ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای share کردن اینترنت ADSL سیمی به صورت یک شبکه وایرلس

mahdi_mbi
15-07-2012, 18:25
دوستان من یه سرویس ADSL دارم که تا الان فقط با PC ازش استفاده میکردم؛ ولی الان میخوام از طریق لپتاپ و گوشی هم از اینترنت استفاده کنم. همچنین تلویزیون.
مودم ADSLم وایرلس نیست (مدل FBR-1161 ساخت شرکت LevelOne با یک پورت LAN با سرعت 10/100 مگابیت بر ثانیه و یک پورت USB). اینم عکس از نمای پشتش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا سوالم اینجاس که برای داشتن شبکه وایرلس چیکار کنم بهتره؟

توقعاتی که دارم ایناست:
1- اولین مورد که خیلی برام مهمه اینه که سیگنالش قوی باشه. خونمون بزرگ نیست (100متره) ولی میخوام هرجای خونه که باشم سیگنال قوی و عالی باشه (خطوط سیگنال پر باشه) و از این نظر مشکلی نداشته باشم.
2- از استاندارد IEEE 802.11n پشتیبانی کنه.
3- هزینه هم زیر 100 تومن باشه.

پیشنهادتون چیه؟

برم یه مودم ADSL وایرلس بخرم؟
برم یه روتر وایرلس بخرم؟
اکسس پوینت بگیرم؟
آیا انتخاب دیگه ایم دارم؟

لطفا هر پیشنهادی که میدید یه مدل که تو بازار موجود هستش هم معرفی کنید.

خیلی ممنون

shahin_dictator
16-07-2012, 18:12
خریدن روتر بهترین گزینه هست!

Hamed DC
17-07-2012, 10:43
دوستان من یه سرویس ADSL دارم که تا الان فقط با PC ازش استفاده میکردم؛ ولی الان میخوام از طریق لپتاپ و گوشی هم از اینترنت استفاده کنم. همچنین تلویزیون.
مودم ADSLم وایرلس نیست (مدل FBR-1161 ساخت شرکت LevelOne با یک پورت LAN با سرعت 10/100 مگابیت بر ثانیه و یک پورت USB). اینم عکس از نمای پشتش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا سوالم اینجاس که برای داشتن شبکه وایرلس چیکار کنم بهتره؟

توقعاتی که دارم ایناست:
1- اولین مورد که خیلی برام مهمه اینه که سیگنالش قوی باشه. خونمون بزرگ نیست (100متره) ولی میخوام هرجای خونه که باشم سیگنال قوی و عالی باشه (خطوط سیگنال پر باشه) و از این نظر مشکلی نداشته باشم.
2- از استاندارد IEEE 802.11n پشتیبانی کنه.
3- هزینه هم زیر 100 تومن باشه.

پیشنهادتون چیه؟

برم یه مودم ADSL وایرلس بخرم؟
برم یه روتر وایرلس بخرم؟
اکسس پوینت بگیرم؟
آیا انتخاب دیگه ایم دارم؟

لطفا هر پیشنهادی که میدید یه مدل که تو بازار موجود هستش هم معرفی کنید.

خیلی ممنون

سلام.
پیشنهاد من خرید مودم وایرلس هستش.
چون با خرید موارد دیگه، علاوه بر مشکلات کانفیگ و ... ، هزینه بالایی هم باششید بدین.
مدل TP-Link8960N گزینه بسیار مناسبیه.

ویرایش: 8960N که به اشتباه 8960NDنوشته شده بود!!!

shahin_dictator
17-07-2012, 14:11
خريدن روتر باعث مي شه با كم ترين هزينه ممكن بهترين كيفيت رو در خونتون داشته باشين.

a.p.p.l.e - Tapatalk

mahdi_mbi
17-07-2012, 15:34
سلام.
پیشنهاد من خرید مودم وایرلس هستش.
چون با خرید موارد دیگه، علاوه بر مشکلات کانفیگ و ... ، هزینه بالایی هم باششید بدین.
مدل TP-Link8960ND گزینه بسیار مناسبیه.

سلام
خیلی ممنون از نظرتون
فک کنم منظورتون 8961ND باشه، درست میگم؟ چون تو تاپیک مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس دیدم که بیشتر این مدل رو پیشنهاد دادید.
نظرتون در مورد ASUS DSL-N12U چیه؟ به خاطر داشتن پورت USB میگم؛ البته ممکنه خیلی از این قابلیت استفاده نکنم ولی خب بالاخره یه آپشن اضافیه دیگه
در کل به نظرتون کدوم بهتره؟

ممنون از جوابتون

mahdi_mbi
17-07-2012, 15:36
خريدن روتر باعث مي شه با كم ترين هزينه ممكن بهترين كيفيت رو در خونتون داشته باشين.

a.p.p.l.e - Tapatalk

سلام
خیلی ممنون از نظرتون
آخه تو اینترنت که نگا میکردم قیمت مودم روتر وایرلس خیلی با روتر وایرلس تفاوت نداشت (مدل های TP-Link). از این نظر میگم اگه یه دستگاه باشه بهتره جمع و جورتره امکان اینکه مشکل پیش بیاد هم کمتره. نظر شما چیه؟

Hamed DC
17-07-2012, 17:31
سلام
خیلی ممنون از نظرتون
فک کنم منظورتون 8961ND باشه، درست میگم؟ چون تو تاپیک مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس دیدم که بیشتر این مدل رو پیشنهاد دادید.
نظرتون در مورد ASUS DSL-N12U چیه؟ به خاطر داشتن پورت USB میگم؛ البته ممکنه خیلی از این قابلیت استفاده نکنم ولی خب بالاخره یه آپشن اضافیه دیگه
در کل به نظرتون کدوم بهتره؟ممنون از جوابتون
سلام.
به شخصه خرید روتر رو توصیه نمیکنم:
به دلایل:
شما از اینرتنت بی سیم استفاده نمیکنید.
برای ایجاد شبکه بی سیم کمی اذیت کننده هستش.
برای آی پی دهی باید وقت بزارین.
و...

پس خرید مودم وایرلس ADSLخیلی بهتره.
خیر دوست. همون 8960 که من اسمش رو گذاشتم شیر پیر!!!
برد بسیار وحشتناکی داره(برد PCB منظورمه!) و آنتن دهی بالایی داره.
گزینه مناسبی برای راه اندازی یه شبکه داخلیه.