنگ کردن کند شدن سیستم بلو اسکرین خاموش نشدن سیستم روشن نشدن و...
حالا برای اینکه بفهمید پاور مشکل داره یا نه بهترین راه گرفتن ولتاژ های خروجی پاور است که در صورت درست نبودن هرکدام از ولتاژ ها قطعات اون شاخه بررسی بشه
بهترین راه گرفتن ولتاژ های خروجی پاور است
خوب همینیکه شما میگی چجوریه؟:27:
هزینه ای که نداره؟:27:
خوب همینیکه شما میگی چجوریه؟:27:
هزینه ای که نداره؟:27:
نه هزینه ای نداره با مولتی متر باید اینکارو بکنی
Hamed DC
25-07-2012, 21:30
دوستان، تاپیک برای پرداختن به نوع مشکلات نیست!
بلکه برای طرح مشکلاتی هست که شما با اونها مواجه شدین و راه حل مشکلات هم پیدا کردین.
و یا در خرید جنس یا قطعه ای تجربه ای خوب یا بد دارین و اونها رو در اختیار سایرین میگذارین. بحث در
مورد مشکلات خودتون رو که دنبال راه حلش هستین رو در این تاپیک مطرح نکنید. چون اساسا با هدف تاپیک
منافات داره!
این یکی از بهترین تایپیک هاست واقعا عالیه
خیلی از کسایی که عملا با مشکل روبرو شدن میان و اینجا عنوان میکنن که اتفاقا خیلی از اون مسائل برای دیگران هم پیش اومده و این طوری اونا هم متوجه میشن و هم اطلاعاتشون بیشتر میشه
ما که مبتی هستیم و استفاده میکنیم اما دوستان با تجربه و حرفه ای مشارکت کنند و ادامه بدن عالی میشه
Hamed DC
31-07-2012, 21:20
سلام به همگی.
چند وقت پیش(حدود 18ماه پیش!)، تصمیم گرفتم یه کولر ارزون بخرم. من هم بر حسب کم بودن بودجه دست گذاشتم روی برندهای داخلی.
همین آغاز اشتباهم بود. رفتم و کولر بوفالو رو با قیمت19.000تومان خریدم. بسته بندی نسبتا خوبی داشت. نسبتا از خریدم راضی بودم.
تا اینکه چند ماه از نصب کولرم گذشت. اتفاقی یه تست از پردازنده گزفتم دیدم دما خیلی میره بالا. قبلا اصلا اینجوری نبود! کل سیستم رو ریختم
بیرون و کولر و باز کردم و دیدم که کلا خمیر کولر از بین رفته. خمیر رو عوض کردم. همی چی تقریبا خوب بود که بعد از یه مدل صدای های خیلی
زیادی از کیس شنیده میشد(من خیلی به این موارد حساسم!). خلاصه بازم دقت رو بردم بالا و به این نتیجه رسیدم فن کولر محترم هست که
بعد از حدود یک سال به صدا افتاده. کیفیت آهنی هم که به پایپها متصل هست هم در سطح پسیار پایینی هست و بعد از یه مدت سیاه میشه.
خلاصه دوستان سراغ کولر بوفالو نرین. اون هم الان که قیمیت به نزدیکای40.000تومن رسیده که به هیچ وجه ارزش خرید نداره.
سلام به همگی.
چند وقت پیش(حدود 18ماه پیش!)، تصمیم گرفتم یه کولر ارزون بخرم. من هم بر حسب کم بودن بودجه دست گذاشتم روی برندهای داخلی.
همین آغاز اشتباهم بود. رفتم و کولر بوفالو رو با قیمت19.000تومان خریدم. بسته بندی نسبتا خوبی داشت. نسبتا از خریدم راضی بودم.
تا اینکه چند ماه از نصب کولرم گذشت. اتفاقی یه تست از پردازنده گزفتم دیدم دما خیلی میره بالا. قبلا اصلا اینجوری نبود! کل سیستم رو ریختم
بیرون و کولر و باز کردم و دیدم که کلا خمیر کولر از بین رفته. خمیر رو عوض کردم. همی چی تقریبا خوب بود که بعد از یه مدل صدای های خیلی
زیادی از کیس شنیده میشد(من خیلی به این موارد حساسم!). خلاصه بازم دقت رو بردم بالا و به این نتیجه رسیدم فن کولر محترم هست که
بعد از حدود یک سال به صدا افتاده. کیفیت آهنی هم که به پایپها متصل هست هم در سطح پسیار پایینی هست و بعد از یه مدت سیاه میشه.
