مشاهده نسخه کامل
: کند شدن عجیب سیستم
دوستان من به تازگی با مشکلی با لب تابم رو برو شدم اونم اینه که بعد از یه مدت کمی که ازش استفاده میکنم و یکم دماش تقریبا میره بالا به شدت رم اشغال میشه .firfox یا نرم افزار های دیگه به شدت هنگ میکنه و کند میشه سیستم
نمیدونم چرا این قدر رم اشغال میشه یهو. ویندوز هم عوض شده . همه کار کردم ولی درست نمیشه. گفتم شاید رمم مشکل داشته باشه ولی نمیدونم چطوری تشخیص بدم که مشکل از رمه یا نه . اگر کسی راه حلی داره یا نرم افزاری که قطعات سخت افزاری رو چک کنه که بگه مشکل کجاس ممنون میشم کمک کنین.
لب تاپ hp دارم . رمم هم 4 هست. تو ویندوز هم 4 رو میشناسه . ولی قبلا این طوری نبود خیلی هنگ میکنه چیکار کنم ؟
I Walk Alone
19-07-2012, 14:10
خمیر سیلیکون CPU ات خشک شده.
چی چی ؟؟ حالا باید چیکار کرد ؟ اگر از اون نباشه چی؟ نرم افزاری برای تست واقعی قطعات و رم هست ؟
البته من بگم ها با مشکل blow screen هم بارها مواجه شدم که نمیدونم از رم هست یا چیزه دیگه
saeediranzad
21-07-2012, 13:57
1- استفاده از فایر فاکس به همراه cocoon، خودش سی پی یو و رم را اشغال میکنه؛ ولی نه تا این حد که بره تو بلواسکرین، اونهم با رم 4 گیگ.
2- بعضی ملویر ها یا با نام دیگه روت کیت، در هنگام وبگردی، رم و سیپییو را اشغال میکنند. یه پاک کن بگیر و سیستم را پاک کن. انواع زیادی هست:
بهترین آنتی ملویر:Malwarebyte antimalware البته دیگه ویروس را پاک نمیکنه.
Comodo cleaning essentials همه چی را پیدا و پاک میکنه. حتا فایلهای سالم را که نشناسه. پس باید برای پاک کردن، بدها را انتخاب کنید.
از ایرادهای Firefox مخصوصا نسخه های قدیمی ، اشغال کردن حجم خیلی زیاد از رم هست ، من با ورژن های قدیمی تا 2 گیگ رو هم دیدم اشغال کرده
1- استفاده از فایر فاکس به همراه cocoon، خودش سی پی یو و رم را اشغال میکنه؛ ولی نه تا این حد که بره تو بلواسکرین، اونهم با رم 4 گیگ.
2- بعضی ملویر ها یا با نام دیگه روت کیت، در هنگام وبگردی، رم و سیپییو را اشغال میکنند. یه پاک کن بگیر و سیستم را پاک کن. انواع زیادی هست:
بهترین آنتی ملویر:Malwarebyte antimalware البته دیگه ویروس را پاک نمیکنه.
Comodo cleaning essentials همه چی را پیدا و پاک میکنه. حتا فایلهای سالم را که نشناسه. پس باید برای پاک کردن، بدها را انتخاب کنید.
نه سیستمم مشکلی از این بابت نداره چون چکش کردم کامل هم با Malwarebyte antimalware هم با کاسپر
بیشتر فکر میکنم مشکل سخت افزاری دارم. چون بعده چند دقیقه این طوری میشه. از طرفی این قضیه خمیر سلیکون که دوستمون گفت نمیدونم چیه شاید اون باشه
فایر فاکس هم 14 هست قدیمی نیست
بیشتر فکر میکنم مشکل سخت افزاری دارم. چون بعده چند دقیقه این طوری میشه. از طرفی این قضیه خمیر سلیکون که دوستمون گفت نمیدونم چیه شاید اون باشه
وقتی گوگل وجود داره دیگه نمیدونم معنی نداره.
خمیر سیلیکن یه لایه ی خیلی نازک خمیر هادی گرماست که روی CPU میذارن تا گرما رو بهتر به خنک کننده ی بالای خودش(هیت سینک) منتقل کنه.
فکر نکنم در اصل از اون باشه. مشکل گرمای لپتاپها که توی هوای گرم خودش رو نشون میده از تجمع شدید گرد و خاک و پرز و مو و.... داخل بخش خنک کنندشه.
چون رعایت نمیشه و روی فرش و سطوح پرزدار و خاکی میذارن خیلی زود داخلش پر از آلودگی میشه و در گرمای هوا خودش رو بروز میده.
فقط روی سطح صاف و تمیز میز و امثال اون باید گذاشت. تازه اگه اینی که گفتم رو رعایت کنی بازم هر 2-3 سال نیاز به تمیزکاری اساسی داره.
شما بدین بیرون یک تعمیرگاه تخصصی لپتاپ تا بازش کنند و تمیزکاری تخصصی کنند از جمله تعویض خمیر سیلیکن. کار شما نیست.
saeediranzad
22-07-2012, 09:46
سلام_____________بله، این صحبتی که آقا فرهاد کردند، درسته. شما چند وقته که لپتاپ دارید؟ دقت کنید که جلوی قسمتهای مشبک که محل تهویه هوا است گرفته نشده باشه. روی فرش یا پتو نگذارید، بلکه همیشه روی چیزی که به تهویه هوا اجازه بده باشه. حتا نیازی به پدهای فندار هم نیست، روی سبد بزرگ که برای ظرف و میوه استفاده میشه هم میتونید بگذارید. سبد را برعکس روزمین بگذارید و لپتاپ روش باشه. -------------------------------البته به هرحال با 4 گیگ رم، نباید موقع وبگردی، دچار بلو اسکرین بشوید. علتش باید پیدا بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.