مشاهده نسخه کامل
: Asus K43SM
سلام دوستان،من یک K43SM با مشخصات زیر و با گارانتی ماد ایران خریدم:
Core I5 2450M, 4G RAM, 750G HDD, GE Force 2G 630M, 14 inch
یک مشکل کوچیک به نظرم داره، قسمت کنار تاچ روی لپ تاپ جایی که تکنولوژی ICE Cool نصب هست داغ می شه. برای همسرم A53 خریدم که اصلا مثل این داغ نمی کنه یعنی بعد از اینکه لپ تاپ واسه یک ساعت روشن هست کمی داغ می شه البته بعضی موقع ها یکم داغ شدنش بیشتر هست و بعضی موقع ها کمتر هست، در ضمن لپ تاپ کمی لرزش داره. البته این رو بگم که لرزش به خاطر شارژر نیست چون لرزش بدنه به خاطر برق دار بودنش طبیعی هست.
این لرزش هم دقیقا جای همین قسمت هست یعنی وقتی دستم رو روی این قسمت می ذارم بیشترین لرزش رو داره و وقتی کمی با دست فشار می دم لرزشش کاملا قطع می شه. از طرف دیگه خاطره خوبی از گارانتی دادن لپ تاپ ندارم.
لپ تاپ قبلیم N53JN بود که یک خط روی صفحه اش افتاده بود (پیکسل سوخته نداشت فقط یک خط روش افتاده بود) و بعد از یک سال دادمش گارانتی ویستا که بعدش که گرفتم سی دی رامش وحشتناک برای بعض از سی دی ها صدا می کرد به طوریکه کل میز می لرزید، منم همون جا فروختمش.
حالا می خوام بدونم دوستان دیگه که K43SM دارند هم همینطور گرم می شه یا سیستم ICE Cool لپ تاپ من درست کار نمی کنه.
orkideh07
24-07-2012, 15:05
از منم همین کانفیگه و خیلی گرم میشه مخصوصا وقتی که به برق هم متصل باشه....توی سایت های خارجی هم یه جا دیدم همین مشکل رو داشت ولی راه حلی براش ندیدم...میخوام ببینم همه سری های K اینجورین یا فقط همین مدل ...متاسفانه هیچ جوابگویی هم نیست!!
از منم همین کانفیگه و خیلی گرم میشه مخصوصا وقتی که به برق هم متصل باشه....توی سایت های خارجی هم یه جا دیدم همین مشکل رو داشت ولی راه حلی براش ندیدم...میخوام ببینم همه سری های K اینجورین یا فقط همین مدل ...متاسفانه هیچ جوابگویی هم نیست!!
اگر تمام لپ تاپ های این سری یکم گرم می شن به نظرم مشکل نداره، چون طراحی از کمپانی اینطوری بوده و حتما خودشون این مورد رو بررسی کردند ولی اگر تعداد کمی گرم می کنند، مشکل از لپ تاپ هست. من هم می خواستم ببینم فقط لپ تاپ بنده هست که یکم گرم می کنه یا همۀ لپ تاپ های K43SM با اون کانفیگ یکم گرم می شن.
البته گرم کردن لپ تاپ من بهتر شده، مثل اینکه یکم کار کرده، بهتر شده.
ظاهرا لپ تاپ هر چی از نظر اندازه کوچکتر می شه یکم بیشتر گرم می شه چون فضا جهت تهویه هوا و خنک سازی کمتر می شه. این رو مطمئن نیستم ولی به نظرم درست می رسه.
orkideh07
25-07-2012, 14:18
آخه چند تا مسئله هست
اولا شخصا سری K گرفتم یکی به خاطر کیبورد چیکلت و یکی چون نوشته بود ice cool داره..وگرنه از سری n می گرفتم
و کیبورد برام مهم بود چون کارهای تایپی زیاد دارم ولی حالا بخواد اینطور گرم شه ادم دستش میسوزه..من که همیشه دستام از بقیه کم دماتره این چند روزه همه میگن چقدر دستات گرمه!
