ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا " 2 " تومن ...

IOG
15-07-2012, 15:27
سلام دوباره دوستان. من اول میخواستم ASUS G53SX بردارم ولی الان که فک میکنم حیف پوله!
یه سیستم در حد یک و هفصد هشصد میخوام خلاصه زیر دو تومن. که بدرد بازیم بخوره. والا تو بازار که یکم گشتم یارو گفت ASUS A53 خوبه. میگفت 1 و 830 . با این مشخصات:
i7 2670QM
NVidia GT 630M 2GB (البته در مورد 630 بودنش دقیق یادم نیست شک دارم)
Ram 8GB
15.6"

ولی تو سایت ایسوز که سرچ کردم همچین مدلی نبود. در ضمن رنگش قهوه ای بود.
اگه لطف کنین راهنماییم کنید...
مدلای دیگه هم پیشنهاد کنید لطفا...

EDIT:
البته فک میکنم این یارو K53 بوده گفته A53. تو سایت ایسوز که گشتم K53 SM رو پیدا کردم دقیقا با همون مشخصاتی که اون یارو میگفت:

CPU

Model
Core i7 2670 QM

Clock Speed
2.2 GHZ Up To 3.1 GHZ

Cache Memory
6 MB

TDP
45 Watt

process technology
32 Nm

Features
HD Graphics 3000 (650-1100MHz)

Announcement Date
11/2/2011

RAM

Memory Cap
8 GB

FSB
1333 MHZ

VGA

manufacturer
NVIDIA

Model
GeForce GT 630M

Memory Type
DDR3

Dedicate Memory
2 GB

Core Speed
672 MHZ

Shader Speed
1344 MHZ

Memory Speed
900 MHZ

Memory Bus Width
128 Bit

Current Consumption
35 Watt

Process Technology
40 nm

Announcement Date
06.12.2011

HDD

Memory Cap
750 GB

Speed
5400 RPM

DISPLAY

Type
LED

Resolotion
HD

Size
15.6

ODD

Type
BLU R

OS

Version
7HP

OTHER

WebCam

Blutooth

WiFi

HDMI

Weight
2.6 Kg

Further
USB3,6CELL

ulsss
15-07-2012, 15:51
حتما N53SM بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال گرافیک 630 بدرد بازی نمیخوره.
برای بازی میتونی N55SF یا HP 6C55 بخری.

IOG
15-07-2012, 16:20
نه K53 SM بوده . عکساشو نگاه کردم...
این K53 فیلمای یو تیوب رو نگاه کردم Crysis 2 و Dirt3 رو خوب اجرا میکرد. هر دو تا رو بین 35 تا 40 تا (حدودا) فریم میگرفت...

یعنی 555 از 630 بهتره؟ من در این مورد خیلی اطلاعات ندارم. اگه میشه توضیح بدید. در ضمن من حتما اصراری ندارم که مثلا با Ultra بازی کنم. مثلا Anti-Alising برام مهم نیست.

bahman30
15-07-2012, 18:21
نه K53 SM بوده . عکساشو نگاه کردم...
این K53 فیلمای یو تیوب رو نگاه کردم Crysis 2 و Dirt3 رو خوب اجرا میکرد. هر دو تا رو بین 35 تا 40 تا (حدودا) فریم میگرفت...

یعنی 555 از 630 بهتره؟ من در این مورد خیلی اطلاعات ندارم. اگه میشه توضیح بدید. در ضمن من حتما اصراری ندارم که مثلا با Ultra بازی کنم. مثلا Anti-Alising برام مهم نیست.
555 خیلی قویتر از 630 هستش،این سایت نگاه کن

emob0ylove
15-07-2012, 18:38
630 برای برای مناسب نیست البته به این معنی هم نیست که ضعیف باشه ...
در مقایسه پرفورمنس گرافیک به هیچ عنوان عدد و سری ملاک نیست به اون صورتی که شما تصور می کنین ..
555M بسیار قویتر هست از 630M که مثلا تو سری 6 هست ...
البته معماری سری 6 انویدیا Kepler هست با مصرف و گرمای کمتر ...
خیلی عالی هست که انتخاب 6c55 باشه چون به معنای واقعی لغت هیولا هست و از Asus خیلی بهتر به خیلی دلایل مثل دیزاین / کیفیت کیبرد و تاچ پد و ....
ضمنا دوست عزیز نوت بوک به هیچ عنوان فقط کانفیگ نیست که مثلا اگر یه نوت بوک رم 8 داشت پس از اون یکی که رمش 4 هست بالاتره ...
این طوری نیست ...
6c55 حس واقعی یه هیولا رو به شما میده ...

حمید031090
15-07-2012, 21:12
کجای لپ تاپ 6c55 هیولاست...یا هیولا ندیدی یا برای راضی کردن خودت و گمراه کردن بعضی از دوستان اسمش رو گذاشتی هیولا !!!!!!!

