مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي
ashkan8819
20-07-2012, 22:20
با سلام يه سوال داشتم ميخوام مانيتور كامپيوتر رو عوض كنم ميخواستم بدونم كيس رو ميشه به led 32 inch sumsung وصل كرد ميخوام هم توش با كنسول بازي كنم هم كيس رو بهش وصل كنم آيا امكان پذير هست و led 5550 sumsung واسه اين كار خوبه يا مانيتور رو پيشنهاد ميكنيد هزينه مشكلي ندارم فقط كيفيت واسم مهمه ؟؟؟؟
PSYCHO_MAN
21-07-2012, 18:37
سلام
میشه دوست عزیز. اگه کارت گرافیکت ورودی hdmi یا mini hdmi داره با یه کابل hdmi مستقیما tv رو به به کارت وصل کن بهترین کیفیت رو بگیر.من خودم چند بار tv منزل رو همینطوری که گفتم به کیس وصل کردم کیفیتش از مانیتورم بیشتر بود(تازه lcd هست نه led).فقط باید رزولوشن استاندارد خود tv رو تو اسکرین رزولوشن ویندوز تنظیم کنید (تلویزیونی که گفتی full hd هستش ) تا از لحاظ کیفیت تصویر و خوانایی متون و نوشته ها هم مشکلی نباشه. راستی تلویزیونی که گفتید تو جمهوری از نزدیک دیدم کیفیت تصویرش خیلی عالیه . من خودم اگر بودجشو داشتم یه tv برای استفاده شخصی به عنوان مانیتور میخریدم.
ashkan8819
21-07-2012, 18:58
كارت گرافيكم RADEON hd 5550 هست خروجي hd داره بخوام كيسو به تلويزيون وصل كنم فقط بايد يه كابل به خروجي و اون سر كابل رو به ورودي تلويزيون بزنم تا تصوير بياد ؟؟؟؟
PSYCHO_MAN
22-07-2012, 00:50
کارت شما فکر کنم هر 3تا پورت رو داره (hdmi, dvi,vga) .میتونی یه کابل hdmi تهیه کنی و یه سرشو به پشت تلویزیون و یه سرشم به پشت کارتت بزنی تا تصویر بگیری. یا باز اگه خواستی میتونی با استفاده از تبدیل hdmi به dvi یه سر کابلو(hdmi) به tv وصل کنی و سر دیگرو داخل تبدیل . بعدش تبدیلو بزنی به پورت dvi کارتت. این تبدیل تو جعبه بعضی کارتا هست ماله شماهم شاید داشته باشه.
من خودم با هر دو روش تصویر خوبی گرفتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.