مشاهده نسخه کامل
: فرق CPU I7 لپ تاب با CPU I7 کامپیوتر
سلام.لطفا هرکی میدونه فرق I7 لب تاپ با I7 کامپیوتر در سرعت و جنس و میزان داغ شدنو قیمت در چیست بگه:8:؟؟؟؟؟؟یعنی در کل کدومش بهتره؟؟؟:13:/با تشکر فراوان:46:
از اینجا میتونید مقایسه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سیپییو لپتاپ به دسکتاپ از نظر کارایی نزدیک شده ولی تو کارهای سنگین طبیعیه دسکتاپ عملکرد بهتری از خودش نشون میده.دسکتاپ محدوده فرکانس بالاتری داره مثلا i7 2600K بین ۳.۳ تا ۳.۸ متغیره ولی پردازنده لپتاپ مثل i7 3820QM فرکانسش بین ۲.۷ تا ۳.۷ گیگاهرتز متغیره.حداقل فرکانسش رو پایینتر قرار دادن که در حالتی که کار کمتری داره انرژی کمتری مصرف کنه و از نظر دما هم خنکتر باشه.
البته در مورد کارت گرافیک هنوز اختلاف زیادی هست.
دمت گرم.....راستی من یه سیپیو 7500 INTEL دارم ولی نمیدونم چرا فرکانسش 2.93ه ...یعنی از 5700 پایین تره کسی میدونه چرا؟؟؟؟
campuzlit
16-08-2012, 23:11
دمت گرم.....راستی من یه سیپیو 7500 INTEL دارم ولی نمیدونم چرا فرکانسش 2.93ه ...یعنی از 5700 پایین تره کسی میدونه چرا؟؟؟؟
خب فرکانس 7500 ممکنه از یه سی پی یو سلرون هم کمتر باشه مگه چی شده؟
قدرت سی پی یو که فقط با فرکانس تعیین نمی شه. اصلی ترین قضیه معماری سی پی یو هست.
سلا...لطفا به سوال زیر جواب بدید..
سلام به همه عزیزان لطفا این سوالو جواب بدید...: این سی پی یو های جدید i5 ivy brige لپ تاپ ها به dual core 5700 intel یا 7500کامپیوتر میرسه؟؟؟با تشکر فراوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.