مشاهده نسخه کامل
: شهریه ی کلاس آموزش خصوصی برنامه نویسی ؟
samadsam
17-07-2012, 10:26
سلام دوستان عزيز ميخوام كلاس خصوصي بزارم نميدونم چقدر شهريه يك ساعت آموزش رو بزارم لطفا اگه امكانش هست راهنماييم كنيد
توي استان بوشهر هستم : ميخوام آموزش توي منازل محل كار، كتابخونه بزارم.
كلاس هام هم برنامه نويسي هست آموزش مقدماتي تا پيشرفته برنامه ها...
خودمم دانشجو ترم 4 مهندسي نرم افزار هستم و اطلاعات برنامه نويسيم عاليه...
به نظر شما هزينه يك ساعت برنامه نويسي رو چند بزارم؟
ممنون ميشم به صورت علمي راهنماييم كنيد نه سليقه. :11:
Shadow-Man
17-07-2012, 20:21
بستگی به برنامه اش هم داره مثلا c++ 100-200 تومن
یا پی اج پی 300 تومن
البته دوره مقدماتیش
hamid_diablo
17-07-2012, 21:25
دوست عزیز اگه با برنامه هایی مثل پاسکال آشنایی داری و مفهوم برنامه نویسی رو درک کردی کلاس نری بهتره.......
اونم این کلاسهایی که 30 ساعته میخوان کل c# رو آموزش بدن و یه مدرک الکی بدن برای دلخوشی !!!!!!!!!
برو سراغ کتابهای مرجع و به درد بخور.میتونی تو انجمن برنامه نویسی از دوستان بیشتر کمک بگیری
szh_1367
18-07-2012, 10:11
درود
تجربه ای که در این زمینه دارم رو خدمتتون عرض میکنم شاید مفید باشه
بنده متوجه نشدم که شما دقیقا چی چیزهایی رو میتوانید تدریس کنید اون هم تا چه سطحی
ابتدا اینکه این جور کلاس ها قیمت ثابتی نداره و بیشتر به صورت توافقی هست و بیشتر افرادی که به شما مراجعه میکنند دانشجو هستند و در زمینه های سی و سی پلاس پلاس مشکل دارند اون هم در سطحی ابتدایی مگر اینکه شما دارای شهرتی در زمینه برنامه نویسی باشد که افراد مختلف با سطوح مختلف به شما مراجعه کنند
بزرگترین مشکل برای افرادی مثل شما ارائه ندادن مدرک پس از اتمام کلاسها هست
معمولا معمولا برای کلاس های خصوصی ساعتی 15 تا 20 تومن میگیرن اما کمتر دانشجویی هست که با این قیمت ها حاضر باشه بیاد کلاس و مدرکی بهش داده نشود و ترجیح میدهد به اموزشگاه های مجاز مثل فنی و حرفه ای مراجعه کند
بعضی افراد واقعا ایکو رو اکبند قراره ببرن اون طرف یعنی شما قبل از اینکه برنامه نویسی به اون فرد اموزش دهید باید مبانی اولیه کامپیوتر رو اموزش دهید که زمان زیادی میبره و اگر ادم با انصافی باشی دل خودت راضی نمیشه از یک دانشجو پول بگیری اما برنامه نویسی اموزش ندی پس در انتخاب افراد دقت کن چون به دردسرش اصلا نمی ارزد
سعی کن بری خونه طرف تا اینکه بخواهی داخل کتابخونه یا خونه خودتون برگذار کنی
و ...
در بحث اموزش هم که خودت واردی امیدوارم موفق باشید
samadsam
29-07-2012, 12:26
ممنونم از پاسخ همگی خیلی خوب بود:
بستگی به برنامه اش هم داره مثلا c++ 100-200 تومن
یا پی اج پی 300 تومن
البته دوره مقدماتیش
ببخشید منظوره مشا چقدر هست؟
دوست عزیز اگه با برنامه هایی مثل پاسکال آشنایی داری و مفهوم برنامه نویسی رو درک کردی کلاس نری بهتره.......
اونم این کلاسهایی که 30 ساعته میخوان کل c# رو آموزش بدن و یه مدرک الکی بدن برای دلخوشی !!!!!!!!!
برو سراغ کتابهای مرجع و به درد بخور.میتونی تو انجمن برنامه نویسی از دوستان بیشتر کمک بگیری
حمید جان دوست گلم میخوام خودم تدریس کنم . نه کلاس بذارم.
اینم باهاتون موافقیم چون واقعا کسی از این موسسه های آزاد چیزی یاد نمیگیره، فقط و فقط پول...
درود
تجربه ای که در این زمینه دارم رو خدمتتون عرض میکنم شاید مفید باشه
بنده متوجه نشدم که شما دقیقا چی چیزهایی رو میتوانید تدریس کنید اون هم تا چه سطحی
ابتدا اینکه این جور کلاس ها قیمت ثابتی نداره و بیشتر به صورت توافقی هست و بیشتر افرادی که به شما مراجعه میکنند دانشجو هستند و در زمینه های سی و سی پلاس پلاس مشکل دارند اون هم در سطحی ابتدایی مگر اینکه شما دارای شهرتی در زمینه برنامه نویسی باشد که افراد مختلف با سطوح مختلف به شما مراجعه کنند
بزرگترین مشکل برای افرادی مثل شما ارائه ندادن مدرک پس از اتمام کلاسها هست
معمولا معمولا برای کلاس های خصوصی ساعتی 15 تا 20 تومن میگیرن اما کمتر دانشجویی هست که با این قیمت ها حاضر باشه بیاد کلاس و مدرکی بهش داده نشود و ترجیح میدهد به اموزشگاه های مجاز مثل فنی و حرفه ای مراجعه کند
بعضی افراد واقعا ایکو رو اکبند قراره ببرن اون طرف یعنی شما قبل از اینکه برنامه نویسی به اون فرد اموزش دهید باید مبانی اولیه کامپیوتر رو اموزش دهید که زمان زیادی میبره و اگر ادم با انصافی باشی دل خودت راضی نمیشه از یک دانشجو پول بگیری اما برنامه نویسی اموزش ندی پس در انتخاب افراد دقت کن چون به دردسرش اصلا نمی ارزد
سعی کن بری خونه طرف تا اینکه بخواهی داخل کتابخونه یا خونه خودتون برگذار کنی
و ...
