PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین کتاب یادگیری C#

Arashdn
18-07-2012, 10:54
سلام
دوستان خیلی سرچ کردم ولی جدید تر از سال 2009 مطلبی گیرم نیومد...

به نظرتون بهترین کتاب برای یادگیری C#.net چیه؟
یه چیزی که توضیح هاش کامل باشه و تمام مطالب رو بگه و چیزی رو جا نندازه

کتاب آقای جعفرنژاد رو گرفتم ولی واقعا افتضاحه
مثلا بدون این که متد های keydown و keypress و مقادیر keyvalue ها رو توضیح بده فقط یه برنامه مثال زده و بحث تموم ...

یه کتاب کامل و دقیق و قابل فهم میخوام
یه چیزی که مفاهیم .net هم توضیح بده (لازم باشه واسه .net کتاب جدا هم میگیرم) چون با .نت هم آشنایی ندارم ....

ممنون

senaps
18-07-2012, 12:51
کتاب c# for programmers 2010 از دیتل رو دانلود یا بخر(35 هزار تومن برا 2008 قیمت دارم!!) کتاب بسیار عالی هستش و تمام تکنولوژی های روز رو هم درس میده!

Arashdn
18-07-2012, 13:32
سلام
این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا این؟
ممنون

szh_1367
18-07-2012, 13:59
اخرین کتابی که در مورد سی شارپ دیدم و به نظرم جامع بود

Professional
C# 4 and .neT 4
نویسندگان

Christian Nagel
Bill Evjen
Jay Glynn
Karli Watson
Morgan Skinner

یک کتاب نسبتا خوب هم از

eric butow and tommy ryan
دیدم جالب بود حالت تصویری داشت

پ.ن: جناب senaps فکر کنم اشتباهی تایپ کردید چون کتاب 25 قیمت داره

Arashdn
18-07-2012, 14:20
کتاب فارسی چی خوبه؟؟؟

szh_1367
18-07-2012, 16:21
کتاب فارسی زیاد نخوندم و اطلاع کاملی ندارم

البته pdf های زیادی در اینترنت هست مثل کتاب اقای هاشمیان ، اقای نصیری ، اقای احمد زاده ( البته ایشون استاد بنده بودند و از این که کتابشون به صورت pdf و رایگان در اختیار عموم قرار بگیره راضی نبودند مثل اینکه قبل از انتشار کتاب فایل متنی رو ازشون دزدیده بودند ) و . . . . که میتوانید پرینت کنید و استفاده نمائید

خوشبختانه مترجمین و کتاب های زیادی در بازار موجود هست اما کتاب های عین الله (جعفر نژاد) و مولاناپور (اگر درست یادم باشه) رو خریداری نکن ارزش نداره یعنی به لعنت سگ هم نمی ارزند

Arashdn
18-07-2012, 17:24
اینو بگیرم؟

szh_1367
18-07-2012, 21:40
اینو بگیرم؟

ببین دوست عزیز من یا دیگری نمیتوانیم برای شما کتاب انتخاب کنیم فقط و فقط میتوانیم پیشنهاد بدهیم

شما از همین سایت گزیده ای از کتاب رو دانلود و مطالعه کن ببین نوع ترجمه اش چطوره ، متوجه منظورش میشی یا بد ترجمه شده

من اینجوری کتاب میخرم

میرم تو اینترنت کتاب های مختلف رو در میارم نظرات رو جمع و جور میکنم بعد میرم داخل بازار کتاب تک تک کتاب ها رو بر میدارم و حدود 10 صفحه ای از اون رو میخونم بعد میرم کتاب فروشی بعد همون بخش رو یا همون مطلب رو در یک کتاب دیگه مطالعه میکنم

در اخر اون کتابی که به نظرم بهتر ترجمه شده یا روان تر یا باب طبع من هست رو خریداری میکنم به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنید

این کتابی که شما معرفی کردی رو من مطالعه نکردم از دوستانم سوال میکنم اگر کتاب رو تهیه کرده بودند نظرشان رو سوال و به شما اطلاع خواهم داد

یک نکته : برای یادگیری برنامه نویسی هیچ چیز مثل رفرنس اصلی اون هم به زبان اصلی نمیشه حتی اگر یک کلمه انگلیسی هم بلد نباشی کد ها رو که ببینی اختلاف رو احساس خواهی کرد

برات ارزوی موفقیت میکنم

senaps
19-07-2012, 11:26
دوست عزیز۷ کتابی که خدمتتون عرض کردم ترجمه نشده و تو نمایگاه کتاب دو سه سال پیش با هزار بدبختی پیداش کردم!!!! قیمتش هم 35 هزار تومن بود برا اون موقع که مرغ کیلویی 2500 بود... الان احتمالا 50-60 تومن باهاتون حساب بکنن....

اسم دقیق رو خدمتتون ارائه کردم و این دو کتابی که لینک کردین، نیستش!

کتاب جناب هاشمیان رو نمیدونم شنیدین یا نه، خیلی سفارش میشه، اون تنها ترجمه‌ی این کتاب هستش که مربوط به نسخه‌ی 2005ش هستش.... الان من دارم میگم کتاب 2010 رو..... تو سحاب فورشیرم بودش کتاب، ولی متاسفانه به خاطر قوانین کپی رایت حذف شد و حساب فورشیرم کلا از حالت پابلیک اومد بیرون وگرنه بهتون لینک مربوطه رو میدادم.....

gelaiol
19-07-2012, 11:46
سلام
من به شما کتاب سی شارپ مولف جان شارپ انتشارات ناقوس رو پیشنهاد میکنم واقعا مفید هست
این کتاب هم فارسی هست و هم قدم به قدم توضیح داده و همه خطا ها رو بررسی و کمک میکنه به تنهایی یاد بگیری
قیمتش هم مناسبه 18 تومن امسال خرید