ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dell Xps L502X مشکل ریکاوری

fight club
17-07-2012, 01:10
سلام دوستان عزیزم

من لپ تاپ ِ Dell Xps L502X دارم. به خاطر یک اشتباه چند وقت پیش درایور ریکاوری ِ لپ تاپم پاک شد. سایتی را پیدا کردم که ریکاوری ِ مدل ِ لپ تاپ ِ من را روی دی‌دی‌وی می‌فروشد، راجع به این موضوع سوالی دارم : چطور با این دی وی دی های ریکاوری می‌تونم درایور ِ ریکاوری ِ لپ تاپم را از نو بسازم؟ ممنون می‌شم اگر اطلاعات ِ کامل به من بدید!

fight club
17-07-2012, 12:19
یه فردین نیست به ما کمک کنه؟ کماکان نیازمنده یاری ِ سبزتان هستم!

amin1374
17-07-2012, 12:47
آره منم همچین مشکلاتی رو دارم ولی ی جور دیگه تو تاپیک زیر هستش میتونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این دیودی ها چین؟جواب: این یک کپی کامل از پارتیشن مخفی روی هارد هستن که بوتیبلم هست
یعنی شما دی ویدی 1رو میزاری تو درایو ریبوت میکنی بعدش منو ریکاوری میاد و.......ادامه مراحل ریکاوری
حالا اگه خودتاز قبل بک آپی داری منظورم دی وی دی هاست میتونی با اونا اون پارتیشنو بسازی

ضمنا اگه راه حلی داری میتونی کمکم کنه تو تاپیک بالا بگو هم اسه اون مشکل هم واسه مشکلم ت.و تاپیک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fight club
17-07-2012, 13:33
مرسی از توضیحاتت داداش.

راستش من یک سالی هست که این لپ تاپ رو دارم، این مشکل از همون اول برام به وجود آمد. یعنی یک سال میشه که بدون ویندوز ِ اورجینال ِ لپ تاپ دارم کار میکنم. حالا یه سایت پیدا کردم که درایور ریکاوری لپ تاپم رو میفروشه. یعنی اگر من دیسک یک رو بذارم بوت کنم با همون میتونم درایور ریکاوری رو دوباره بسازم؟ بعد تو ِ خود ِ سایت دل هم خوندم مثل اینکه اول باید تنظیمات و پارتیشن و همه چیزه لپ تاپ رو قبل از اینکه ریکاوری کنم با یکی از برنامه های مخصوص لپ تاپ دل ِ به حالت کارخونه برگردونم!

در ضمن شرمنده ام که نمیتونم کمکی بهت بکنم. در رابطه با ریکاوری لپ تاپ و اینجور مسائل چندان اگاه نیستم!

javadk123
17-07-2012, 16:18
اگر در تعداد پارتیشن ها و سایز انها تغییر داده باشید باید به حالت اول برگردانید...