ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها | جلد دوم

Majid393
19-07-2012, 01:46
Inter Milan

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سال تاسیس : 1908

مالک و رئیس باشگاه : ماسـیـمـو مـوراتی

سـرمـربـی : آندره آ اسـتـرامـاچـونـی

ورزشگاه : جـوزپـه مـه آتـزا ( سـن سـیـرو)
ظـرفـیـت : 80,018

افتخارات باشگاه :
سـری آ : 18
جـام حـذفـی : 7
سـوپـرکـاپ ایتالیا : 5

لـیـگ قـهـرمـانان اروپـا : 3
جـام یـوفـا : 3

جـام بـیـن قـاره ای : 2
جـام بـاشـگـاه هـای جـهـان : 1

سایت رسمی باشگاه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینتر میلان - فصل 13-2012 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E S S I
29-08-2012, 10:33
خط و نشان گارگانو براي بانوي پير

والتر گارگانو هافبک تيم اينترميلان معتقد است که تيم جديدش هم سطح يوونتوس، قهرمان فعلي سري آ است؛ البته اگر در سطحي بالاتر از بانوي پير نباشد.

اين بازيکن 28 ساله تابستان امسال به طور قرضي از ناپولي راهي سن‌سيرو شده. گارگانو در اولين کنفرانس مطبوعاتي اش به عنوان بازيکن نراتزوري، به خبرنگاران گفت: «من فکر مي‌کنم که ما در سطحي برابر با يوونتوس و حتي شايد بالاتر قرار داريم. آن‌ها آخرين برنده سري آ و در حال حاضر قهرمان ليگ ايتاليا هستند. ما در اين فصل براي قهرماني در هر سه جام خواهيم جنگيد.»

گارگانو که در جريان پيروزي سه بر صفر اينتر مقابل پسکارا، نخستين بازي خود را با پيراهن نراتزوري انجام داد، در مورد آندره‌آ استراماچوني سرمربي تيمش گفت: «او واقعا مي‌خواست که من به اينجا بيايم و من مي‌خواهم به مربي ثابت کنم که مي‌دانم چطور بايد در تيمي مانند اينترميلان بازي کرد. آماده‌ام تا در هر پستي که مربي بخواهد بازي کنم. تمام هم تيمي‌هايم فوق‌العاده‌اند. آنها به گرمي به من خوشامد گفتند. آنها کاري کردند که من احساس کردم که در خانه خودم هستم. مخصوصا بازيکنان آمريکاي لاتين.»

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%88_%D8%A8 %D8%B1%D8%A7%D9%8A_%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%8A_ %D9%BE%D9%8A%D8%B1)

Majid393
08-09-2012, 17:36
بازیکنان جدید اینتر :
رودریگو پالاسیو-ماتیاس سیلوستره(قرضی)-سمیر هندانوویچ-گابی مودینگایی(قرضی)-والتر گارگانو(قرضی)-آنتونیو کاسانو-آلوارو پریرا

بازیکنان خروجی اینتر :
زاراته(اتمام قرارداد قرضی)
پولی(اتمام قرارداد قرضی)
پالومبو(اتمام قرارداد قرضی)
لوسیو (فسخ قرارداد)
فورلان(فسخ قرارداد)
جولیو سزار(فسخ قرارداد)
پاتزینی
کاستاینوس
پاندف

بازیهای انجام شده ی اینتر در فصل 13-2012

پلی آف لیگ اروپا :
هایدوک اسپلیت کرواسی 0 - 3 اینترمیلان
اینترمیلان 0 - 2 هایدوک اسپلیت کرواسی
واسلوی رومانی 0 - اینترمیلان 2
اینترمیلان 2 - 2 واسلوی رومانی

سری آ :
هفته اول : پسکارا 0 - اینترمیلان 3
هفته دوم : اینترمیلان 1 - 3 آ اس رم

لیگ اروپا فصل 13-2012 Group H
اینترمیلان ایتالیا-پارتیزان بلگراد صربستان-روبین کازان روسیه-نفتچی باکو (آذربایجان)

dogh
14-09-2012, 13:13
فيگو : دوره قهرماني هاي اينتر سر آمده

مديرنرآتزوري در صحبت هايي به اين نکته اشاره کرد که نرآتزوري بايد به بازسازي تيمش بپردازد .

