PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وحيد هاشمیان از فوتبال خداحافظی کرد

Majid393
21-07-2012, 00:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وحید هاشمیان درست در روز تولدش برای همیشه از بازی در مستطیل سبز خداحافظی کرد.

به گزارش ايسنا، هاشمیان در سی و ششمین سالروز تولد خود، همزمان با یک ‌ماهگی تولد دخترش النا برای همیشه از عرصه بازی فوتبال خداحافظی کرد.

او فوتبال خود را در باشگاه فتح آغاز کرد و سپس به پاس تهران پیوست. بعد از پاس به بوندس‌لیگای آلمان رفت و به‌ترتیب در تیم‌های هامبورگ، بوخوم، بایرن‌مونیخ و هانوفر بازی کرد و بعد از آن بار دیگر به بوخوم بازگشت. در پایان فصل 10-2009 از این تیم جدا شد و به ایران برگشت و یک فصل و نیم برای پرسپولیس بازی کرد.

هاشمیان در ترکیب تیم ملی ایران نیز بازی‌های درخشانی ارائه کرد و با گل‌های او به قطر و ژاپن راه صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به جام جهانی 2006 هموارتر شد. وحید در 50 بازی ملی 15 گل به‌ثمر رسانده است. (4 گل به قزاقستان، 2 گل به قطر، 2 گل به‌ ژاپن، یک گل به عمان، توگو، کاستاریکا، بوسنی و هرزگوین، کره‌جنوبی و جامائیکا)

او پس از رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از بازی‌های ملی خداحافظی کرد و گفت که ترجیح می‌دهد فضا را برای جوان‌ترها باز کند.

وحید هاشمیان بهترین گلزن در میان لژیونرهای ایرانی بوندس‌لیگا بوده و 38 گل در این رقابت‌ها به‌ثمر رسانده است.

هاشمیان در دوران بازی همواره در زمره بازیکنان اخلاق‌مدار فوتبال کشورمان بود و از سوی فدراسیون فوتبال عنوان بازیکن اخلاق فصل 90-89 را نیز از آن خود کرد.

هاشمیان چندی پیش مدرک مربیگری درجه A یوفا را نیز با شرکت در کلاس‌های مخصوص دریافت کرد و امیدواریم به‌زودی شاهد فعالیت این ستاره باتجربه فوتبال کشورمان در عرصه‌ مربیگری باشیم؛ چرا که اعتقاد بر این است که تجربیات حضور چندین ساله وی در فوتبال ملی و باشگاهی کشور و همچنین 11 سال بازی در بوندس‌لیگای آلمان که از برترین لیگ‌های فوتبال جهان به‌شمار می‌رود، می‌تواند کمک شایانی به پیشرفت فوتبال ایران نماید.

کد خبر: 91043118360
شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۸

MMM52
21-07-2012, 00:49
تقریبا دوسال کولاک کرد ولی بعد از اون هیچ کار آنچنانی انجام نداد در کل بعنوان یه اسطوره قبولش ندارم....

ولی اون بازیش با زاپن همیشه تو یادمه...

M . Sayid
21-07-2012, 09:27
اون موقعی که تو اوج بود ازش بازی نگرفتیم !!

Amir M.ohAma.D
28-07-2012, 17:35
وحيد هاشميان: مي‌روم كه بمانم/ فوتبال ایران هم بی‌رحم است و هم ناجوانمرد!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وحيد هاشميان چندي پيش در سالروز تولد 36 سالگي‌اش اعلام بازنشستگي كرد. وي با نوشتن نامه‌اي سرگشاده كه در وب سايت شخصي خود انتشار داده است به بيان دلايل تصميم خود پرداخت.

مهاجم سال‌هاي پيش بايرن مونيخ و هانوفر در اين نامه نوشت: «بالاخره روز موعود رسید. روزی که همیشه و از سال‌ها پیش به آن فکر می کردم و در هزارتوی ذهنم حتی گاهی از آن واهمه داشتم. روزهای شروع شهرت و محبوبیت بود و تصور دل کندن سخت. اما مرور روزها و سال‌ها و اتفاقات تلخ و شیرین مستطیل سبز به من آموخت که در پس هر آمدنی، رفتنی هست و به تمامی این دوست داشتن‌ها نباید دل بست و از بدی‌ها نباید دلخور شد.

امروز که اینجا ایستــــــاده‌ام، در36 سالگی و به تمام روزها و سال‌های گذشته نگاه می کنم، می‌بینم، همان‌طور که گاهی برای ماندن باید مبارزه کرد، زمانی برای ماندن، باید رفت!

