PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کیفیت کولر سی پی یو deep cool theta30 چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alex_boobo
19-07-2012, 00:44
سلام
من میخوام یه کولر برای سی پی یو i5 2400 بگیرم ...خواستم نظر شما رو در رابطه با این فن بدونم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی که هست میخوام کم صدا باشه و یه چیز دیگه فن اصلی سوکتش 4 سیمست و لی اکثر این فنها 3 سیمه؟؟داستانش چیه؟!!!!
.
.
ممنون

black years
19-07-2012, 10:07
سلام
من میخوام یه کولر برای سی پی یو i5 2400 بگیرم ...خواستم نظر شما رو در رابطه با این فن بدونم:

یه چیزی که هست میخوام کم صدا باشه و یه چیز دیگه فن اصلی سوکتش 4 سیمست و لی اکثر این فنها 3 سیمه؟؟داستانش چیه؟!!!!
.
.
ممنون

سلام دوست عزیز.

این مدلی که شما گفتید کولر نیست و مثل فن استوک عمل میکنه.

شما چقدر میخواید هزینه کنید ؟؟؟

alex_boobo
19-07-2012, 12:19
سلام دوست عزیز.

این مدلی که شما گفتید کولر نیست و مثل فن استوک عمل میکنه.

شما چقدر میخواید هزینه کنید ؟؟؟
سلااااام
والا من کولر حرفه ای نمیخوام...چون نه اهل اورکلاک هسنم و نمیشه سی پی یو رو اورکلاک کرد...یه چیزی که صدا نداشته باشه و خوب باشه..تا 15.000 تومن اگه چیز خوبی پیدا میشه ..!
ممنون

black years
19-07-2012, 12:53
سلااااام
والا من کولر حرفه ای نمیخوام...چون نه اهل اورکلاک هسنم و نمیشه سی پی یو رو اورکلاک کرد...یه چیزی که صدا نداشته باشه و خوب باشه..تا 15.000 تومن اگه چیز خوبی پیدا میشه ..!
ممنون

شما اگه یه مقدار بیشتر هزینه کنید و یکی از مدل های زیر رو بگیرید خیلی بهتر از فن های استوک است .

CPU Cooler Deepcool Iceedge 200U با قیمت 35000

CPU Cooler Deepcool Iceedge Mini FS با قیمت 19000

Deepcool Gamma 200 با قیمت 21000

البته مدل های بیشتری هم هست.

به نظر بنده بهتره فن استوک نخرید،اگه CPU شما در لود کامل قرار بگیره بدون اور بازم دماش خیلی بالا میره،بهتره شما یه کولر خوب تهیه کنید یا از مدل های بالا جای فن استوک استفاده کنید.

MAHY@R
19-07-2012, 13:17
سلااااام
ممنون

منم چند وقته که دنبال فن هستم فکر کنم برای زیر بیست تومن این فن خیلی خوبی باشه DeepCool Gamma Blade‎

alex_boobo
19-07-2012, 16:27
ممنون از دوستان
کولرهای قشنگی هست...اگه این مدلها چندین درجه کم کنه که خیلی خوبه..
یه سوال تو مشخصات فن هاشون زده 2200 دور در دقیقه..این دور همیشه ثابته و روحداکثر میچرخه..یا دورش کم و زیاد میشه؟؟؟میخوام طوری باشه که فن هیییییییییچ صدا یی نده:31:

راستی یه سوال دیگه...چرا بعضی از فن ها مث همین مدلهل سوکتشون 3 سیمه هست بعضی 4 سیمه؟تفاوتشون چیه؟

black years
22-07-2012, 06:49
ممنون از دوستان
کولرهای قشنگی هست...اگه این مدلها چندین درجه کم کنه که خیلی خوبه..
یه سوال تو مشخصات فن هاشون زده 2200 دور در دقیقه..این دور همیشه ثابته و روحداکثر میچرخه..یا دورش کم و زیاد میشه؟؟؟میخوام طوری باشه که فن هیییییییییچ صدا یی نده:31:

راستی یه سوال دیگه...چرا بعضی از فن ها مث همین مدلهل سوکتشون 3 سیمه هست بعضی 4 سیمه؟تفاوتشون چیه؟

سلام.

فن های 3 سیم دورشون کنترل نمیشه،اما شما میتونید با نرم افزار SpeedFan دورشون رو دستی کنترل کنید.

فن های 4 سیم هوشمند عمل میکنند و مطابق با درجه حرارت CPU دورشون کم و زیاد میشه.

اگه توی مشخصات فن های بالا زده 2200،یعنی بار دور ثابت میچرخند. اما اگه یه علامت متناوب ͠ بین دو شماره باشه یعنی از یه مقداری تا مقداری دیگه دورش متغیره.مثلا از 800 تا 2200 و فن هایی که اینطوری اند 4 سیمه و کنترل دور دارند.