خلاصه دوستان سراغ کولر بوفالو نرین. اون هم الان که قیمیت به نزدیکای40.000تومن رسیده که به هیچ وجه ارزش خرید نداره.
من بوفالو دوسال داشتم و زیر تست هم زیاد بردم همچین اتفاقی براش نیفتاد
الان هم سالمه گذاشتم کنار که بفروشمش
نویزش زیاده ولی با speedfan میشه کنترلش کرد دورشو
Hamed DC
31-07-2012, 22:50
من بوفالو دوسال داشتم و زیر تست هم زیاد بردم همچین اتفاقی براش نیفتاد
الان هم سالمه گذاشتم کنار که بفروشمش
نویزش زیاده ولی با speedfan میشه کنترلش کرد دورشو
مهرداد جان کسی از خرابی کولر حرفی نزد!!!!!!!
من گفتم این کولر ارزش خرید نداره. همین.
وگرنه الانم دارم استفاده میکنم و خرابی هم ندیدم.
جنس به کار رفته در این کولر بشدت بد هست. خصوصا براکتها و اسمبلینگ اون.
این تاپیک برای اعلام مشکلات نیست. برای اعلام تجارب خرید اجناس هست.
حالا اگه کولر شما خوب ظاهر شده و کیفیت خوبی داشته، باید این رو به فال
نیک گرفت!
Amir Hossein
01-08-2012, 17:17
مگه بوفالو داخلیه؟
Hamed DC
01-08-2012, 17:21
مگه بوفالو داخلیه؟
نمیدونم چه علاقه ای به بحثهای حاشیه ای دارین؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
برندش داخلیه دوست عزیز. برند گرین یک برند داخلی هست.
کولر بوفالو هم با برند گرین بیرون میاد.
لطفا بپستهای حاشیه ای و کاملا بی ربط با موضوع تاپیک، ندین.ممنونم.
Hamed DC
01-08-2012, 17:37
سلام.
شاید برای شما زیاد پیش اومده باشه که بخواین یک دستگاه چندکاره بخرین، اما به دلیل استحلاک بالای این اجناس و خرابی نسبتا بالا(البته نه در همه مدلها!)،
اقدام به خرید جداگانه پرینتر و اسکنر کنید تا هم استحلاک کار پایین بیاد و هم اینکه بشه در موقه خرابی، به سادگی و صحولت مشکل رئ تشخیص داد.یکی
از موارد و نکاتی که در هنگام خرید اسکنر و پرینتر به صورت جدا پیش میاد اینه که آیا میشه از این دو قطعه بعنوان دستگاه فتوکپی هم استفاده مرد یا نه؟!؟!؟
جواب این سوال، بله هستش! چون به سادگی و با چند نرم افزار میشه این کار رو انجام دادو الیته در مدلهای جدید اسکنر(خصوصا کانن و اچ پی) این نرم افزارها
بصورت خودکار، هنگامیکه قصد نصب راه انداز رو داریم نصب میشه. خب تا اینجای کار همه چیز تقریبا خوب پیش رفته!
اما بعد از این موارد یک سوال خیلی خیلی مهم برای کاربر مطرح میشه که آیا برند و اختلاف اون در تعیین و ایجاد یک دستگاه فتوکپی از دو دستگاه اسکنر و چاپگر
مهمه؟؟؟ جواب این سوال خیر هستش! چون اختلاف برند هیچ مشکلی رو برای ست کردن دستگاه پیش نمیاره. خود من یک پرینتر کانن و یک اسکنر اچ پی دارم.
به راحتی هم عمل پکی رو انجام میدم.
پس: برای خرید یک اسکنر و پرینتر، دنبال هم برند کردن برای ایجاد یک دستگاه کپی نباشین.
MAGIDIYUM
01-08-2012, 18:42
مشکل با لپتاپ MSI GE620DX-PLUS :
سلام
من چند روز پيش با دوستم رفتم بازار و براش لپتاپ ... مدل بالا رو گرفتم که خداييش با اين همه مدل هاي رنگارنگي که در بازار هست بايد حسابي تحقيق ميکردم...تا به مدل بالا رسيدم که نسبت به قيمتش ...سخت افزار قابل توجهي داشت و خير سرش سريه گيم هم هستش:
INTEL CORE I7 2670QM 3.1GHZ
HITACHI 750GB
NVIDIA GEFORCE 635M 2GB گرافيکش از 555m هم قويتره...
