ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغامre-setting cpu frequency in the cmos setup و بوت نشدن

martin62
19-07-2012, 10:38
با سلام و خسته نباشید
سیستمی هست که با روشن کردنش خیلی دیر بوت میشه و یا اصلا بوت نمیشه. در همون ابتدا هنگام بوت پیغامی با این محتوی ظاهر میشه:
CMOS CHECKSUM error-default loaded
Warning now system is in safe mode
please re-setting cpu frequency in the cmos setup
بعد از اومدن این پیغام سیستم بوت نمیشه
لطفا راهنمایی کنید

EXTREME
19-07-2012, 10:57
سیستم رو خاموش کنید از برق بکشین و باتری مین رو دربیارین و با پیچ گوشتی قسمت اتصال باتری رو به هم اتصال بدین باتری رو بزارین و سیستم رو روشن کنید
درست نشد با یک باتری مین دیگه تست کنید
اگه باز هم مشکل بود بایوس مین باید آپدیت بشه
درست نشد مین و پاور باید چک بشه
سیستم رو خاموش کنید و قطعات رو باز کنید و بیرون از کیس دوباره اسمبل کنید و دوباره تست کنید

martin62
19-07-2012, 11:43
سیستم رو خاموش کنید از برق بکشین و باتری مین رو دربیارین و با پیچ گوشتی قسمت اتصال باتری رو به هم اتصال بدین باتری رو بزارین و سیستم رو روشن کنید
درست نشد با یک باتری مین دیگه تست کنید
اگه باز هم مشکل بود بایوس مین باید آپدیت بشه
درست نشد مین و پاور باید چک بشه
سیستم رو خاموش کنید و قطعات رو باز کنید و بیرون از کیس دوباره اسمبل کنید و دوباره تست کنید

2 کار اول رو انجام دادم قبلا هیچ کدوم جواب نداد!! پاور رو هم تست کردم مشکل از اون هم نبود. فقط آپدیت بایوس میمونه. مین BIOSTAR MCP6P M2+ هستش چجوری آپدیت میشه از تو سایت آپدیت بایوسشو دانلود کردم

martin62
19-07-2012, 11:48
تو سایتای خارجی اشاره ای به CMOS CLEAR مرده در واقع همون پاک کردن CMOS با استفاده از جامپرای روی مادربرد. این کار خطرناک که نیست واسه مین؟؟

martin62
19-07-2012, 16:08
هارد هم تست شد. الان با این که تونستم ویندوز رو نصب کنم ولی الان blue page میده احتمال خیلی زیاد می دم مربوط به مادربرد باشه.

EXTREME
19-07-2012, 18:39
تو سایتای خارجی اشاره ای به CMOS CLEAR مرده در واقع همون پاک کردن CMOS با استفاده از جامپرای روی مادربرد. این کار خطرناک که نیست واسه مین؟؟

اینکار با برداشتن باتری مین فرقی نداره

پاور و هارد و باتری رو هم تست کردین و دیفالت هم شده
جای رم هارو عوض کنید اسلاتشو تمیز کنید و با یک رم دیگه تست کنید
درست نشد این مشکل یا از بایوس مین است که باید آپدیت بشه اونم با پروگرمر
یا خود مین ایراد داره
سیستم رو open air تست کردین ؟

martin62
21-07-2012, 10:43
ویندوز روی safe mode بالا میاد و کار میکنه نرم افزار آپدیت بایوس اما اجرا نمیشه ارور میده error service exists.
هارد رو با یک هارد دیگه جابه جا کردم همون مشکل بود.جای رم رو هم عوض کردم. بازم همون مشکل بود. رم دیگه دم دست نبود.
openair تست نکردم.
واسه آپدیت بایوس چه کار کنم با این مشکل عدم اجرا شدن نرم افزارش؟؟

EXTREME
21-07-2012, 11:34
ویندوز روی safe mode بالا میاد و کار میکنه نرم افزار آپدیت بایوس اما اجرا نمیشه ارور میده error service exists.
هارد رو با یک هارد دیگه جابه جا کردم همون مشکل بود.جای رم رو هم عوض کردم. بازم همون مشکل بود. رم دیگه دم دست نبود.
openair تست نکردم.
واسه آپدیت بایوس چه کار کنم با این مشکل عدم اجرا شدن نرم افزارش؟؟

مدل مینتون چیه ؟

martin62
21-07-2012, 12:59
BIOSTAR MCP6P M2+ VER6.3

EXTREME
21-07-2012, 19:28
BIOSTAR MCP6P M2+ VER6.3

اگه خودتون نمیتونید از طریق ویندوز بایوس رو آپدیت کنید باید بدید بیرون با پروگرمر اینکارو بکنن