مسئله بعدی اینه که اونجایی که گرم میشه رم و هارد قرار دارن در حالیکه بیشتر گرما در سیستم ماله کارت گرافیک و سی پی یو هست و این به نظر من یکم عجیبه ...من یکم به هارد مشکوکم چون از من 7200 دورش و شاید هم به خاطر برندش ممکنه گرمای بدی تولید می کنه
دیگه این که نه واسه این مدل ولی یه مدل دیگه دیدم نوشته بود بایوس رو که اپدیت کرده بهتر شده ولی نمیدونم واسه این مدل هم فایده داره یا نه
و اخر اینکه نمیدونم چرا ایسوس یه فروم نداره که بشه توش در مورد این جور مشکلات بحث کرد! من نگرانم نکنه این سری ها زود از ساپورت ایسوس خارج بشند الان بیشترین مانوور روی مدل zenbook ایسوزه..
خلاصه که همه جوره نگرانم
یعنی شما می گید گرمای زیاد از هارد هست؟ کسی تا الان به خاطر این مشکل، دستگاه رو گارنتی برده؟ گارانتی بقیه دوستان هم ماد ایران هست؟
mohmadmalshami
07-08-2012, 18:10
سلام به همه !!!
اول اینکه بگم گرم کردن لپ تاپاتون طبیعیه اونم به دلایلی ، اولیش اینه که سری k یه سری مقرون به صرفه محصوب میشه برای همین از سیستم خنک کننده در حد حرفه ای استفاده نشده درش ، کلا برای صرفه جویی از یه فن استفاده شده درش که وظیفه خنک کردن هم پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکیو با هم اره تازه فقط با دو تا پایپ انتقال حرارت که یکی واسه پردازنده اصلی و دیگری ماله پردانده گرافیکیه و ازونجایی که پردازنده اصلی یه i7 کارت گرافیکم gt630 هستش طبیعتا این سیستم خنک کننده جوابگو نخواهد بود !!!!
بعدشم اینکه شما میگین گرما رو در قسمت هارد و رم احساس میکنین این به خاطر ساختار آلومینیومی طوقه دستگاهه و رم و هارد حتی در مدل های 7200 به اونصورت گرمایی ندارن !!!!
ازین ها گذشته سیستم ice cool که در این مدل بهش اشاره کردین یه چیزه خارجی و ارگانیکی نیستش و در کل به کار بردن کلمه سیستم اصلا درست نیستش ، این به اصطلاح ice cool همون طوقه آلومینیومی هستش که دستتون رو روش میزارین که با توجه به جنس آلومینیومی بودنش خنک تره و موقه قرار دادن دست روش زیاد اذیت نمیشین که بازم به محل زندگیتون و دمای اونجا بستگی زیادی داره !!!
در کل سری k علاوه بر مقرون به صرفه بودنش و اینکه با قیمت متعادلی کانفیگ خوبی گیرتون میاد خیلیم جون سختو سخت کاره و مطمعت باشین حالا حالاها چیزیش نمیشه !!!!
orkideh07
09-08-2012, 01:21
والا از این سیستم خنک کنندگیش که من چیزی نمیدونم ! :31: ..قسمت ارگانیکش که ماله کیبوردشه که چیکلته ...خداییشم خیلی بهتر از مدل کیبوردهای قدیمیه...در مورد Ice cool هم اینقدر اغراق امیز تبلیغ کرده که ادم فک میکنه واقعا خنک تر از بقیه لپ تاپ هاست! حداقل همین بدنه الومینیوم رو نمیذاشت یه دو تا فن میذاشت بهتر بود که...من که دیگه با موس کار میکنم ...معمولا اگه نصب برنامه نداشته باشم گرماش ازار دهنده نیست ...واسه فصل زمستون خوبه لااقل بخاری زیر دستم هست...
و....امیدوارم همین طور که میگین جون سخت باشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.