مشاهده نسخه کامل
: مانیتور برای ( وب گردی زیاد ( خیلی مهم ) - فیلم دیدن ( خیلی خیلی مهم ) - بازی (مهم ) )
mafiasos
17-07-2012, 15:26
سلام
دوستان یک مانیتور خوب می خوام واسه این کارا :
وب گردی زیاد ( خیلی مهم ) - فیلم دیدن ( خیلی خیلی مهم ) - بازی (مهم ) :دی.
و نکته بعدی اینه که تو تصاویر سریع کم نیاره .
قیمت هم تا 450 .
خودم نظرم روی ایسوس هستش . حالا شما دوستان لطفا نظر بدین . من روی کیفیت تصویر خیلی حساسم اینو هم در نظر بگیرین .
ممنون
این مانیتور در این بودجه خوبه:::ASUS ML239H23 اینچ فول اچ دی
mafiasos
18-07-2012, 11:37
این مانیتور در این بودجه خوبه:::ASUS ML239H23 اینچ فول اچ دی
دوست عزیز میشه لینک یه بررسی از این مانیتور بهم بدین .
این مانیتور ال جی که توی این انجمن معرفی شده چطوره ؟ صفحه براقش اذیت نمیکنه ؟
alilosting
18-07-2012, 15:24
سلام
دوستان یک مانیتور خوب می خوام واسه این کارا :
وب گردی زیاد ( خیلی مهم ) - فیلم دیدن ( خیلی خیلی مهم ) - بازی (مهم ) :دی.
و نکته بعدی اینه که تو تصاویر سریع کم نیاره .
قیمت هم تا 450 .
خودم نظرم روی ایسوس هستش . حالا شما دوستان لطفا نظر بدین . من روی کیفیت تصویر خیلی حساسم اینو هم در نظر بگیرین .
ممنون
50 تومن بذار روش و با 500 تومن بهترین مانیتور بازار رو بخر
بدلیل زمان پاسخدهی بسایر سریعش برای بازی عالیه
ویژگی super resolution داره و تو میتونی حتی فیلم SD رو با کیفیت HD ببینی و این ویژگی برای دیدن فیلم و تصویر خیلی خوبه
ظاهر این مانیتور شیک و خاص هست چون یه مانیتور بدون قاب هست
ویژگی باریکترین مانیتور دنیا رو داره
سایر ویژگی ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PSYCHO_MAN
19-07-2012, 18:24
اگه شما تهران باشید میتونید برید پاساژ کامپیوتر رضا (چهاراه ولیعصر) از نزدیک هردو مانیتور (ML239H ،E2391vr) رو ببینید و کیفیت تصویرشونو چک کنید. محصول جدید الجی از لحاظ ظاهر (اگر براتون مهمه)حرف نداره. یه فروشگاهم اونجا هست که فقط محصولات سامسونگ داره میتونید اونا روهم از نزدیک بررسی کنید.
ولی به نظرم کیفیت اکثر پنلای مانیتورای سامسونگ به پای tv هاش نمیرسه. مثلاً من دو سه روز پیش سمت پاساژ علائدین بودم رفتم گوشی قیمت کنم یه سر به طبقه اولشم زدم. اونجا یه فروشگاه بود که چنتا از مانیتورای سامسونگ رو کنار یه تلویزیون 22 اینچ سامسونگ گذاشته بود که داشتن همزمان یه فیلم جنگی رو پخش میکردن . یعنی اصلاً کیفیت TVیه با مانیتورا قابل مقایسه نبود تفاوت در حد تلویزیون سیاه سفید با رنگی! کیفیت و نمایش رنگها ، کنتراست و حتی جزئیات تصویر تو اون tv خیلی بهتر بود.
مدل tv رو ننوشته بود فروشنده هم دقیق نمیدونست ولی مانیتورا یکیش S20R310B و اون یکی S19R310N بودش.
حیف پول نداشتم وگرنه یکیشو همونجا میخریدم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.