تجربه این سال‌ها به من یاد داد که فوتبـــال در همه جای دنیا بی‌‌رحم است اما در ایـران هم بی‌‌رحم است و هم ناجوانمرد. همه را دیدم و چشمانم را برهم گذاشتم و نخواستم یاد بگیرم. بارها و بارها دیدم برای رسیدن به شهرت و بالارفتن از پله‌های ترقی باید یا حق کسانی را ناحق کرد یا روی وجدان و غرور پاگذاشت و وابسته بود اما بازهم چشمانم را بستم و خواستم آرام حرکت کنم. دیرتر ولی‌ سالم‌تر به هدفم برسم. نمی توانستم همه چیز را به بهای وجدان و اخلاقیات و انسـانیت به دست بیاورم و امروز می‌دانم رفتن هم مانند آمدن، آدابی دارد. نباید بی‌وقت آمد و بالاجبار ماند. نباید بی‌دلیل رفت و با اکراه ماند.

همان‌طور که از همان روز اول به نیت خدمت به فوتبال ایران ماندم، امروز نیز تصمیم گرفتم، برای همین هدف مهم و ارزشمند در فضایی خاکستری و تلخ از مستطیل سبز خداحافظی کنم. در زمان مناسب و به دور از هیاهو بروم و شروعی دوباره داشته باشم با همان هدف اولیه و مقدس و به این فکر می‌کنم که گاهی رفتن راهی است برای آغازی دیگر. می‌روم که به درستی و نیکویی بمانم و به امید خدا بازمی‌گردم که پربارتر از قبل در کنار مردم و فوتبال باشم.

دعای شما همواره یاری کننده‌ام در این سال‌ها بوده و از این بابت به خود می بالم. با وجدانی آسوده از دنیای بازیگری فوتبال خداحافظی می‌کنم و امیدوارم این رفتن سرآغازی باشد برای گام هایی بزرگتر و اهدافی والاتر.

وحید هاشمیان / مرداد 91 »

Alinho
29-07-2012, 17:43
آفرین، واقعا یکی از با اخلاقترین بازیکنای تاریخ ایران بود.

Amir M.ohAma.D
04-08-2012, 16:45
مجیدی: آلمانی ها جلوی وحید کم می آوردند / در بازی خداحافظی هاشمیان شرکت می کنم

سایت گل - فرهاد مجیدی کاپیتان پیشین و محبوب استقلال که این روزها با پیشنهادات متفاوتی از سوی تیم های لیگ برتر مواجه می شود در خصوص خداحافظی وحید هاشمیان از دنیای بازیگری و فوتبال در گفتگوی اختصاصی با مجله اینترنتی جهان و ورزش گفت: خداحافظی وحید از فوتبال خیلی برایم سخت بود و از شنیدن آن شوکه شدم. هرچند احساس می کنم او همواره بهترین راهها را انتخاب می کند و قطعاً این بار نیز شرایط را برای خداحافظی مناسب دیده است اما تصور نمی کردم فوتبال ایران به راحتی موجبات خداحافظی یکی از مهاجمان خوب و کلاسیک خود را فراهم کند . وی در خصوص شخصیت وحید به جهان و ورزش گفت: من بارها با وحید در اردوها هم اتاق بوده ام و به جرات می توان گفت وحید یکی از باشخصیت ترین و بااخلاق ترین فوتبالیست های ایران که تاکنون دیده ام بود. شماره هفت محبوب آبی ها در ادامه افزود: شخصاً علاقه مند هستم در صورت امکان با کمال میل برای بازی خداحافظی او که به نظرم فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس بازی مناسبی در شأن او تدارک خواهند دید حضور داشته باشم و سهم کوچکی در آن ایفا کنم .

مجیدی با تمجید از روحیه بالا و اخلاقی هاشمیان انضباط را رکن اول اخلاقیات او عنوان کرد و با ذکر دو خاطره صحبت های خود را ادامه داد: در تیم ملی بود که با وحید هم اتاق بودم و درست شب قبل از بازی با کره بود که دیدم وحید چراغ های اتاق را رأس ساعت 9 خاموش کرد و خواستار این شد که زودتر استراحت کنیم. من هم که دیسیپلین و انضباط وحید برایم جالب بود بنابر احترام به او شب را زودتر از همیشه به استراحت پرداختم و حتی حاضر نشد تا آخرین اخبار ورزشی را بشنویم و تاکید داشت شب قبل از بازی زودتر استراحت کنیم و همین بود که فردای آن شب گل حساس و زیبایی را با تیزهوشی وارد دروازه کره جنوبی کرد . دومین خاطره ام با وحید بر می گردد به زمان حضورم در النصر امارات که برای اردویی در آلمان به بوخوم رفته بودیم. در آنجا من به همراه تعدادی از بازیکنان برای دیدن وحید و تمرینات بوخوم به آنجا رفتیم.نکته جالب این بود که تعدادی از بازیکنان و هم تیمی های او به نوعی از تمرینات جدی و بازی محکم او ناراضی بودند در حالی که این سبک بازی و اخلاق وحید بود که در آن تلاش و جدیت حرف اول را می زد و برایم جالب بود که آلمانی ها که خود در نظم و جدیت زبانزد هستند در مقابل جدیت وحید کم آورده بودند .

samasara
27-08-2012, 09:30
کار خوبی کرد بازیکن خوبی بود اهل فوتبال ناپاک اینا هم نبود!! امید وارم موفق شود!