مشاهده نسخه کامل
: نمیتونم ویندوز نصب کنم!!!؟
با سلام
من میخواستم روی یه سیستمی که ویروسی شده ویندوز نصب کنم ولی وقتی سی دی رو میزارم و سیستم میاد بالا چراغ بالای صفحه کلید روشن میشه و بالا فاصله خاموش میشه درواقع صفحه کلید غیر فعاله و نمیتونم دکمه ای رو بزنم تا از رو سی دی ویندوز رو نصب کنم وقتی هم وارد ویندوز قبلی میشم کلا درایو سی دی رو نمیتونم از تو ویندوز باز کنم و هنگ میکنه.
در ضمن اگه سی دی تو درایو باشه که اصلا سیسنم بالا نمیاد و اون پنجره مشکی که چند تا گزینه داره یکپیش هم Safe mode
هست رو میاره که بازم اونجا صفحه کلید غیر فعاله و نمیتونم هیچ گزینه ای رو انتخاب کنم در نتیجه سیستم بالا نمیاد تا من سی دی رو بردارم و دوباره ریست کنم. سرعتشم که شدید پائینه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من الان چه طور میتونم ویندوز رو این سیستم نصب کنم؟
M.Hashemi
15-07-2012, 23:15
با سلام
من میخواستم روی یه سیستمی که ویروسی شده ویندوز نصب کنم ولی وقتی سی دی رو میزارم و سیستم میاد بالا چراغ بالای صفحه کلید روشن میشه و بالا فاصله خاموش میشه درواقع صفحه کلید غیر فعاله و نمیتونم دکمه ای رو بزنم تا از رو سی دی ویندوز رو نصب کنم وقتی هم وارد ویندوز قبلی میشم کلا درایو سی دی رو نمیتونم از تو ویندوز باز کنم و هنگ میکنه.
در ضمن اگه سی دی تو درایو باشه که اصلا سیسنم بالا نمیاد و اون پنجره مشکی که چند تا گزینه داره یکپیش هم Safe mode
هست رو میاره که بازم اونجا صفحه کلید غیر فعاله و نمیتونم هیچ گزینه ای رو انتخاب کنم در نتیجه سیستم بالا نمیاد تا من سی دی رو بردارم و دوباره ریست کنم. سرعتشم که شدید پائینه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من الان چه طور میتونم ویندوز رو این سیستم نصب کنم؟
با سلام
تا جایی که من میدونم مخرب ها در حالت boot اجرا نمی شوند و حتی اگر اجرا هم شوند به دلیل readOnly بودن ROM سیستم نمی توانند خود را در زمان boot اجرا کنند.
البته بلافاصله بعد از load ویندوز این قابلیت را دارند و می توانند از اجرای سیستم جلوگیری کنند.
حالا راه حلی که من به شما میگم :
ویندوز خود را در یک flash memory به صورت bootable کپی کنید و سپس به bios سیستم بروید(معمولا با دکمه Del هنگام راه اندازی سیستم) و حالا default مربوط به boot خود را بر روی usb قرار دهید و ویندوز را از طریق ان تعویض کنید.
بعد از نصب هیچ یک از درایو ها را باز نکنید و قبل از هر کاری یک ضدویروس قدرتمند نصب و update کنید و کل سیستم را scan کنید.
سوالی بود در خدمتم.
با تشکر
اقا این روش هم جواب نمیده اخه وقتی صفحه کلید غیر فعاله حالا چه سی دی باشه چه usb چه فرقی داره.
اصلا من یه سوال دارم چرا من نمیتونم به حالت safe mode برم ؟
قبلا اگه صفحه کلید چراغش روشن و بعد خاموش میشد الان اون طور هم نمیشه!
یعنی اینا از ویروسه ؟
لطفا یه راه دیگه بگید!
در بایوس سیستمتون (قبل از بالا اومدن سیستم دکمه del رو بزنید تا وارد صفحه آبی بشید) به دنبال تنظیمات چیپست و پورت ها بگردین و اون رو بر روی Usb قرار بدین ( یا اگر usb بود بر روی ps2 قرار بدین )
ضمنا فراموش نکنید در انجمن ما تعویض ویندوز آخرین راه حل سیستم های آلوده است :دی مشکلتون رو بگین شاید حل شد
برای ورود به Safe mode از MSCONFIG استفاده کن ( داخل Run تایپ کن msconfig )
بعد به تب boot.ini برو و تیک safeboot و تیک minimal رو بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل BIOS هم گزینه ی USB legacy یا USB keyboard support رو پیدا کن و Enabled کن.
در بایوس سیستمتون (قبل از بالا اومدن سیستم دکمه del رو بزنید تا وارد صفحه آبی بشید) به دنبال تنظیمات چیپست و پورت ها بگردین و اون رو بر روی Usb قرار بدین ( یا اگر usb بود بر روی ps2 قرار بدین )
ضمنا فراموش نکنید در انجمن ما تعویض ویندوز آخرین راه حل سیستم های آلوده است :دی مشکلتون رو بگین شاید حل شد
با سلام تو قسمت bios سه مدل usb هست . حالا usb رو میشه بی خیال بشیم . اگه قرار به نصب باید از رو سی دی هم بتونه نصب کنه.
این سیستم که الان میخوام ویندوزش رو عوض کنم بد جور ویروسی شده بود و سرعتش هم خیلی پائین بود .
برای ورود به Safe mode از MSCONFIG استفاده کن ( داخل Run تایپ کن msconfig )
بعد به تب boot.ini برو و تیک safeboot و تیک minimal رو بزن.
الان که اصلا نمیتونم تو خود ویندوز هم برم سیستم که بالا میاد میره تو صفحه مشکی که چند تا گزینه داره و یکیش هم safe mode و چون صفحه کلید غیر فعاله در نتیجه گزینه پیش فرض normaly انتخاب و اون صفحه اول xp میاد و رو همون میمونه . قبلا هم که ویندوز بالا میومد هم msconfig رو باز نمیکرد بدلیل ویروسی بودن.
در ضمن تو قسمت تنظیمات بایوس قسمت standard cmos features یه گزینه به اسم halt on هست که جلوش نوشته all,but keyboard
وگزینه usb keyboard support که دوستمون گفتند enable کنم دوتا گزینه os و bios داره و روی os هستش.
با سلام
من usb keyboard support رو روی bios گذاشتم. و دی وی دی نصب رو گذاشتم درست شد و رفت واسه نصب ولی تو مراحل نصب خیلی کند مثلا من یه ساعت نشستم 3% رفته. مشکل از کجاست ؟ به نظر شما مشکل از دی وی دی رام هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.