مشاهده نسخه کامل
: ..:چی دانلود کنیم؟ شما بگید:..
mosi_alfa
19-07-2012, 11:54
سلام
گاهی پیش میاد که دیگه حوصله امون سر میره تو اینترنت یا دیگه نمیدونیم چی می خوایم دانلود کنیم
یا در اصل ایده جدیدی به ذهنمون نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز شما بیایید و ایده هاتون رو اینجا بگید.
کلا بگید با این ترافیک که مونده رو دست چی کار باید کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولیش از خودم:
برید کمیک ها و رمان های جدید ترجمه شده بگیرید بخونید،سایت های زیادی هست.
بازی آنلاین،بشرطی که معتادش نشید:3:
این گوی و این میدان
hamid_diablo
19-07-2012, 17:38
یه سری به بخش دانلود موسیقی بزینید
مخوصوصا تایپک های .دانبود آهنگهای غمگین و همچنین تاپیک آهنگهای بیکلام
برای دانلود رمان میتونید به سایت 98in مراجعه کنید
واللا همینه .... همش که نمیشه فیلم ... فیلم .... فیلم .... منم نمیدونم دیگه چی دانلود کنم ...
reza_khan2006
20-07-2012, 10:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
parsa hs
22-07-2012, 10:54
من خودم معمولا از سایت اپارات کلیپ دانلود میکنم
اگه دنبال آهنگ بی کلام هستی برو سایت vmusic.ir
اگه دنبال نرم افزار هستی برو soft 98
سایت دانلود ها هم برای دانلود عالیه
اگه مشکلی در مورد دانلود کلیپ تو اپارات داشتی همین جا بگو کمکت میکنم:20:
تو انجمن موسیقی بود فکر کنم،کلی اهنگ و داستانهای دوره ی بچه گی رو گذاشته بود واسه دانلود.
حیف که حجمش یکم زیاده وگرنه همه رو دانلود میکردم!
shabe.saket
22-07-2012, 12:10
vmusic.ir ای معرفی کردی واقعآ سایت جالبی ه
ممنون
hamid_diablo
22-07-2012, 12:24
اگه مشکلی در مورد دانلود کلیپ تو اپارات داشتی همین جا بگو کمکت میکنم
دوست عزیز من نمیتونم از این سایت کلیپ دانلود کنم .فقط میتونم آنلاین ببینم
چطوری مشه دانلود کرد؟
babak2002
22-07-2012, 13:02
واقعاً مجموعه سخنرانی هایی که توی این سایت هست فوق العاده است
من چند تا از سخنرانی های یه سری از افراد رو گوش دادم و واقعاً معرکه بود
پیشنهاد می کنم اگه زبان تون خوبه حتماً از این سخنرانی ها استفاده کنید
Shadow-Man
22-07-2012, 19:25
چطوری مشه دانلود کرد؟
نم دونم چرا بعضی از ID manager خوششون نمیاد ولی تو دانلود فیلم های آنلاین خیلی عالیه حتی رسیوم هم داره ولی نا با قاصله زمانی خیلی زیاد.
mehdi_pro2
22-07-2012, 19:32
vmusic.ir ای معرفی کردی واقعآ سایت جالبی ه
ممنون
این سایت مال یکی از فعالان همین انجمن موسیقی p30world خودمونه
وین رونی
22-07-2012, 19:36
یکی از بهترین سایتها برای دانلود که همه چیز توش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l m s d o w n.net/
فقط بگم قیتلره
اما می ارزه که دور بزنی و بری توش همه چیز داره فیلم روز موسیقی بازی نرم افزار، اونجوری :31:
بازی هنوز تولید نشه لینکش داخل این سایت هست!!!منظورم اینه که خیلی به روزه
mehdi_pro2
22-07-2012, 19:40
دانلود نسخه آفلاین ویکی پدیا فارسی
زمانی که به اینترنت دسترسی نداریم خیلی بدرد می خوره { البته این دانشنامه همیشه در حال بروز شدنه }
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid_diablo
22-07-2012, 21:03
نم دونم چرا بعضی از ID manager خوششون نمیاد ولی تو دانلود فیلم های آنلاین خیلی عالیه حتی رسیوم هم داره ولی نا با قاصله زمانی خیلی زیاد.
