مشاهده نسخه کامل
: نمی دونم اسمشو چی بزارم
1376MAXIMUM
20-07-2012, 10:31
من یه ویندوز 7 نصب کردم حالا هر وقت می خواهم خاموشش کنم باید چند بار کیلیک گکنم تا دستور را بگیره یعنی چند بار باید بزنم رو شات دان تا عمال کنه تو مدیا هم همین طوریه مثلا وقتی می خواهمی یه اهنگ را رد کنی نمیشه باید یه دور ببندی مدیا را بعد دوباره باز کنی تا مثلا اهنک را رد کنه یا استاپ یوزیج سی پی یو هم خبلی زیاده مثلا تو فایر فاکس همش حدود 50 هست تریا 900مگ از رمم داره استفاده میکنه مشکلش چیه ویندوز قبلیم این طوری نبود
Enemy Killer
20-07-2012, 11:08
سلام
این مشکل برای من خیل اشناست گمونم برای من هم پیش اومده بود. اقا بهترین راه تعویض ویندوزه در ضمن مصرف cpu و رم توی seven بالاست البته اگر این مشکل جدیده همون که اول گفتمو اجرا کن .اگر نسخه قبلی ویندوزت با این یکی فرق داره همون قبلی رو نصب کن
jafarian
20-07-2012, 12:58
اگر که این مشکل تازه به وجود اومده سرچ منوی استارت اول باز کنید داخلش دستور cmd رو تایپ روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید تو صقحه ای که باز میشه این دستور sfc \scannow رو تایپ اینتر کنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام بده اگر حین عمل اسکن درخواست dvd ویندوز کرد dvd ویندوز داخل درایو قراربدین اگر با این روشم نشد یک یوزر اکانت جدید درست کنید از اون طریق چک کنید اگر بازم نشد طبق لینک اول ویندوز خودتون از تون ویندوز از طریق dvd یکدور repair کنید :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.