ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میتونم بهترین کارت گرافیک رو باتوجه به بودجم بخرم ؟ ( راهنمایی )

camry
18-07-2012, 12:13
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

این روز ها تنوع کارت های گرافیک خیلی زیاد شده و خیلی از ما مجبور به درخواست راهنمایی از دیگران هستیم اما من تصمیم گرفتم با توجه به اطلاعات و تجربه خودم خیال شما رو از بابت خرید کارت گرافیک راحت کنم

برای اینکه بتونین با توجه به بودجتون بهترین کارت گرافیک رو خریداری کنین فقط کافیه قطعات رو با هم مقایسه کنین

اما چطوری مقایسه کنیم ما که هیچی از کارت گرافیک سر در نمیاریم

اصلا جای نگرانی نداره چون من به زبان خیلی ساده کارت گرافیک رو بهتون معرفی می کنم :

نیاز نیست شما به صورت تخصصی کارت گرافیک رو بشناسین همین که اطلاعاتی که شرکت های سازنده پیرامون کارت های گرافیکی بر روی سایت هاشون ارائه می دن بدونین کافیه

کارت گرافیک از یک پایگاه یا مرکز پردازش تشکیل شده که هر اطلاعاتی که بهش برسه رو پردازش می کنه

حالا شما قدرتمند ترین پردازنده گرافیکی رو 1000 در نظر بگیرین و کارت گرافیک خودتون رو با اون بسنجین

مسئله ی بعدی که در مقایسه ها دیده میشه مموری هست که شامل memory size - memory bus - memory clock - memory type هست خوب حالا اینا چی هستن ؟

شما مسیری رو فرض کنین که باربر ها در حال انتقال اطلاعات به مرکز پردازش هستند .

این مسیر و باربر ها چند ویژگی دارن :

اول اینکه سرعت باربر ها چقدره ؟ دوم اینکه پهنای مسیر چقدره آیا موجب ترافیک در انتقال داده میشه ؟ :20:

باید بگم سرعت باربر های شما رو memory clock و به نوعی memory bandwitch تعیین می کنه و پهنای مسیر شما رو memory bus یا memory interface

بهتره این مفاهیم رو با یک مثال خدمتتون عرض کنم

مثلا شما یک کارت گرافیک gtx460 دارین و این کارت memory clock 3600 mhz وmemory bus 256 bit داره که این یعنی سرعت باربر های شما 3600 و پهنای مسیر انتقال بار از حافظه به مرکز پردازش 256 بیت می باشد

اما یه چیز رو فراموش کردم بگم اونم اینه که در کارت های گرافیک یک انبار برای ذخیره اطلاعات وجود داره

که این همون memory هست و حجمش memory size و خوب هر چه انبار شما بزگتر باشه باربر های ما اطلاعات بیشتری در واحد زمانی معین به مرکز پردازش میرسونن که اکثر کارت های گرافیک اندازه انبار رو 1gig در نظر میگیرن

بحث مموری تایپ هم مفصله زیاد روی این مسئله تکیه نکنین اما خوب به طور کلی gddr5 بهتر از gddr3 عمل می کنه اما بازم میگم زیاد حساس نباشین

خوب حالا که مشخصات یک کارت گرافیک رو شناختین بهتره خودتون بدون هیچ مشاوره ای در بین سایت های مختلف به مقایسه بپردازین و بهترین کارت رو با توجه به بودجتون بخرین

فراموش نکنین که بنچ مارک ها هم بهترین روش برای مقایسه کارت های گرافیک هستند و بهترین سایت برای این کار سایت tomshardware می باشد

موفق باشید
:11:

MR.CART
20-07-2012, 02:03
فراموش نکنین که بنچ مارک ها هم بهترین روش برای مقایسه کارت های گرافیک هستند و بهترین سایت برای این کار سایت tomshardware می باشد
یک روش ساده تر استفاده از این سایته:(البته بازی هاش محدوده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

camry
27-07-2012, 14:04
بله سایت های زیادی در این رابطه وجود داره مانند :

خود سایت tomshardware یک بررسی روی کارت گرافیک های مختلف انجام داده که خیلی کمک می کنه :

camry
27-07-2012, 19:56
دوستان اگر چیزی کم و کسر هست بگین تا اضافه کنم تا مقاله کاملی بشه برای کسایی که میخوان سیستم بخرن

شهاب اس-ای
30-07-2012, 20:39
ممنون:11:...............