من از برنامه IDM استفاده میکنم اما نمیتونم دان کنم
mosi_alfa
23-07-2012, 00:38
من از برنامه IDM استفاده میکنم اما نمیتونم دان کنم
با IE صفجه مورد نظرتو باز کن دکمه پخش فیلمو بزن تو یک کادر کوچیک مینویسه download this video
ملا نصرالدین
23-07-2012, 10:10
دوستان برای کسانی مثل من که خیلی اهل فیلم و اهنگ نیستند هم نسخه ای دارید؟راستی سایتی که اهنگ های مخصوص ماشین با کلام با بیس بالا داشته باشه میشناسید؟مال پی سی خودمون رو همشو دانلود کردم
Hamed 360
23-07-2012, 11:12
به نظر من اگه چیز خاصی نیاز ندارید دانلود نکنید تا پهنای باند بیشتری برای کسانی که نیاز دارند بمونه
من خودم مثلا فقط 7-8 شب از هر ماه رو میزارم روی دانلود و فقط فیلم هایی رو که میبینم و نیاز دارم دانلود میکنم و یا اگه نرم افزار خاصی نیاز داشته باشم
ولی بعضی هارو میبینم انگار ویار دانلود دارند هر فیلمی یا هرچیزی رو که میبینند دانلود میکنند آخرش هم نمیبینند و از روی هارد پاک میکنند و با این کارشون به غیر از این که برق رو هدر میدند هیچ پهنای باند رو برای منی که فقط همون 7-8 شب استفاده میکنم پایین میارند و به این صورت میشه که سرعت های شبانه خیلی کم میشه !
این هم خودش یک نوع اسراف هست
اگه همه رعایت کنند همیشه سرعت دانلود شبانه هم مطلوب میمونه و همه فایل های مورد نیاز خودشون رو تو 7-8 شب در ماه دانلود میکنند
Mr_100_dolari
23-07-2012, 12:16
دوستان سایتی که توش اطلاعات مربوط به آّ ب و هوا و جمعیت و ... کشور های مختلف اروپایی و کانادا و استرالیا و قوانین مهاجرتیشون رو توضیح داده باشه میشناسید که معرفی کنید ؟
Aref_2008
23-07-2012, 18:41
دوستان سایتی که توش اطلاعات مربوط به آّ ب و هوا و جمعیت و ... کشور های مختلف اروپایی و کانادا و استرالیا و قوانین مهاجرتیشون رو توضیح داده باشه میشناسید که معرفی کنید ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr_100_dolari
23-07-2012, 20:01
مرسی ولی دوست عزیز غیر این سایت بازم سایت دیگه میشناسی ؟
Aref_2008
23-07-2012, 20:30
مرسی ولی دوست عزیز غیر این سایت بازم سایت دیگه میشناسی ؟
بهت پیشنهاد می کنم اول بری ویکیپدیا یه سری اطلاعات از کشور ها بدست بیاری { بعد بری سایت های مربوط به مهاجرت }
مثلا کشور امریکا در ویکی پدیا
تقریبا به طور کلی در مورد این کشور نوشته شده بعدش می تونی بری سری به شهر های آمریکا بزنی
مثلا شهر نیویورک در آمریکا
اینم ایالت نیویورک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9
{ راستی یه چیز در مورد آمریکا بگم کف کنی!!! داخل هر ایالتش که میری یه نگاه هم به { اقتصاد } تولید ناخالص اون ایالت بزن تا دیوونه بشی!!!
مثلا ایالت تگزاس تولید ناخالصش اندازه کل کشوره روسیه هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا کالیفرنیا تولید ناخالص بیشتر از کل کشور کانادا هستش!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7
در کل ویکیپدیا بهتره از همه سایت ها برای اینکاره
راستی همش تو فکر آمریکا نباش خیلی سخته برای مهاجرت!!!
به کشور های اروپایی هم نگاهی بنداز.