8GB DDR3 1333
هديه:کيف و موس اورجينال MSI که همين دو قلم جنس ر. جداگانه حساب کنيد ..حدود 70 تومن مايشه و خيلي چيزاي ديگه.....که شد 1.700.000
دلمون خوش بود که بهترين لپتاپ بازار رو تو اين رنج قيمت گرفتيم و خدايي از لحاظ ظاهر و جنس بدنه و بسته بندي .... کيفيت عالي اي داره..ولــــــــــــــــــ ـــــــــي ...تا آورديمش خونه و روشنش کرديم ديديم:
1-خيلي دير مياد بالا ..در صورتي که تو مغازه سريع اومد بالا!!!!گفتم بزار ويندوزش رو عوض کنيم شايد مشکل داره...ولي وقتي موقع ويندوز عوض کردن شد وسط نصب گفت هارد رو پيدا نميکنه و ديتکت نميکنه!!!!با هزار بدبختي ويندوزش رو نصب کردم....بعد به هاردش شک کردم که ديدم با اچ دي تون چند تا ارور ميده و مشکل داره و دماش حدود 40 درجه است.....اين يکيش...:13:
2-دماي پردازنده در حالت بي کاري 50 درجه هست و با يه بازيه نچندان سنگين تا 90 درجه هم ميره!!!!!!!!!1
3-MSI اومده و زحمت کشيده يک سيستم بک آپ گيريه سخت افزاري طبق ويندوز HOME PERMIUM روش گذاشته که وقتي خواستيم اين کار رو انجام بديم....به هيچ عنوان عمل نکرد و فقط 10 گيگ از هارد رو به صورت هايدن اشغال کرده....
4-همونطور که ديديد گرافيکش جديده و احتياج به آخرين نسخه از درايور انويديا داره تا شناسايي بشه که متاسفانه د رداخل سي دي فقط درايور سريه 500 قرار داره و با کلي مکافات درايوري که بهش بخوره رو پيدا و دانلود کرديم....
حالا هم که مشکل گرافيک حل شده بلو اسکرين ميده که من احتمال 99 درصد ميدم مال همون هارد باشه...تعجب ميکنم که هارد هيتاچي اينجوري بازي در آورده...
به هر حال هنوز هم دوستم از شهرستان نیومده تا ببریمش نمايندگي تا ببينيم مرگش چيست....
نتيجه: هر وقت خواستيد لپتاپ بخريد... نرم افزار تست و مانيتورينگ دماي قطعات سخت افزاري مثل HD TUNE . HWMONITOR . CPU-Z . GPU .Z . OCCT . PRIME 95 در يک فلش همراهتون باشه تا در همون مغازه .... تست انجام بديد و همچنين درايور هاي داخل سي دي رو با سخت افزار موجود چک بکنيد تا با چنين مشکلاتي مواجه نشيد....من هم 1% فکرش رو نميکردم با يه لپتاپ جديد .... اون هم MSI به چنين مشکلي بخورم...
Hamed DC
04-08-2012, 15:58
سلام به همگی.
چند وقتی بود که قصد داشتم یه شبکه بی سیم با مساحت بالا توی خونه راه بندازم. مودمهای زیادی رو مورد بررسی
قرار دادم و به این نتیجه رسیدم که 8961 برای کار من خوبه و قیمت مناسبی داره(اون موقع 77تومن بود!). خلاصه رفتم
و مودم رو خریدم. چند روزی همه چیز خوب بود تا اینکه مشکلات مودم خودش رو بروز داد! بعد از چند ساعت وبگردی،
مودم بشدت داغ میشد و خودبخود چراغ ADSL اون خاموش میشد. اولش فکر کردم از خط و مشکلات شرکتیه که ازش
سرویس میگیرم. ولی بعد از کلی کلنجار رفتن با خط و بقیه موارد به نتیجه نهایی رسیدم، واون چیزی نبود بجزمشکل
داشتن چیپ اصلی مودم. مودم رو بردم گارانتی و عوضش کردم. باز هم این مشکل رو با مودم نوی تعویضی پیدا کردم.
باز هم بردم و باز هم تعویض و دیگه مودم رو خونه نیاوردم همون جا فروختمش(چون تا سه بار تعویض داشت!).
مودمی که من خریده بودم از این 8961هایی بود که جلوش سیاهه نه ازین سفیدا.
