ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کپی شدن فولدرها و صفر نشان داده شدن حجم فولدر

nabati18
20-07-2012, 11:09
با سلام. من تایپیکمرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی رو مطالعه کردم و برنامه ها رو نصب کردم و لوگ ها رو دریافت کردم. مشکلم اینه که گوشی n82ام دچار مشکل شده و فایلهاش مخفی یا ناپدید شدن. فولدرهاش دوتایی شدن یعنی مثلا دو تا فولدر ویدئو دارم که بار اول حجمش رو می زنه 1.8گیگ اما بارهای بعدی هر دو تاش رو با حجم صفر نشون می ده و هیچی هم توش نیست . رم گوشی رو به لپ تاپ وصل کردم الان مشکل غیر فعال شدن show hidden رو هم دارم. از کسپراسکای 2012 هم استفاده کردم با آخرین آپدیتش اما چیزی پیدا نکرده. از autorun virus remover هم استفاده کردم اما اتفاقی نیفتاده
سه تا نرم افزاری که گفتین رو هم نصب کردم و لوگشون رو گرفتم اما نمی شه پیوست کنم. پیوست کردن برام غیرفعاله. ازین فایل show hidden.bat هم استفاده کردم اما درست نشد. مشکلش چیه؟ چرا هیچ نرم افزاری نمی شناسدش؟ :(

nabati18
20-07-2012, 12:09
الان سیستمم هم مدام رستور می کنه. کمک کنید :(((((((((

A M ! N
20-07-2012, 18:52
سلام.

این پست رو انجام بده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nabati18
20-07-2012, 19:50
سلام.

این پست رو انجام بده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام . ممنون ولی اولین گامش را یعنی )) تیک گزینه های مخفی رو طبق این عکس بردارین از داخل Folder Options نمی شه. تیکش دوباره برمی گرده به do not show hidden ...

A M ! N
20-07-2012, 19:58
آهان.

پس هنوز یه ویروسی باید داشته باشین ، یا شایدم خود ویندوز دچار اختلال شده.

اسم درایو رم گوشیتون چیه ؟ اسمش رو بگین تا فکری به حالش بکنیم.

پست اول این تاپیک رو انجام بده و نتیجه رو داخل یک فایل Text اینجا بزار:

آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nabati18
21-07-2012, 14:36
لوگ ها رو گرفتم اما اینجا نوشته شما اجازه ی پیوست کردن فایل ندارید. توی یه سایت دیگه آپلودشون کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل لپ تاپم این شده که گزینه show hiddenesh رو که می زنی باز به حالت donot show برمی گرده. اما مشکل رم اینه که از فولدر ویدئو و فولدر other کپی ایجاد شده و دوتاش رو با حجم صفر نشون می ده بعضی موقع ها هم با حجم 1.8نشون می ده اما بهر حال فایلهاش نیستن. از دستور attrib هم استفاده کردم فایلهاش پیدا نشدن. آنتی ویروسمم آپ دیته ولی هیچی پیدا نمی کنه. اسم درایو رم هم Hهست

A M ! N
22-07-2012, 14:55
سلام.

اولا باید بگم که بهتره ویندوزت رو به SP1 ارتقا بدی.
مشکل show hidden اگه با اینکارها حل نشد( که احتمالا هم نمیشه)
بهتره که یک ویندوز sp1 ویندوز 7 بگیری و جایگزین این کنی، ویروسها
حتی الان هم که از بین رفتن خیلی به ویندوزت آسیب زدن مشخصه کاملا.

1-
برنامه ی Ask.com رو از داخل Uninstall programs پاک کن.
فولدر Ask.com در مسیر زیر رو پاک کن :
C:\program files

2-
این فایل رو با برنامه اش کلا از بین ببر :
C:\Users\ali rezayat\AppData\Local\Akamai\netsession_win.exe

3-
در مسیر زیر اون فایل رو حذف کن :
c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll

2-
یکبار دیگه برنامه ی HijackThis رو اجرا کن و خطوط پایین رو تیک بزن و دکمه ی Fix checked بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در پایان هم سیستم رو ریست کن.

nabati18
23-07-2012, 21:04
با سلام و تشکر فراوان. من اینکارا رو انجام دادم ممنون. اما مشکل حل نشد. بازم ممنون که وقت گذاشتین لطف کردین

A M ! N
24-07-2012, 00:39
سلام دوست من.

مشکل Folder options همونطور که گفتم اینطوری حل نمیشه، کلا وقتی مکانیزم Folder Options میریزه به هم دیگه درست کردنش خیلی دشواره.

برای همین گفتم بهتره که ویندوز رو تعمیر یا ارتقا به ورژن جدید بدی.

موفق باشی.