در بحث اموزش هم که خودت واردی امیدوارم موفق باشید
درود بر شما دوست عزیز بایت زحمتی که کشیدید و توضیح دادید.
یه چند نفر برای آموزش برام زنگ زدن نمیدونستم چه قیمت هایی بهشون بدم گفتم 8 تومن.
و همینطور مشکل دومم کتاب بود که با استفاده از کتاب آموزش های 24 ساعته تدریس میکنم.
و نکته یخوبی که بهش اشاره کردید : نوع آشناییشون با برنامه نویسی و مجزا کردن دانشجو با سایر اقشار.
مرسی از زحمت همگی موفق باشید
salam (samdsam) man mitonam tel ya maile u ro dahste basham bara gerftane kelas?
rshafiiy
22-09-2012, 14:20
یه سوال بی ربط و با ربط :دی همین کلاس خصوصی اگه شبکه و امنیت و -- باشه به نظرتون ساعتی چند ارزش داره ؟
salam (samdsam) man mitonam tel ya maile u ro dahste basham bara gerftane kelas?
سلام /
به انجمنهای پی سی ورلد خوش اومدین .
زبان اصلی انجمن زبان فارسی هست ؛ لطفا فارسی رو با حروف انگلیسی ننویسید .
و اینکه از طریق پیام خصوصی و یا پروفایل با کاربر مورد نظر ارتباط برقرار کنید .
موفق باشید .
szh_1367
22-09-2012, 15:14
یه سوال بی ربط و با ربط :دی همین کلاس خصوصی اگه شبکه و امنیت و -- باشه به نظرتون ساعتی چند ارزش داره ؟
در چه سطحی ؟
با مدرک معتبر یا بدون مدرک ؟
با کار عملی یا بدون کار عملی ؟ (کارگاه)
شرکت های معتبر در لولهای مختلف مدرک شبکه رو ارائه می کنند حتی کلاسهای امنیت شبکه از بحث کلی شبکه جداست
تا چند سال قبل (حدود سه سال ) کلاسهای عمومی شبکه تا سطح پیشرفته از ترمی 400 500 هزار تومان شروع و تا 5 6 میلیون هم که برای مدرک بین المللی به دبی میرفتن قیمت میخورد اما الان رو اطلاع ندارم
rshafiiy
22-09-2012, 16:34
در چه سطحی ؟
با مدرک معتبر یا بدون مدرک ؟
با کار عملی یا بدون کار عملی ؟ (کارگاه)
شرکت های معتبر در لولهای مختلف مدرک شبکه رو ارائه می کنند حتی کلاسهای امنیت شبکه از بحث کلی شبکه جداست
تا چند سال قبل (حدود سه سال ) کلاسهای عمومی شبکه تا سطح پیشرفته از ترمی 400 500 هزار تومان شروع و تا 5 6 میلیون هم که برای مدرک بین المللی به دبی میرفتن قیمت میخورد اما الان رو اطلاع ندارم
بدون مدرک - با کارگاه و ارائه کلیه ابزارها و نحوه کار از صفر تا ۱۰۰
sirvan1124
18-08-2017, 09:32
دوستان سلام
اگر در زمینه برنامه نویسی به کلاس نیاز دارید بر روی لینک زیر کلیک کنید.
تدریس خصوصی برنامه نویسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C%20%D8%A8%D8%B1%D9 %86%D8%A7%D9%85%D9%87%20%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D B%8C)
ایشون میخوان کلاس بزارن نه برن!!
سلام دوستان عزيز ميخوام كلاس خصوصي بزارم نميدونم چقدر شهريه يك ساعت آموزش رو بزارم لطفا اگه امكانش هست راهنماييم كنيد
توي استان بوشهر هستم : ميخوام آموزش توي منازل محل كار، كتابخونه بزارم.
كلاس هام هم برنامه نويسي هست آموزش مقدماتي تا پيشرفته برنامه ها...
خودمم دانشجو ترم 4 مهندسي نرم افزار هستم و اطلاعات برنامه نويسيم عاليه...
به نظر شما هزينه يك ساعت برنامه نويسي رو چند بزارم؟
ممنون ميشم به صورت علمي راهنماييم كنيد نه سليقه. :11:
به شهر هم بستگی داره! کدام شهر هستید؟
به شهر هم بستگی داره! کدام شهر هستید؟
تاپیک مال 5 سال پیشه:n01:
فکر کنم تا حالا ایشون کلی کلاس برگزار کرده باشن:n02:
تاپیک مال 5 سال پیشه:n01:
فکر کنم تا حالا ایشون کلی کلاس برگزار کرده باشن:n02:
شاید هم قیدش رو زدن کلا :n02:
اره ندیدم شرمنده
samadsam
19-08-2017, 10:28
شاید هم قیدش رو زدن کلا :n02:
اره ندیدم شرمنده
شایدم کار دیگه ای شروع کرده!
شایدم کار دیگه ای شروع کرده!
میدونستم میره به سمت کار دیگه!
شاید تجارت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.