ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه و مشاوره برای انتخاب بهتر

ahmadteo
19-07-2012, 09:55
سلام.من قصد خرید 1لپتاب را برای کار پایان نامه ام دارم وحداکثر بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته ام تا یک میلیون و دویست است.
مصارف من بیشتر کارهای معمولی را شامل می شود.مثل وب گردی یا کار با آفیس.زیاد اهل بازی هم نیستم ولی اگه پاش بیافته از بازی کردن هم بدم نمیاد.فیلم هم اصلا نگاه نمی کنم.
برای این مصارف حتی یک مینی هم کفایت می کند ولی من دوست دارم با توجه به هزینه ای که برای این کار در نظر گرفته ام لپتابی که می خرم حداقل تا چند سال آینده جوابگوی نیازهای من باشد.
ضمنا ترجیح میدم با یک مدل سبک و قابل حمل تر کارکنم.ولی اگردر بین 15 ها هم مدل بهتری وجود دارد میتوانید معرفی کنید.

خود من چند مدل را از برندهای مختلف در نظر گرفته ام.همه این مدل ها 14 اینچ می باشند.
لطفا یک مقا یسه ای بین این چند مدل انجام بدهید و آن مدلی که کارایی و کیفیت بهتری دارد را از بینشان انتخاب کنید.

1- ايسر Aspire 4750-Core i5-4GB-500GB
2- آي بي ام/لنوو THINKPAD E420-Core i5-4GB-500GB
3- آي بي ام/لنوو G470-Core i5-4GB-500GB

4- فوجیتسو AH531-Corei5-4GB-500GB-1024MB GEFORCE

خودم از بین این مدل ها مورد اول را ترجیح می دهم چون با توجه به قیمتش کانفیگ خوبی را ارائه می کند.

در پایان اگر خودتان پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید.

em0cUteb0y
19-07-2012, 10:47
دوست عزیز مدل های انتخاب شده لیست شما به شدت رد میشن و نیاز به مقایسه ای وجود نداره ...
با توجه به کاربری شما و انتظار حداقلی تون انتخاب کار راحتی هست ...
اما به این معنی نیست که مدلی که من براتون در نظر دارم ضعیف باشه ...کاملا برعکس هست و بسیاری از حرفه ای ها دارن باهاش کار می کنن و به شدت هم ازش تعریف می کنن چون یکی از بهترین نوت بوک های بازارهای جهانی هست و تو ایران هم به شدت پرفروش تا جایی که تو یک هفته 160T گرون تر شد ...
دیزاین بسیار شیک / کیفیت بدنه به شدت بالا / کیبرد و تاچ بدون اغراق عالی /حثگر اثر انگشت / اسپیکر بسیار عالی و ....
کانفیگ بسیار بالتر از کاربری شماست و تاچند سال با همین کاربری و حتی خیلی بالاتر هم مشکلی نخواهین داشت ...
پردازنده / رم / هارد و به خصوص گرافیک عالی هست و همه نوع کاربری رو به راحتی پاسخ میده ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

em0cUteb0y
19-07-2012, 10:47
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.36 کیلوگرم
پردازنده:Intel 2330M Core i3 2.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS

نام ها ديگر : HP ProBook 4530s

artyst
19-07-2012, 15:00
acer 4750 فکر کنم مناسب تر باشه

ahmadteo
20-07-2012, 09:55
با تشکر از راهنمایی شما
دوست عزیز همونطوری که بالا هم اشاره کردم من دوست دارم که با یک مدل سبک و قابل حمل تر کارکنم بنابراین همه مدلهای پیشنهادی من از بین مدلهای 14 بود.
هم چنین با توجه به محدودیت مالی که دارم دوست دارم بهترین انتخابو با توجه به بودجه ام انجام بدم و فکر میکنم که مدل ایسر4750 با توجه به قیمت 940تومانیش و هم چنین کانفیگ بسیار خوب و 14 بودن آن همه ان وپژگی هایی که من به دنبال آن هستم را یک جا ارائه می دهدو انتخاب این مدل به نظر من سنجیده تر خواهد بود.
تنها چیزی که من را در این انتخاب دو دل کرده کیفیت تولید کمپانی ایسر است که کفته میشه نسبت به برندهای دیگه بسیار پایین تر است.آیا این قضیه صحت دارد؟
نظر کلی شما اساتید محترم در مورد این مدل چیست؟

اگر هم مدل بهتری با توجه به ویژیگی هایی رد بالا ذکر کردم وجود دارد لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.

