مشاهده نسخه کامل
: ریکاوری درایو ؟؟؟؟
mehrdadlord
15-07-2012, 16:25
با سلام...من ویندوز سون داشتم که اونو تو درایو اف نصب کرده بودم ...خواستم اکس پی هم نصب کنم...اونو تو درایو سی نصب کردم ...اما بعد نصب دیدم که کلا درایو افم نیست یعنی کمپلت درایو افی ندارم تو سیستمم....احتمالا به خاطر این بوده که موقع نصب اکس پی بد پارتیشن بندی کردم..حالا میخوام ببینم راهی نیست که درایو افمو ریکاوری کنم ؟؟؟نرم افزاری چیزی...خواهشششششششششششششا کمک کنیییییییییید...:19::19::19:
با سلام...من ویندوز سون داشتم که اونو تو درایو اف نصب کرده بودم ...خواستم اکس پی هم نصب کنم...اونو تو درایو سی نصب کردم ...اما بعد نصب دیدم که کلا درایو افم نیست یعنی کمپلت درایو افی ندارم تو سیستمم....احتمالا به خاطر این بوده که موقع نصب اکس پی بد پارتیشن بندی کردم..حالا میخوام ببینم راهی نیست که درایو افمو ریکاوری کنم ؟؟؟نرم افزاری چیزی...خواهشششششششششششششا کمک کنیییییییییید...:19::19::19:
شما اول باید xp نصب کنید بعد سون اگه میخواین دوتا ویندوز داشته باشین با اون کار ویندوز سونتون هم میپره
شما یک عکس از diskmanagment سیستمتون بزارید اینجا
mehrdadlord
15-07-2012, 19:46
شما اول باید xp نصب کنید بعد سون اگه میخواین دوتا ویندوز داشته باشین با اون کار ویندوز سونتون هم میپره
شما یک عکس از diskmanagment سیستمتون بزارید اینجا
بفرما....234 گیگ خالی دارم....خداااااااااا :41: کمکککککککککک:19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما....234 گیگ خالی دارم....خداااااااااا :41: کمکککککککککک:19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
234 گیگ free space شده با نرم افزار paragon partion یا easuse data recovery پارتیشن از دست رفترو ریکاوری کنید سپس پارتیش رو ایجاد کرده و فرمت سریع کنید
mehrdadlord
15-07-2012, 21:51
تمام درایو هامو ریکاوریی کردم..واقعااااااااااااااا ممون.......داشتم افسرده میشدممممم....مرسییییییییی...: 8::12::11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.