مثلا آلمان
Mr_100_dolari
24-07-2012, 02:23
بهت پیشنهاد می کنم اول بری ویکیپدیا یه سری اطلاعات از کشور ها بدست بیاری { بعد بری سایت های مربوط به مهاجرت }
مثلا کشور امریکا در ویکی پدیا
تقریبا به طور کلی در مورد این کشور نوشته شده بعدش می تونی بری سری به شهر های آمریکا بزنی
مثلا شهر نیویورک در آمریکا
اینم ایالت نیویورک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%A9
{ راستی یه چیز در مورد آمریکا بگم کف کنی!!! داخل هر ایالتش که میری یه نگاه هم به { اقتصاد } تولید ناخالص اون ایالت بزن تا دیوونه بشی!!!
مثلا ایالت تگزاس تولید ناخالصش اندازه کل کشوره روسیه هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا کالیفرنیا تولید ناخالص بیشتر از کل کشور کانادا هستش!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7
در کل ویکیپدیا بهتره از همه سایت ها برای اینکاره
راستی همش تو فکر آمریکا نباش خیلی سخته برای مهاجرت!!!
به کشور های اروپایی هم نگاهی بنداز.
مثلا آلمان
مرسی اینم سایت خوبی برای اطلاعات درباره استرالیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن عزیز فکر نکنم ما رو آمریکا راه بدهند ولی اگه بخوام سوئد برم اکی هستش اما خودم تو کف استرالیا هستم
mosi_alfa
24-07-2012, 15:43
دوستان صفحه اول سایت تبیان و همچنین آرشیو سایت مملو از مطالب آموزنده است،سر بزنید پشیمون نمیشید
parsa hs
24-07-2012, 17:32
چطوری مشه دانلود کرد؟
اول روی دکمه ی play کلیک کن ، بعد pause رو بزن ، اگه internet download manager داشته باشی همون دور صفحه آیکنش میاد ، روش
کلیک کن بعد با خیال راحت دانلود کن !
mosi_alfa
06-08-2012, 11:16
ایده جدید نبود:42:
Soroush-S
06-08-2012, 11:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
salar_khan
26-08-2012, 23:56
اااااااااا
کار دنیارو ببین من برای دانلود مجبورم نصف شب بیدار شم و با بدبختی چیزایی که می خوامو دان کنم اونوقت شما می گید نمی دونم با ترافیکم چیکار کنم.
الان خود شما چی دانلود میکنی ؟ به ما هم بگو دانلود کنیم.
AMIR-AIRGUNNER
27-08-2012, 11:07
الان خود شما چی دانلود میکنی ؟ به ما هم بگو دانلود کنیم.
خب بستگی داره شما به چی علاقه داشته باشی !
من که به شخصه هر هفته 5 تا فیلم 720p میگیرم
البوم های جدید و موزیک ویدیو های جدید رو میگیرم
از یوتوب فیلم های اموزشی و جالب رو دانلود میکنم
گیم هایی که منتظرشون هستم رو هم دانلود میکنم
.
.
.
البته با روزی 2 گیگ نمیتونم به تمام اینها برسم واسه همین همیشه صف دانلود ها حاضر هست !
سریال های خوب رو دانلود کنین ، هیچ وقت هم تموم نمیشه:دی
yashgin128
27-08-2012, 11:45
میدونم اینجا جاش نیست ولی من دنبال مستند های تاپ هستم.
چندتا مستند از ایتالیا ،قطر و لاس وگاس و استانبول میخوام.مستندهایی میخوام که از قشنگی ها و زشتی ها ،وضعیت ظلاهری،تفریحات باشه .مثلا من یه مستند از ترکیه و ایتالیا دانلود کردم بیشتر درباره موقعیت جغرافیایی و پوشش گیاهی و.. اینا بود که اصلا خوشم نیومد.شبکه p m c یه مستند از پیرس مرگان که به دوبی رفته بود پخش کرد واقعا قشنگ بود.فورا دانلودش کردم(یادش بخیر اون موقع ها اینترنت پرسرعت(!!!!) داشتم نه مثل الان که یه مگ رو تو یه ساعت دانلود هم نمیشه)
خلاصه از این مدل مستندها کسی سراغ نداره؟
از سایت زیر کتاب صوتی دانلود کنید،البته اگه به کتاب علاقه دارید.