پس:دوستان عزیز در خرید 8961های سری قدیمی کمی دقت کنید و حتما روز اول بزارین چندین ساعت روشن بمونه
تا اگه مشکلی داره بروز پیدا کنه. من چند روز اول زیاد نرسیدم باهاش کار کنم و وقتی یه بار برای چند ساعت روشنش
گذاشتم، مودم به رحمت خدا پیوست!
Hamed DC
23-08-2012, 23:22
سلام به همگی.
خواستم تاپیک رو با موضوعی آپ کنم که شاید بیشترمون باهاش درگیریم. اون هم چیزی نیست جز هاردهای پرتابل یا همون
هاردهای غیر اداپتوری! این هاردهای به دلیل عدم برخورداری از آداپتور برق رو مستقیم از پورت USB میگیرن. و این امر هم
باعث شده که بیشتر کاربرها در انتخاب پورت USBمناسب برای اتصال هارد به کامپیوتر کمتر دقت کنن(منظورم انتخاب بین پورت
های پشت مادربردو سایر پورتهای متفرقه؛ اعم از PCI، پورتهای جلو، هاب و .... هستش!). من هم یکی از اون افراد بودم که
در اتصال هاردم هیچ دقتی نمیکردم و هر پورت USB که دم دست تر بود رو انتخاب میکردم. این امر باعث شد تا تجربه تلخی رو
صاحب بشم که گفتنش رو بجا میبینم.
یه روی یه دونه از هاردهای پورتابلمو مثل بیشتر وقتها به پورت جلوی کیس وصل کردم. یه فایل چند گیگی رو خواستم جابجا
کنم.آخه هارد من 500گیگی بودش. همه چی تقریبا داشت خوب پیش میرفت تا یک دفعه چراغ هارد قطع شد و یه صدای تق
تق از هارد بلندشد. طوریکه راحت به گوش میرسید. بر حسب تجارب قبلس به سرعت هارد رو از سیستم جدا نکردم! چون اگر
آسیبی هم در راه باشه، اون رو چند برابر میکنه. سریع سیستم رو خاموش کردم و بعد از تخلیه برق، هارد رو جدا کردم. چند
دقیقه بعد باز هارد روبه سیستم وصل کردم. ولی این بار با پورت روی مادربرد. در کمال تعجب دیگه خبری از اون صدا نبود ولی
مشکلی اسف بار هارد روفراگرفت. و اون هم چیزی جز بدسکتور نبود! بعد از دیدن این مشکل عرق سردی روی تنم نشست.
کمی نفس عمیق کشیدم و به فکر بهترین راه برای رفع مشکل افتادم. اول از همه هارد رو یک بار با نرم افزار اسکن بدسکتور
کردم تا بدسکتورهای احتمالیش مشخص بشه در کال نهجب،هارد 2تابدسکتور داشت. البته با چند نرم افزار سلامت هارد هم
تست زدم و بعد از یقین آوردن به مشکل نرم افزاری هارد،فرمت سزح پایین کردم(اطلاعات رو کامل کپی کرده بودم!).
بعد از حدود4ساعت، هارد رو برای بدسکتورگیری دوباره اسکن کردم. که خوشبختانه بعد از فرمت سزح پایین دیگه از اون
بدسکتورهاخبری نبود. بعد از این ماجرای ترسناک و خطرناک، دیگه در هیچ شرایطی هارد رو به پورتهای متفرقهUSBوصل
نکردم.
پس: باید دونست که هاردهای پورتابل برای تامین برق خودشون از USB استفاده میکنن و استفاده از پورتهایی
یا نوسان برق بالا و کیفیت پایین،میتونه هارد رو بشدت تهدید کنه.
YAHYA-PRO
24-08-2012, 09:56
حامد جان تایید میشه پست بالا
منم یه هارد 500 داشتم که بعد از یه مدت خراب شد و بعدا فهمیدم پر بدسکتور شده بود !:19:
هارده نه ضربه دیده بود نه زیاد استفاده شده بود
مواقعی که خونه بودم همیشه از جلو کیس وصل میکردم هر وقتم سر کار بودم از هاب وصل میکردم:9:
چند بار یادمه صداش بلند شد ولی زیاد توجه نکردم چون فکر میکردم اگه مشکلی داشته باشه سیستم باید هنگ کنه!:23:
پس بدبخت همین بلا سرش اومده!:hmm:
بقیه دوستان حواستون باشه مثل من هارد 500 رو پیاده نشین!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.