شهاب اس-ای
31-07-2012, 10:48
الان اگه بخوایم یه کارت بخریم که تا 2سال دیگه بازی هارو به بهترین شکل اجرا کنه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟!
قیمت کارت های ATI از Nvidia کمتره؟!

mInI_ClockEr
01-08-2012, 04:52
اولین مشخصه ایی که باید داشته باشه
مقداری پول حدود 2000000 تومان وجه رایج مملکت هست :31:

شهاب اس-ای
01-08-2012, 20:13
اولین مشخصه ایی که باید داشته باشه
مقداری پول حدود 2000000 تومان وجه رایج مملکت هست :31:

بی خیال!
الان200ت بدی کارت راحت میشه بازی هارو خوب اجرا کرد!

اگه اینطوری باشه آدم یه کنسول بگیره بهتره!
البته xbox و ps3 فک کنم آخرای عمرشون باشه! و با کنسول لذت بازی هایFBS رو از دست میدی!

تحلیلم درسته؟!؟

mInI_ClockEr
03-08-2012, 09:21
VERY gOOd هست تحلیل شما دوست عزیز ولی کنسول کجا و PC کجا
البته دوست ندارم وارد این بحث تکراری بشم (بیخیال)

camry
07-08-2012, 14:20
الان اگه بخوایم یه کارت بخریم که تا 2سال دیگه بازی هارو به بهترین شکل اجرا کنه باید چه مشخصاتی داشته باشه؟!

بستگی داره شما از بازی چی میخواین
مانیتورتون چه رزولوشنیو ساپرت می کنه
آیا براتون مهمه که بازی ها رو روی بالاترین کیفیت به همراه جزئیات بازی کنین
اول شما مشخص کنین که از بازی ها چی میخواین بعد میشه گرافیک تعیین کرد

قیمت ها هم متغییره بستگی به واردات و قیمت دلار داره اما در کل ati معمولا ارزون تر از nvidia هست که اونم باز بستگی به برندی که شما میگیرین داره

شهاب اس-ای
08-08-2012, 00:13

بستگی داره شما از بازی چی میخواین
مانیتورتون چه رزولوشنیو ساپرت می کنه
آیا براتون مهمه که بازی ها رو روی بالاترین کیفیت به همراه جزئیات بازی کنین
اول شما مشخص کنین که از بازی ها چی میخواین بعد میشه گرافیک تعیین کرد

قیمت ها هم متغییره بستگی به واردات و قیمت دلار داره اما در کل ati معمولا ارزون تر از nvidia هست که اونم باز بستگی به برندی که شما میگیرین داره

والا من تا 3-4 سال پیش خوره گیم بودم...دوباره می خوام بشم!
چیزی که من متوجه شدم اینه که هرچی یه گیم رو با گرافیکه بالاتریی بازی کنی لذتش بیشتره...
ولی خوب نمی خوامم به خاطر یه اختلاف کوچیک که یه کارت گرافیک با یکی دیگه داره پول خیلی زیادی بدم..
می خوام یه کارت باشه که آخرین تکنولوژی روز نباشه که قیمتش به خاطر جدید بودن و دلال بازی بالا باشه.. ولی زیاد چیزیم کم نداشته باشه ازش...افتشو کرده باشه..
کلا خلاصه این حرفا : ارزش خریدش بالا باشه و پرقدرت نسبتا...

