PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگر خدای نکرده شما جای من بودید کدام را انتخاب میکردید ؟؟

brad pitt
15-07-2012, 20:43
سلام
وقت بخیر
با توجه به شرایط من به نظرتون چون میخام از چند روز دیگه بخونم برا ارشد کدوم رشته رو انتخاب کنم برا خوندن ؟
لطفا کمک کنید بهم

من کارشناسیم اقتصاد هست
اما برای ارشد شدیدا به مدیریت مالی علاقه دارم اما یک سری محدودیتهایی دارم :
1. پدرم فوت کرده و مادرم تنهاست . مادرم 62 سالشه و مدیریت مالی ایشالا بخونم قبول بشم تهران داره و نزدیکترین جا شیرازه و شهرمون شیراز نداره
2.بعد یک شهر دیگه و دوری از خانواده و نداشتن درآمد و مثلا بخوام با همین مدرک کارشناسی اقتصاد آزمون استخدامی چیزی بدم و اینا با مشکل مثلا بومی بودن و .. مواجه میشم
مزایا :
من ارادم قوی هست میدونم بخونم با رتبه ی خوب تهران قبول میشم و مزایای تهران هم اینه که جای پیشرفت داره و دیگه میشینم دکتراش هم میخونم و بورس خارج مدیریت مالی هم میگیرم و چون یکی از اقواممون هم مدیریت مالی خوند و رفت بورس و الان وضعش توپه انگیزم بالا میره

حالا شما جای من باشید کدوم

اگه اقتصاد نمیخوام چون یکی اینکه علاقه ندارم و یجور خسته کنندس ولی بجاش شیراز دانشگاه سراسری داره و به خونه نزدیکم و در کنارش میتونم درآمدکوچکی هم داشته باشم
و مادرم هم تنها نمیمونه و ... . البته اقتصاد کمی سخت تره ولی اینکه تو شهره خودتی و یهو یه موقعیت شغلی خوب هم حسنه

البته میدونید که تقریبا جز دو درس زیاد با هم تفاوت ندارن

از اونطرف هم مدیریت مالی خیلی علاقه دارم و میدونم برم یچیزی میشم اما نداشتن درآمد و دوری هم هست . اما بعد آدم دکتراشو که بگیره از دانشگاه خوب همه ی پولایی که صرف کرده و ازش زده تو اون چند سال درس خوندن چند برابر درمیاره

نمیدونم . سر در گم شدم خیلی

البته یچیزم هست اقتصاد داوطلباش کمترن و با رتبه ی 400 هم شیراز قبول میشم ولی مدیریت مالی برا اینکه تهران قبول بشی رتبه 30 و اصفهان تا 100 میگیره . از اونطرف اقتصاد کمی مفاهیمش انتزاعی تر هست

البته هر چیز تقدیر بخواد و به قولی خدا فقط آینده آدمو میدونه

لطفا کمک کنید حالا که گفتم همه چیزو . میخام یه چیزی بشم در آینده چون انگیزشو دارم . یه آدمه موفق و مهم

شما باشید البته ایشالا همیشه پدرتون سالم و سلامت باشه کدوم میروید ؟؟

avril
15-07-2012, 22:26
من باشم پیش مادرم می مونم 100%
موفق باشی

Eblis 2011
15-07-2012, 22:32
به نظرم شما خیلی اعتماد به نفس کاذب دارین . . . جوری حرف میزنید که انگار از آینده و در آمد و این حرفا اطمینان دارید
هر چی خدا بخواد همون میشه

brad pitt
15-07-2012, 22:42
حالا یک سوال پرسیدما

لطفا برادرانه راهنمایی کنید

avril
15-07-2012, 23:50
اولا من عذر می خوام که تسلیت نگفتم ببخشید

ببین دوست من آینده برای شما نه برای هیچ کس دیگه ای مشخص نیست اینکه شما دکتر می شید و ارادتون هم قویه اصلا شکی توش نیست اما نظر شخصی من اینه که هیچ چیز جای محبت را نمی گیره من اگه بدونم یه لحظه مادرم ازم راضیه و تنهاش نزاشتم و کنارش بودم برام از همه پست و مقام و پول بالاتره و مطمئن باش ابدا پشیمون نمی شی که درس نخوندی
اگه جای شما بودم همونطور که گفتم پیش مادرم می موندم و اینو مطما بودن خیرشو می بینم و اینو ایمان داشتم که بهم نیاز داره
:11:

mmf66
16-07-2012, 09:43
به نظر منم جای مادرتون بمونید اخه تنها که نمیشه