ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با php در لینوکس

H A M A S
16-07-2012, 18:19
سلام
من لینوکس مینت دارم...برای کار با php برنامه xampp رو کامل نصب کردم...و بدون هیچ مشکلی صفحه لوکال هاست و ورژن php و... رو میبینم
برای کد نویسی هم nerbeans 7.1 استفاده میکنم
اما موقع دیباگ فایل این خطا در مرورگر میاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من فکر میکنم مشکل از مجوزهاست یا این فایل php ساخته شده به درستی در پوشه مربوطه xampp قرار نمی گیره

MaSoUd555
16-07-2012, 23:07
توی فایل تنظیمات apache یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید document root چه مسیری مقدار دهی شده

برید توی مسیر ببیند چیه

یه قایل Html ساده به اسم index.html بسازید ببینید با مراجعه به لوکال هاست فایل لود میشه یا نه ، بعدا در مورد فایل های php تحقیق کنید

فعلا، موفق باشید

H A M A S
17-07-2012, 09:41
توی فایل تنظیمات apache یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید document root چه مسیری مقدار دهی شده

برید توی مسیر ببیند چیه

یه قایل Html ساده به اسم index.html بسازید ببینید با مراجعه به لوکال هاست فایل لود میشه یا نه ، بعدا در مورد فایل های php تحقیق کنید

فعلا، موفق باشید

پوشه document root توی این مسیر مقداردهی شده بود
"/opt/lampp/htdocs"

که درسته..چون قبلا فایل های php رو اونجا میریختم و اجرا میشد
اما حالا لوکال هاست فقط خوش آمد گویی اش میاد...فایل هایی که دستی ریختم هم نشون نمیده

jizg
25-07-2012, 02:19
بعید میدونم واسه مجوز باشه،چک کن که 755 باشه
محتویات فایل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و آدرسی که تو مرورگرت میزنی اینجا بزار،یه ls هم از پوشه ی روت وب سرور بگیر بزار اینجا ببینیم چه کاره ایم.