VERY gOOd هست تحلیل شما دوست عزیز ولی کنسول کجا و PC کجا
البته دوست ندارم وارد این بحث تکراری بشم (بیخیال)

والا هیچ چیز به پای پی سی نمیرسه ... یه گیمر حرفه ای و کلا کسی که میخواد واقعا حالش رو ببره باید بره سمت پی سی ...
ولی یه حساب سر انگشتی که کردم با توجه به قیمت ارزو اینا واسه یه سی پی یو کور آِی 7 معمولی حداقل باید یه 500 بدم! یعنی پول کل یه کنسول...
ولی از طرفی هم کنسولا دارن قدیمی میشنو از عمرشون خیلی میگذره..باید منتظر نسل جدید کنسول بود...

camry
09-08-2012, 13:33
والا من تا 3-4 سال پیش خوره گیم بودم...دوباره می خوام بشم!
چیزی که من متوجه شدم اینه که هرچی یه گیم رو با گرافیکه بالاتریی بازی کنی لذتش بیشتره...
ولی خوب نمی خوامم به خاطر یه اختلاف کوچیک که یه کارت گرافیک با یکی دیگه داره پول خیلی زیادی بدم..
می خوام یه کارت باشه که آخرین تکنولوژی روز نباشه که قیمتش به خاطر جدید بودن و دلال بازی بالا باشه.. ولی زیاد چیزیم کم نداشته باشه ازش...افتشو کرده باشه..
کلا خلاصه این حرفا : ارزش خریدش بالا باشه و پرقدرت نسبتا...

پیشنهاد هایی که معمولا به دوستان میدم همین نکته رو رعایت می کنه ( داشتن ارزش خرید + پر قدرت بودن ) - قطعه ی لوکس از اسمش معلومه فقط لوکسه و اصلا ارزش خرید نداره که البته تو بحث کارت گرافیک کمترین همچین چیزی وجود داره
خوب شما قیمت رو بگین تا بشه بهترین رو انتخاب کرد

شهاب اس-ای
09-08-2012, 20:03
پیشنهاد هایی که معمولا به دوستان میدم همین نکته رو رعایت می کنه ( داشتن ارزش خرید + پر قدرت بودن ) - قطعه ی لوکس از اسمش معلومه فقط لوکسه و اصلا ارزش خرید نداره که البته تو بحث کارت گرافیک کمترین همچین چیزی وجود داره
خوب شما قیمت رو بگین تا بشه بهترین رو انتخاب کرد

والا من مشکل مالی ندارم.. هدفم اینه پولمو دور نریزم..
الانم دلار گرون شده آدم میترسه نزدیک چیزی بشه مخصوصا قطعات کامپیوتر..
به خاطر همین قضایا فکرم منحرف شده یکم به کنسول .. که البته قدیمی شدنو منتظر نسل بعدیشونم..
ولی پی سی یه چیز دیگس!
تو یکی از سایتایی که شما معرفی کردین کارتای خوبی با 120$ بود..
اولین نکته باید این باشه که به کارتای ATI فک کنم..

camry
10-08-2012, 13:23
شما کلا دور کنسول رو خط بکش حتی زمانی که نسخه جدید وارد بازار شد چون تنها کاری که میکنه بازی و بعضا کمی سرگرمیه اما کامپیوتر همه کارست و یه چیز ضروری شده واسه همه
معمولا کنسول رو در کنار کامپیوتر می گیرن

شهاب اس-ای
11-08-2012, 17:29
شما کلا دور کنسول رو خط بکش حتی زمانی که نسخه جدید وارد بازار شد چون تنها کاری که میکنه بازی و بعضا کمی سرگرمیه اما کامپیوتر همه کارست و یه چیز ضروری شده واسه همه
معمولا کنسول رو در کنار کامپیوتر می گیرن

من لپ تاپ دارم..
اگه لپتاپ نداشتم به کنسول فک نمی کردم...