مشاهده نسخه کامل
: مشکل مودم planet
سلام دوستان من مودمم پلانت ade-3400 هستش ..چراغ adsl مودمم ثابت نمیمونه...حتی از مودم دیگر استفاده کردم ولی این مشکل براش اصلا نبود.. خواستم فریمور مودمم رو آپدیت کنم که از سایت رسمی پلنت خود فریمور مودمم رو گرفتم...تو صفحه کانفیگ مودم قسمت ولی نشد..همش ارور you put a wrong file رو میده فایل فریمور پسوندش img هست که ازش استاده میکنم..اگر دوستان راهکار مناسبی برای حل مشکلم دارند ممنون میشم کمکم کنند..
سلام دوستان من مودمم پلانت ade-3400 هستش ..چراغ adsl مودمم ثابت نمیمونه...حتی از مودم دیگر استفاده کردم ولی این مشکل براش اصلا نبود.. خواستم فریمور مودمم رو آپدیت کنم که از سایت رسمی پلنت خود فریمور مودمم رو گرفتم...تو صفحه کانفیگ مودم قسمت ولی نشد..همش ارور you put a wrong file رو میده فایل فریمور پسوندش img هست که ازش استاده میکنم..اگر دوستان راهکار مناسبی برای حل مشکلم دارند ممنون میشم کمکم کنند..
با یک مودم دیگه که تست کردین چراغ adsl ثابت میشه ؟
با یک مودم دیگه که تست کردین چراغ adsl ثابت میشه ؟ بله چراغش ثابت میشه..من سه روز مودم tp link بود رو گذاشتم روش و شبانه روزی گذاشتم روشن باشه و دانلود کنه که اگه قطعی داشت متوجه بشم ولی انصافا اون سه روز بدون هیچ مشکلی و قعطی فایل ها رو دانلود میکرد..البته من اینترنتم رو جدیدا از مخابرات گرفتم..نمیدونم والا اگه چیزی میدونین ممنون میشم راهنماییم کنین باور کنین الان تو کافی نت امدم تا بتونم جواب مشکلم رو بگیرم..
پس مشکل از طرف مودم است
شما برید تو تنظیمات مودمتون قسمت dsl یا adsl اش از اونجا یک عکس بزارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.