مشاهده نسخه کامل
: قطع شدن ناگهانی اینترنت! کمک کنید لطفا!
سلام. من داخل خونم یه پی سی (ویندوز 7) دارم و یه لپتاپ (XP). و یه مودم اکسترنال وایمکس مبین نت وایرلس دار هم دارم. و تا دیروز همه چی عادی بود و اینترنت هر دو سیستم وصل تا این که امروز خواستم با لپتاپ و از طریق وایرلس وصل بشم، وصل شد اما اون گوشه تسکبار، اون آیکون نتورک کانکشن که به شکل مانیتور هست گوشه ش یه علامت تعجب زرد اومده. هیچ مرورگری هم صفحه ای رو باز نمیکنه. هم با وایرلس هم با کابل. و این مشکل فقط از لپتاپه و pc سر و مر و گنده کار میکنه و به اینترنت هم وصله. قبلا همچین مشکلی نداشتم، نمی دونم چرا یه دفعه اینجوری شد! برنامه خاصی هم نصب نکردم. اینم بگم داخل پنجره status مربوط به کانکشنم نگاه میکنم مقدار جلوی received عدد 27 هست و تغییر نمیکنه و مقدار sent با سرعت کمی اضافه میشه. تورو خدا کمک کنید اگه کسی هم این مشکلو داشته بگه. عجب گرفتاریم!
دوست عزیز پشتیبانی فنی رو گذاشتن واسه همین موقع ها
احتمال ویروسی شدن لپ تاپ هست از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید؟درحالت Safe mode Networking تست کردین؟؟؟
mahla_EEL
20-07-2012, 23:51
به کارت شبکه ات IP بده
arming900
21-07-2012, 01:22
فایروال رو چک کن خاموش باشه هم ویندوز هم آنتی ویروس
آنتی ویروست چیه؟ مثلا اویرا وقتی کلید رو بلاک میکنه اینترنت قطع میشه و هزار تا مشکل به وجود میاره
arashsard
21-07-2012, 13:19
باید بری اینترنت پروتکل IP بدی... واسه ADSL این قسمت باید بری حالا وایمکس رو نمیدونم. البته dns server واسه هر شرکتی فرق میکنه... باید زنگ بزنی بپرسی...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه مشکل حل نشد اون سه کادر اول رو این اعداد وارد کن
192.168.1.11
255.255.255.0
192.168.1.1
saeediranzad
21-07-2012, 13:38
سلام
دوست عزیز! وایمکس مبین نت، خودش تاپیک داره. برو اونجا مشترک شو. حتا از خود مبین نت هم کسانی اونجا حضور دارند که جواب میدهند.
دست همگی درد نکنه، اگه بازم جواب هست بگید.
سلام
دوست عزیز! وایمکس مبین نت، خودش تاپیک داره. برو اونجا مشترک شو. حتا از خود مبین نت هم کسانی اونجا حضور دارند که جواب میدهند.
ممنون، یه خورده دیگه باهاش ور میرم اگه راه نیفتاد اونجا هم میپرسم. . .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.