مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هارد 1TB اینترنال
AmirEhsan
18-07-2012, 18:18
من یک هارد 1TB اینترنال نیاز دارم
ویندوز رو روی ssd نصب دارم. استفادهای که از این هارد دارم به جز آرشیو برای نصب بازی و read و write همزمان مثل timeshift و ... هستش
هاردهایی که بیشتر هست توی بازار seagate و western green هست
کدوم هاردها برای کار من مناسبتره؟
ممنون
ata.royalfalcon
18-07-2012, 18:56
من یک هارد 1TB اینترنال نیاز دارم
ویندوز رو روی ssd نصب دارم. استفادهای که از این هارد دارم به جز آرشیو برای نصب بازی و read و write همزمان مثل timeshift و ... هستش
هاردهایی که بیشتر هست توی بازار seagate و western green هست
کدوم هاردها برای کار من مناسبتره؟
ممنون
سلام .
پیشنهاد اول WD Black - SATA 6 Gb/s - 64 MB cache با سریال نامبر WD1002FAEX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشنهاد دوم سیگیت Barracuda 7200.14 - SATA 6 Gb/s - 64 MB cache با سریال نامبر ST1000DM003
مدل اولی رو بیشتر توصیه میکنم . با توجه به اینکه برای نصب بازی و ... میخواهید هارد WD Green چندان مناسب نخواهد بود .
AmirEhsan
18-07-2012, 20:32
ممنون
قیمت حدودی هارد WD Black - SATA 6 Gb/s - 64 MB cache چقدره؟
اون هارد سیگیت برای آرشیو مناسبه؟
به نظرتون آیا برای کاربردی مثل timeshift هارد WD Caviar Green 1 TB SATAIII 64 MB Bufferبا سریال نامبر WD10EARX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مناسبه؟
ata.royalfalcon
18-07-2012, 21:10
ممنون
قیمت حدودی هارد WD Black - SATA 6 Gb/s - 64 MB cache چقدره؟
اون هارد سیگیت برای آرشیو مناسبه؟
به نظرتون آیا برای کاربردی مثل timeshift هارد WD Caviar Green 1 TB SATAIII 64 MB Bufferبا سریال نامبر WD10EARX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مناسبه؟
هارد WD Black یکی از هاردهای پرسرعت هست . یکی از مهمترین مزیت هاردهای WD Black این هست که Dual processor هستند و در نتیجه کاملاً مناسب برای اجرا یا فراخوانی چندین برنامه بصورت همزمان یا مناسب برای کارهایی چون photo/video editing و یا game هست .
با توجه به اینکه شما هارد پرسرعت میخواهید هدف آرشیو در اولویت بعد قرار میگیره ، بعبارت دیگه برای آرشیو میتونستید هاردی مثلاً با RPM پایینتر انتخاب کنید که Cool و quiet و low power/noise هستند . گرچه میتوان از این هاردهای پرسرعت برای اهداف آرشیوی هم استفاده کرد . قیمت WD Black حدوداً 180 الی 200 هزارتومن برای یکترابایت هست (قیمت دقیق ندارم) .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.