--------------------------------------------------------------------------------

لوئيس فيگو، يکي از مديران باشگاه اينتر در صحبت هايي اعلام کرد که دوره موفقيت هاي اينتر به پايان رسيده و اين تيم در تلاش است تا تيم قهرمان ديگري را شکل دهد

به گزارش گل ،بعد از جنجال کالچوپولي در سال 2006، نرآتزوري توانست به 5 قهرماني متوالي در رقابت هاي سري آ دست يابد . هرچند که قهرماني اروپايي در سال 2010 آخرين موفقيت تيم بود و فصل گذشته اينتر فصل را در رده ششم جدول سري آ به پايان برد.

فيگو در صحبت هايي به کوريره دلوسپورت گفت:« دوران اينتر به پايان رسيده و دوره قهرماني هاي اين تيم به سر آمده ولي سران اين باشگاه در تلاش هستند تا اينتر را به همان اينتر موفق سالهاي قبل بازگردانند و در اين راه، صبوري لازم است.اسکودتو؟ ما بايد ثابت کنيم که شايستگي فتح اسکودتو را داريم. اين درست است که ما شانس حضور در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپاي امسال را از دست داده ايم و چه از نظر پرستيژ و چه از نظر درآمدزايي، نمي توانيم در ليگ قهرمانان اروپا به موفقيت برسيم ولي حالا در ليگ اروپا هستيم و بايد سعي کنيم که دراين تورنمنت موفق باشيم.»

بعد از برکناري کلوديو رانيري، مربي اسبق اينتر شنيده مي شد که ممکن است لوئيس فيگو، ستاره سابق رئال و بارسا هدايت اين تيم را دردست بگيرد ولي اين اتفاق نيفتاد. درنهايت آندره آ استراماچوني به اين سمت برگزيده شد و فيگو در صحبتهايي گفته که هيچ وقت براي اين پست درنظر گرفته نشده بود:« نه. هيچ وقت از من چنين چيزي خواسته نشدو اين تنها شايعه بود؛ در حال حاضر من به مربيگري فکر نمي کنم؛ شغل پراسترسي است. بعد از 20 سال حضور در دنياي فوتبال به عنوان بازيکن، حالا به اندکي زمان براي خودم و خانواده ام نياز دارم. البته کنجکاوي زيادي دارم که بدانم که آيا مي توانم تيمي مثل اينتر يا پرتغال را هدايت کنم يا نه ولي الان براي چنين کاري خيلي زود است.»

meyn
17-09-2012, 14:12
برد اينتر مقابل تورينو

اينتر توانست با نمايشي موثر در ورزشگاه المپيک تورين، تورينو را دو بر صفر شکست دهد و شش امتياز از سه بازي بگيرد.

--------------------------------------------------------------------------------

تورينو در ابتدا بازي را در دست داشت، اما نمي‌توانست موقعيتي ايجاد کند. تا اين که اينتر در دقيقه ۱۴ ناگهان به گل رسيد. ديه‌گو ميليتو با شوتي محکم براي اين تيم گل‌زني کرد. او توپي سرگردان را عالي کنترل کرد و از فاصله ۲۵ متري کاري کرد که ژان فرانسوا ژيلت هيچ کاري نتواند انجام دهد.

به گزارش گل، تورينو در نيمه دوم حمله بسياري کرد، اما نمايش سمير هاندانوويچ در دروازه اينتر فوق‌العاده بود و نگذاشت اينتر گلي را دريافت کند.

اينتر در دقيقه ۸۴ گل دوم را هم زد. سانتر ريکاردو آلوارس براي استبان کامبياسو بود اما هافبک آرژانتيني به‌زيبايي خود را کنار کشيد تا توپ به آنتونيو کاسانو برسد و او هم مشکلي براي گل‌زني از فاصله‌اي نزديک نداشت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aliano
04-11-2012, 11:49
تبریک می گم پیروزی مقابل یوو*نتوس رو!
چهل و نهشون،50 نشد
:31:
Forza Inter

meyn
04-11-2012, 12:10
پس از قطع شدن نوار شکست‌ناپذيري يووه بعد از 49 مسابقه

زانتي: پيروزي اينتر تاريخي بود

کاپيتان نراتزوري پيروزي تيمش مقابل يوونتوس را تاريخي عنوان کرد.

اينترميلان شب گذشته در خانه يوونتوس موفق شد با نتيجه 3 بر يک به برتري برسد و بردي ارزشمند را مقابل بانوي پير بدست آورد.

نراتزوري در شرايطي اين برد را کسب کرد که بيانکونري‌ها درصدد تداوم رکورد شکست‌ناپذيري خود بودند؛ اما در ديدار شماره 49 خود در سري A مغلوب شدند و نوار نباختن اين تيم قطع شد.