GOLI87
20-07-2012, 10:30
لطفا نظرتونم راجع به ايسر 4755 بگين
اين صحبت دوستمون برا منم خيلي مهمه،اگه مميشه راهنمايي كنيد.

تنها چیزی که من را در این انتخاب دو دل کرده کیفیت تولید کمپانی ایسر است که کفته میشه نسبت به برندهای دیگه بسیار پایین تر است.آیا این قضیه صحت دارد؟
ا

Mr.Mazmamfi
20-07-2012, 10:56
اين صحبت دوستمون برا منم خيلي مهمه،اگه مميشه راهنمايي كنيد.

ا

سلام

من خودم ایسر دارم ، برای رفیقم هم 4750 Aspire خریدم ، و با جفتش کار کردم ، و همیشه هم سعی میکنم نظراتمو بدون تعصب بگم .

ایسر تو کیفیت بدنه از برند های دیگه ضعیفتر کار کرده ولی به این معنا نیست که الان بخوایی بلندش کنی ، بدنش بشکنه . ( ولی تو سری های جدید مثل 5755 و V3 یه مقدار بهتر شده )
بدنه ای که 4750 داره ضدخشه ( اگر Aspire باشه ، چون خیلی وقته این مدل رو من تو بازار ندیدم ، سریه Travemate ش وارد شده که ظاهری متفاوت و صفحه نمایش مات داره )

مورد دوم اینه که کیفیت صفحه نمایش ایسر برای کسی که میخواد کارهای گرافیکی انجام بده اصلا خوب نیست ، چون رنگ ها توش طبیعی نیست و روشنایش کمه . ( البته این مورد رو من با مدل های ایسوس هم مقایسه کردم ، فرق خاصی بین 5742 و K53 ندیدم )

یه مقدرای هم سیستم کولینگش ضعیفه . و هنگام بازی بهتره از کول پد استفاده بشه ( این مورد هم برای همه ی لپ تاپ ها پیشنهاد میشه )

کیفیت قطعاتش فوق العادس ، چینش قطعات و .... همه عالیه .

و همیشه تو ارزونترین ها بی رقیب بوده ( کانفیگ بالا + کیفیت قابل قبول ) و به نظر من کسی که زیاد تو قید و بند برند نیست و زیباییه آنچنانی براش اهمیت نداره ، ایسر بهترینه .

اینم تاپیک چند تا از مدل های ایسر ( میتونی نظرات اون هارو هم بپرسی )

و
5750 که 15 اینچه 4750 هست :

و لپ تاپ خودم :

اینم تاپیکیه که وقتی میخواستم لپ تاپ بخرم ، زده بودم :
آیا واقعا کیفیت Acer پایینه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

ahmadteo
24-07-2012, 08:08
سلام

از همه اساتید به خاطر راهمنماییشون تشکر می کنم
.

شما با هردو مدل کار کردید وبا خصوصیت هردو بخوبی آشنا هستید .نظرتون در مورد 4750 چیه؟و چه ضعفهایی تو اون دیدید؟توان باطریش در چه حدیه؟

دوست عزیز شمایی که با ایسر کار کردید آیا از آن راضی هستید؟ایراد یا مشکل خاصی تو این مدت پیش اومده؟

به نظر من با توجه به قیمت 940 تومانی این مدل و همینطور کانفیگ خوبش میتونه یکی از بهترین انتخابها باشه.نظر شما چیه؟
با توجه به مصارف من و هم جنین محدودیت مالیی که دارم و تمایل من به کاربا یک مدل 14 آیا شما مدل بهتر از این هم می تونید پیشنهاد بدید؟

ahmadteo
24-07-2012, 08:14
نظرتون درمورد 4755 چیه؟این دو مدل چه تفاوتهایی به هم دارند؟و شما کدامیک را پیشنهاد می کنید

3rdoor
24-07-2012, 14:39
من با این حدود قیمت 300E5A-S04 رو پیشنهاد می کنم از برند سامسونگ
از ایسر هم Aspire 5750G لپتاپ خیلی خوبی هست

ahmadteo
25-07-2012, 16:54
کسی نظری نداره؟

ahmadteo
26-07-2012, 18:32
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید