مشاهده نسخه کامل
: خرید لپتاپ تا یک میلیون و پانصد هزار
سلام.من یه لپتاپ خواستم که به جای pc برای کار های روزانه ازش استفاده کنم.مثل اینترنت فیلم نرمافزار های سبک فوتوشاپ آماتور و اینجور چیزا...بازی هم فقط بازی های سبک که با ایکس باکس نمیشه انجام داد... انتظاراتم:
1-کیفیت قطعات و دوام دستگاه و البته برندش ایسر و فوجیتسو و سامسونگ نباشه لطفا...
2-کارت گرافیکش لازم نیست خیلی قوی باشه و البته خیلی هم ضعیف نباشه...
3-بقیه ی قطعات طوری باشه تا یکی دو سال آینده جوابگو باشه..سی پی یو core i7 باشه خوبه ولی اگه نبود هم خیلی مساله ی حادی نیست.
4-سرعت دستگاه در لود کردن برنامه ها مهمه برام پس رمش قوی باشه..
اگه اساتید عزیز تمامی گزینه های ممکن رو بگن ممنون میشم و از بین اون گزینه ها بهترینش رو انتخاب کنن تا خودم هم یکم تحقیق کنم ..سپاس گزار
چه سایز مانیتوری مد نظرتان هست؟!
mr.ali-13
17-07-2012, 16:04
دوست عزیز،من خودم چند روزه دارم برای خرید لپ تاپ با همین قیمت که مدنظر شماست تحقیق میکنم و به هر مسیری میرم به hp سری pavillon DV6 میرسم..! فکر کنم آخر از همین سری بخرم...لپ تاپ های خیلی خوبین!
2 تا پورت usb3
کارت گرافیکی خیلی خوب
صفحه نمایش با کیفیت بالا
کیفیت ساخت عالی و با دوام
و....
فکر کنم بد نباشه شما هم به این گزینه فکر کنید
em0cUteb0y
17-07-2012, 17:51
همون طور که دوستمون گفتن اچ پی بهترین هست از هر نظر به خصوص سری Pavilion Dv6 ...
خیلی هم بالاتر هز سزح کاربری شماست و کل انتظارات تون رو به راحتی برآورده می کنه ...
پیشنهادم 6c45 هست ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: INTEL Core i5-2450M - 2.5 GHz / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: SuperMulti DVD±R/RW Double Layer / VGA: ATI 7690m - 2GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
می دونم که 6c45 لپتاپ خوبیه اما کارت گرافیک بالایی داره و من چون خیلی قصد بازی سنگین ندارم دوست داشتم پول بیشتری روی cpu و رم خرج کنم.... اگه مدل های خوبی غیر از 6c45 وجود داره اگه معرفی کنین ممنون میشم...
em0cUteb0y
17-07-2012, 20:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: INTEL i7 - 2670M (2.2 Ghz) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6490 - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI + FINGERPRINT + USB3 / 2.7 Kg / DOS
ProBook هم خیلی عالیه و کیفیت و امکانات بالایی داره اما خوب از Pavilion پایین تره ...
از برندهای دیگه هم می تونین انتخاب داشته باشین اما همون طور که می دونین اچ پی بهترین هست ...
سلام به ها منم میخوام بخرم. عاشق این مدلی از اچ پی هستم که معرفی کردید. قیمتش چه جوریاست. چون من نهایتن خودم رو بکشم 1450 بتونم خرج کنم.حالا این از لحاظ امنیتی شنیدم اثر انگشتم داره- این اثر انگشتش به چه کاری میاد اگر داشته باشه؟
em0cUteb0y
17-07-2012, 23:50
همه عاشقشن دوست من ...
خیلی i love داره این نوت بوک ...
باید بگم خوب انتخابی کردین از هر نطر دیگه توضیح زیاد نمی خوام بدم چون زیاد پست دادم در این مورد لطف بکنبن خواستین برین بخونین ...
بهتر هست کاربری تون رو بفرمایید دوست عزیز ...
اگر گیمر هستین که با این بودجه نمی شه روی مدلی که از لحاظ گرافیک عالی باشه حساب آنچنانی کرد ...
نه این که اونی که می خورین گرافیکش ضعیف باشه نه فقط تو سری گیم قرار نمی گیره ...
اگر گیمر نیستین که خوب چه بهتر کار انتخاب هم ساده تر می شه ...
می تونین از بین مدل های زیر یکی رو انتخاب کنین البته میدونین که دیزاین کاملا یکسان هست و کانفیگ فقط فرق داره ...
6c40 - se / 6c41 - se با کانفیگ زیر :
CPU: INTEL Core i5-2450M - 2.5 GHz / CACHE: 3.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: SuperMulti DVD±R/RW Double Layer / VGA: ATI 7470m - 1GB - DDR5 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
و 6c45 - se با این کانفیگ :
CPU: INTEL Core i5-2450M - 2.5 GHz / CACHE: 3.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: SuperMulti DVD±R/RW Double Layer / VGA: ATI 7690m - 2GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
با بودجه شما بهترین هستن اما گرافیک گیم ندارن اما اصلا ضعیف نیستن و خیلی هم کاربری حرفه ای دارن البته حرفه ای معمولی ...
اگر بازی می کنین بازی ها رو حالت مدیوم عالی اجرا می کنه اما High کمی لگ خواهد داشت ...
برای اجرای عالی بازی ها باید یا 6770M داشته باشین یا 7690M XT ...
که رو مدل های بالای 1700 هست ...
Highbury
18-07-2012, 12:59
ایسر v3 با پردازنده ایوی بریج قیمت 1400
با 1500 در جولای 2012 لبتابی با پردازنده ایوی بریج نخرید حرام است:42:
ایسر v3 با پردازنده ایوی بریج قیمت 1400
با 1500 در جولای 2012 لبتابی با پردازنده ایوی بریج نخرید حرام است:42:
ایوی بریج چیه? سندی بریج چیه?چرا حرامه? میگم به نظرتون n53 sv لپتاپه خوبیه? میدونم یه 100 یا 150 تومنی گرانتره ولی هم i7 هست هم 6 گیگ رم و هم گرافیک مناسبی داره هم usb3 و هم fhd.
پس به ترتیب انتخابم ایناس:
اول اگه پولم رسید n53 sv
در درجه دوم lenovo z570 با corei7 و شیش گیگ رم...
اگه دیگه هیچی پول نداشتم 6c45 میخرم... البت من نظرم رو اچ پی نیس خیلی بی در و پیکره ...بیشتر ایسوس مد نظرم هست..
(ولی این تالار لپتاپ دیگه مثل قدیم نیس... کاربرای خوبش رفتن چهار تا متعصب اومدن جاشون..رسیدگی کنین لطفا)
ایسر v3 خیلی سیستم خوبیه
ایسوس n53 هم لپتاپ خوبی هست FHD هم هست و ارزش خرید داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.