ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام برای فروشگاهم یه سیستم حسابداری راه بندازم لطفا راهنمایی کنید

osmaan
18-07-2012, 15:13
سلام دوستان
من یه فروشگاه لوازم صیادی تو استان گلستان دارم میخوام یه سیستم حسابداری درست کنم حالا موندم که از این صندوق های فروشگاهی بگیرم بهتره یا اینکه خودم یه کامپیوتر بگیرم و یه پرینتر 4 کاره (به درد کارای دیگه هم میخوره) ب همراه یه برنامه حسابداری؟

دوستانی که فروشگاه دارن لطفا کمک کنن که کدوم یکی کار کردن باهاش راحت تر هست و به صرفه تره

درضمن اگر مدل صندوق فروشگاهی و پرینتر میشناسید که برای این کار خوبه لطفا راهنمایی کنید

راستی یه برنامه حسابداری خوب هم لطفا بگین

مرسی

Mr_100_dolari
19-07-2012, 09:51
دوست عزیز نرم افزارهای حسابداری فروشگاهی مختلفی برای کار شما وجود دارد که بهتر با توجه به نوع استفاده خودتان نرم افزار مورد نظر را پیدا کنید (تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه) چون اگر بخواهم اسم نرم افزاری رو ببرم ممکن هستش با اینکه نر م افزارهای شناخته شده زیادی تو این زمینه وجود داره ولی بازم تبلیغات به حساب بیاد .

وین رونی
19-07-2012, 09:59
ببخشید جواب زیر ربطی به سوال شما نداره.اشتباه شد
جوملا نصب کن کامپوننت و ماژول فروشگاه ساز زیاد داره که بهترینش virtuemart هست

osmaan
19-07-2012, 12:41
مرسی دوستان
ولی میشه درمورد صندوق فروشگاهی یا کامپیوتر راهنمایی کنید که کدوم بهتره

ملا نصرالدین
23-07-2012, 10:29
ببین کامپیوتر برای کسانی که انبار دارند و مخصوصا شاگرد در انبار رفت و امد میکنه بهتره.وقتی یه سیستم حساب رسی داشته باشی موجودی انبار رو هم بهت میده.البته امکاناتش خیلی زیاده ولی به نظر من بهترین ویژگیش همینه
ولی اگر از این نظر مشکلی نداری همون صندوق بگیر

baktatun
14-01-2013, 18:27
دوست عزیز قیمت برنامه های حسابداری الان خیلی رفته بالا چون کارتون شرکتی نیست یه برنامه ساده با یه قیمت نسبتا مناسب میتونید پیدا کنید
ترجیحا مدل نرم افزار رو از فروشگاه بپرسید بهتر میتونه شما رو راهنمایی کنه.