ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خصوص طراحی وب

h.37
17-07-2012, 12:11
سلام به همهمیشه یکی راهنمایی کنه برای ساخت وب دینامیک از چه زبان های برنامه نویسی باید استفاده کنم؟یا از چه نرم افزارهایی؟مثلا از microsoft express...میتونم استفاده کنم؟یا .......... دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر

MrGee
17-07-2012, 12:29
رایج‌ترین زبان‌هایی که استفاده میشه php و asp.net هست.
برای php ویرایشگرهای زیادی هست که مشهورترین‌شون zend studio هست. برای asp.net هم معمولا از visual studio استفاده می شه.
microsoft express هم فکر کنم یه نسخه رایگان از visual studio هست که طبیعتا قابلیت‌ّهای کمتری از خود visual studio داره.

h.37
17-07-2012, 14:07
ببخشید برای این کار باید حتما برنامه نویسی رو بلد باشم؟ نمیشه از برنامه های جایگزین استفاده کرد؟

MrGee
17-07-2012, 18:02
برای طراحی وب که مثلا با html هست تا یه جاهایی می شه ولی برای برنامه نویسی وب که معمولا با php و asp.net هست باید حتما برنامه‌نویسی بلد باشید.
البته بستگی به هدفتون هم داره مثلا اگه می خوایید یه سایت دینامیک داشته باشید نیازی به یاد گرفتن برنامه نویسی نیست و می تونید از کدهای آماده استفاده کنید.

h.37
17-07-2012, 18:51
من میخوام یه سایت معرفی کالا های الکترونیکی راه بندازم مطالب رو هم میخوام تقریبا هر روز مقداری update کنم ،به نظر شما باید برنامه نویسی یاد بگیرم؟ سیستم هایی مثل جوملا،مامبو.......... ومشابه چطورند؟ ببخشید یه سوال دیگه این که طراحی وب چه تفاوتی با برنامه نویسی داره ممنون از شما

m.m.m5651
17-07-2012, 19:54
اگه فقط در حده مطلب نوشتن و بلاگه که میشه از همین سی ام اس ها هم استفاده کرد البته اگه برنامه نویسی تحت وب بلد باشید خیلی راحت تر میشه.

MrGee
17-07-2012, 22:30
ببخشید یه سوال دیگه این که طراحی وب چه تفاوتی با برنامه نویسی داره
طراحی وب همون طور که از اسمش معلومه مربوط به طراحی و ظاهر صفحه می شه مثلا هدر صفحه چه جوری باشه چه شکلی باشه یا قالب سایت چه جوری باشه
ولی تو برنامه نویسی می شه اطلاعات رو پردازش کرد و مثلا قابلیت نظر دادن لاگین و با یوزر و پسورد و ...

h.37
18-07-2012, 11:47
7 من میخوام یه سایت معرفی کالا های الکترونیکی راه بندازم مطالب رو هم میخوام تقریبا هر روز مقداری update کنم ،به نظر شما باید برنامه نویسی یاد بگیرم؟ سیستم هایی مثل جوملا،مامبو.......... ومشابه چطورند؟

mranger
08-01-2013, 09:48
سلام .. من به یه سایت یه منوی HTML css اضافه کردم .. ولی نمیدونم وقتی پیج رو تو IE باز میکنم منو های بازشو کار نمیکنه .. سورس اصلیش رو که تو IE باز می کنم ، مشکلی نداره .. فقطم تو IE اینطور میشه .. :(
اینم سایت هست : سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطف کنید یه راهنمایی کنید ..

raminramz
22-01-2013, 00:15
شما برای شروع کار با صفحات داینامیک نباید از کد نویسی php و ... استفاده کنید که به جایی نمیرسید
الان مدیریت محتواهای اماده همه کاری رو آسون کرده