ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات ابتدایی در مورد phpmyadmin

mb1372
20-07-2012, 10:16
سلام بر دوستان php کار
من دوباره اومدم php یاد بگیرم:8:
توی فروم خیلی گشتم ولی جوابمو پیدا نکردم.
1- برنامه phpmyadmin به چه دردی می خوره؟آیا فقط کد تولید می کنه که با وارد کردن اون کد بتونیم مثلا یک جدول ایجاد کنیم یا خودش هم میتونه توی بانک اطلاعاتی جدول ایجاد کنه؟
2- از ابتدای ورود به phpmyadmin دقیقا باید چه چیزهایی رو وارد کنیم؟ من توی قسمت ایجاد جدولش مشکل دارم.نمی دونم توی فیلد ها رو چی باید بنویسم.
سپاس:11:

MrGee
20-07-2012, 11:13
برنامه phpmyadmin به چه دردی می خوره؟آیا فقط کد تولید می کنه که با وارد کردن اون کد بتونیم مثلا یک جدول ایجاد کنیم یا خودش هم میتونه توی بانک اطلاعاتی جدول ایجاد کنه؟
phpmyadmin یه برنامه مدیریت دیتابیسه که باهاش می شه هر کاری تو دیتابیس کرد.

از ابتدای ورود به phpmyadmin دقیقا باید چه چیزهایی رو وارد کنیم؟ من توی قسمت ایجاد جدولش مشکل دارم.نمی دونم توی فیلد ها رو چی باید بنویسم.
شما بهتره به دنبال یه آموزش phpmyadmin بگردید چون تنظیماتش یکی دوتا نیست که بشه همین جا توضیح داد.

neopersia
20-07-2012, 19:13
البته به نظر من به جای آموزش phpmyadmin باید mysql یاد بیگیرید چون phpmyadmin خودش چیزی نیست به جز یک رابط گرافیکی برای mysql
وقتی mysql یاد داشته باشید یا حداقل با mysql آشنا باشید بدون دردسر میتونید با phpmyadmin کار کنید

mb1372
20-07-2012, 21:29
همین بعد از ظهر باهاش ور رفتم و یاد گرفتم.به پیشنهاد آقای مدیر:5:یاد گرفتن دستورات mysql بیشتر به درد می خوره.ممنون

asadi.hasan
21-07-2012, 13:58
سلام عزیزان؛ من تازه شروع کردم PHPکار کنم و هیچ اطلاعاتی ندارم . میشه بگید اصلا چطوری اجرا میشه. من wamp رو قبلا نصب کردم. ممنون

mb1372
21-07-2012, 17:05
سلام عزیزان؛ من تازه شروع کردم PHPکار کنم و هیچ اطلاعاتی ندارم . میشه بگید اصلا چطوری اجرا میشه. من wamp رو قبلا نصب کردم. ممنون
سلام دوست عزیز
من با xamp کار می کنم.زیاد فرقی با wamp نداره.
یه پوشه توی محل نصبشون هست که باید برنامتو با پسوند php ذخیره کنی و بذاری توی اون پوشه.بعدش توی مرورگر آدرس localhost رو بنویس.برنامه ای که نوشتی اجرا می شه.
اگه توی فروم یه چرخی بزنی جواب های بهتری پیدا می کنی.

asadi.hasan
22-07-2012, 14:02
جواب شما هم خیلی به دردم خورد . واقعا ازت ممنونم.من فقط دنبال یه راهمنایی کوچیک بودم.باز هم ممنون