AudioBook.blogfa.com
Mr_100_dolari
28-08-2012, 12:26
چندتا مستند از ایتالیا ،قطر و لاس وگاس و استانبول میخوام.مستندهایی میخوام که از قشنگی ها و زشتی ها ،وضعیت ظلاهری،تفریحات باشه .مثلا من یه مستند از ترکیه و ایتالیا دانلود کردم بیشتر درباره موقعیت جغرافیایی و پوشش گیاهی و.. اینا بود که اصلا خوشم نیومد.شبکه p m c یه مستند از پیرس مرگان که به دوبی رفته بود پخش کرد واقعا قشنگ بود.فورا دانلودش کردم(یادش بخیر اون موقع ها اینترنت پرسرعت(!!!!) داشتم نه مثل الان که یه مگ رو تو یه ساعت دانلود هم نمیشه)
شبکه من و تو یه مستند در باره لاس وگاس گذاشته بودش و تفریحات درون شهرش و آدم های معروفش و آینده شهر که به کجا میرسه فکر کنم کار مرگان بودش (دقیق یادم نیستش) ببین تو خود سایت من و تو نذاشتنش برای دانلود
انیمه دانلود بکنید ببینید...
من خودم قبلا فقط سریال میدیدم و دانلود میکردم ولی از وقتی شروع به دیدن انیمه کردم سریال رو بیخیالش شدم..
اون فکر و ایده ای که پشت انیمه های معروف ژاپنی هست رو تو هیچ سریالی نمیتونی پیدا بکنی...برای اینکه چی دانلود بکنید بهتره از انجمن انیمه ورد کمک بگیرید...
New Solid Snake
29-08-2012, 22:09
درود
ببینید مستندهای مورد نظرتون اینجا پیدا میشه؟!
شبکه من و تو یه مستند در باره لاس وگاس گذاشته بودش و تفریحات درون شهرش و آدم های معروفش و آینده شهر که به کجا میرسه فکر کنم کار مرگان بودش (دقیق یادم نیستش) ببین تو خود سایت من و تو نذاشتنش برای دانلود
سایت من و تو مستندها رو برای دانلود نمیذارن چون فقط حق پخششون رو میخرن
انیمه دانلود بکنید ببینید...
من خودم قبلا فقط سریال میدیدم و دانلود میکردم ولی از وقتی شروع به دیدن انیمه کردم سریال رو بیخیالش شدم..
اون فکر و ایده ای که پشت انیمه های معروف ژاپنی هست رو تو هیچ سریالی نمیتونی پیدا بکنی...برای اینکه چی دانلود بکنید بهتره از انجمن انیمه ورد کمک بگیرید...
نمنونه هایی رو که دیدید و تاثیر زیادی داشته، نام میبرید؟
نمنونه هایی رو که دیدید و تاثیر زیادی داشته، نام میبرید؟
برای شروع Death Note خوب هست...
salar_khan
30-08-2012, 23:26
من بیشتر حجم دانلودم به سریال اختصاص داره. سریال ها هم اونقدر تنوع دارند که هر قشر و سنی راضی بشه.
درود
ببینید مستندهای مورد نظرتون اینجا پیدا میشه؟!
اینجا لینکاش مستقیم نیست ، جایی سراغ ندارین که لینکاش مستقیم باشه؟
Mr_100_dolari
01-09-2012, 14:19
دوستان سایتی هستش فیلم های ایرانی قدیمی رو داشته باشه با لینک مستقیم هم باشه
(لینک مستقیم هم نبود) بفرمایید
New Solid Snake
06-09-2012, 00:13
اینجا لینکاش مستقیم نیست ، جایی سراغ ندارین که لینکاش مستقیم باشه؟
متاسفانه نه ولی میتونین از بچه ها برای مستقیم کردن لینک ها کمک بگیرین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.