به گزارش فارس، خاوير زانتي کاپيتان اينترميلان تيمش را مورد ستايش قرار داد و برد در دربي ايتاليا را تاريخي خواند و گفت: اين برد تاريخي بود. ما مي‌دانستيم که يووه مدت‌ها است شکست نخورده است و صدرنشين است.

وي ادامه داد: ما مسير رو به پيشرفتي را آغاز کرديم و به آرامي براي رسيدن به هدف‌مان تلاش مي‌کنيم. ما در خانه يووه با قلب، عزم و اراده‌مان بازي کرديم و پيروز شديم.

در دربي شب گذشته ايتاليا، ابتدا يوونتوس با گلزني ويدال در دقيقه يک پيش افتاد اما در ادامه ميليتو 59 (پنالتي) و 76 و پالاسيو 89 براي اينتر گلزني کردند.

زانتي خاطرنشان کرد: هدف ما تبديل شدن به يک تيم بزرگ است. ما يک تيم جديد هستيم که براي فتح اسکودتوي اين فصل آمده‌ايم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sAeEd_kHaAn
11-05-2013, 18:53

Hatek
11-05-2013, 21:01
واقعا فراموش کرده بودم تاپیک اینتر هم داریم
امیدوارم اینتر روند رو به رشدی رو شروع کنه و بتونه به اوج برگرده
حیفه این تیم تو این شرایط باشه

meyn
12-05-2013, 13:27
واقعا فراموش کرده بودم تاپیک اینتر هم داریم
امیدوارم اینتر روند رو به رشدی رو شروع کنه و بتونه به اوج برگرده
حیفه این تیم تو این شرایط باشه

بله، از وقتی اینتر تونست یووه رو در بازی رفت ببره این تاپیک هم کم کم رفت زیر خاک! حتی این تاپیک تا صفحه ی دوم بخش فوتبال خارجی هم رفت!
اینتر یکی از بهترین تیم های ایتالیا و اروپاست که متأسفانه تو چند ماه گذشته اون درخشش گذشته رو نداره که دلیلشم جوانگرایی بیش از حد این تیمه.
امیدوارم فصل بعد موراتی با خرید چند بازیکن خوب بتونه اینتر رو به دوران درخشانی که داشته برگردونه.

sAeEd_kHaAn
15-05-2013, 07:53
بای بای استرا ؟؟ ماجراجویی ِ جدید در تیم های ملی ؟؟
سایت توتو مرکاتو وب امروز طی مقاله ای ، از استراماچونی به عنوان کاندیدای حضور در تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا خبر داد.

بعد از کناره گیری دنیس مانجیا از مربیگری تیم ملی و پیوستنش به تیم ورونا ، حال نام آندره آ استراماچونی به عنوان جدی ترین نام برای هدایت تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا بر سر زبان ها افتاده است.باید دید آیا او با تیم اینتر ادامه می دهد یا به تیم ملی ایتالیا می پیوندد تا با بازیکنان جوان به مربیگریش ادامه دهد.

inter.ir

City 17
24-05-2013, 23:07
ساعاتی پیش ماتزاری سرمربی سابق ناپولی، طی قراردادی دو ساله سرمربی اینتر شد.

منبع: سایت رسمی باشگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

constant_boy23
25-05-2013, 02:08
حالا كه استرا رفت ولي خدايي بياين پشت سرش غيبت نكينين ...من از موقعي كه فوتبال نيگاه ميكردم انقدر اينتر رو خالي از بازيكن ..مخصوصا مهاجم و بازي ساز و پر مصدوم نديده بودم ...
مربي تيم كاملا دستش خالي بود ...چي كار كنه اخه ؟ خدايي روتون ميشه بگيد تيم با اميد به ريكي الوارز ميرفت تو زمين كه ببره ؟ به اميد بازي سازي گارگانو اخه ؟‌استرا مربي بدي نبود ...بد شانس بود ..مخصوصا تو مصدوميت ها . اميدوارم موفق باشه ...البته اگه اين اخريا واس دستمزد لا.شي بازي در نياره ..
اميدواريم والتز بتونه تيمو جمع كنه واس فصل بعد ..موراتي هم اگه ميخواد اينطوري واس تيم خرج كنه همون طور كه گفت تيمو بفروشه خيلي بهتره ..اخه پر طرفدار ترين تيم ايتاليا انقد باخت داشته باشه ....
ايشاالله فصل بعد يه چشمون اشك نباشه يه چش خون :n12::n12:

nw_nk
07-07-2013, 20:18
تاپیک اختصاصی Inter Milan | فصل 2013-2014
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])