سی پی یو که معمولیه...یه سر به لپ تاپ سونی f236 ... f237 ...یا f217 بنداز می فهمی سی پی یو یعنی چی...
هاردش هم که معمولیه!!!فقط و فقط hp مثل شوره زار بدون در نظر گرفتن اصول مهندسی کانفیگ (چیزی که شدیدا در سونی و اپل رعایت شده)لپ تاپ رو رو هوا بسته به یه کارت گرافیک که چی..؟که مخ جهان سومی مثل من و توی ایرانی و افغانی و پاکستانی رو که عشق بازی داریم رو بزنه...
من در شرکتی کار میکنم که تمام لپ تاپ های موجود در شرکت (که همه کار های سنگین پردازشی رو انجام می دن...البته مثل اب خوردن)یا سونی هستند یا اسوس (یه بنده خدایی hp داشت که موقع کار کردن باهاش همیشه شکایت می کرد که چرا همیشه داغه !!!لپ تاپ نگو یه پارچه اتیش بگو...البته میتونم بگم که هیولای اتیش رو با هزار بدبختی فروخت و اسوس گرفت)

IOG
15-07-2012, 21:33
ممنون رفیق. حالا شما بین مدل های ایسوز چی پیشنهاد میدید؟
ضمنا نمی خوام بالای 2 تومن باشه...
فکر میکنم سونی بگیری پول برند رو هم خیلی میدی. چون SONY هست دیگه!
ممنون میشم سریعتر راهنماییم کنید. آخه خیلی وقته دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم...

IOG
15-07-2012, 22:15
خب البته من نگاه که کردم سیستمش به نظرم ضعیف نیومد.
من میخوام پولم هدر نره. مسلما سونی نمی گیرم چون باید پول اسمشو بدی.
شما خودت با این سیستم کار کردی؟ چه بازیایی رو و با چه FPS بازی کردی؟

Phoenix84
15-07-2012, 22:29
فریم بازیها با کارت های گرافیک

emob0ylove
15-07-2012, 22:34
ببین دوست عزیز 6c55 گرافیک 7690TX داره که تو بنچمارک تقریبا چند پله از 6770M که من دارم قوی تره ...
من dv6 6050 دارم با گرافیک 6770M ...
این گرافیک قوی ترین گرافیک نوت بوک های 15.6 زیر دو میلیون بوده و هنوز هم هست ...
جالبه 555M انویدا که 192 بیت پهنای باند داره بازم از 6770M ضعیف تر هست ...
ضمنا من هر روز BattleField 3 رو جند ساعت پت هم به صورت آنلاین بازی می کنم ...
نمی دونم میدونی یا نه اما موتور این بازی سنگین ترین موتور حال حاضر صنعت گیم هست ...
به دلیل نورپردازی معرکه و غیر قابل بیان و گرافیک شگفت انگیز ...
من تو حالت High نزدیک به 40 فریم می گیرم که وحشتناک عای هست ...
تازه این بتلفیلده ...
بزای های دیگه مثل مکس پین 3 / شبیه ساز پرواز /Ghost Recon / کرایسیس 2 و ...رو بدون اغراق بی نهایت عالی اجرا می کنه ..
جدیدترین هم مکس 3 هست که من تو حالت Very High بالای 50 فریم دارم ...
و نکته شگفت انگیز در مورد گرافیک این که دما تو شدیدترین حالت که بتل 3 باشه از 62 بالاتر نمی ره ...
میدونی این یعنی چی برو یه تاپیک تو بخش گرافیک بزن بهت میگن یعنی چی ...
انگار دما تنظیم شده روی 62 ...
داغ کردن اصلا معنا نداره واسه اچ پی ...
در صورتیکه نوت بوک هست با گرافیک معمولی دماش تا 90 میره اما 6770M AMD با این عظمت روی 62 هست دماش اونم تحت شدیدترین فشار واقعا خودم بعد یکسال هنوز شگفت زدم:18:
پول هدر بره ؟؟
دوست عزیز حتما برو این سری رو از نزدیک ببین تا متوجه بشی که چقدر اشتباه کردی انقدر دیر کردی واسه خریدش ...
من خودم 15 ماهه دارم کوچکترین موردی نداشته از هیچ نظر ...
همه چی عالی هست و فقط خوراک استفاده شدید
خود اچ پی میگه اینا واسه non -stop action طراحی شدن یعنی استفاده بی وقفه و شدید ..
خودم الان 3 روزه دقیقا خاموشش نکردم همیشه همینه از پارسال که گرفتم یا بازی می کنم یا فیلم یا آهنگ /اینترنت شدید و دانلود شدیدتر ...
موقع خواب هم روشن می مونه تا صبح بلند شم ...

IOG
16-07-2012, 08:26
برادر من تو سایت های خارجی که نظرات رو در مورد این لپ تاپ HP میخوندم 90 درصد خیلی ناراضی بودن. با این شرایط فک نمیکنم اینو بگیرم.
نظر دوستان در مورد ASUS N55SF چیه؟ به نظر خوب میومد.

emob0ylove
16-07-2012, 09:03
بدجور در اشتباهی...
دوست عزیز باید سرتون کلاه بره تا متوجه بشین ...
من که برام سودی نداره شما چی بخری اما کسی که بخواد ملاک رو حرف 4 تا ضیغول خارجی قرار بده مطمئننا تو انتخاب به مشکل می خوره ...
حتما هم اونی سایتی که شما می رفتی اچ پی های قدیمی بوده که مشکل گرم کردن داشت به خاطر چیپ انویدیا مقصر که اچ پی نبوده مشکل انویدیا بوده ...
آدرسش رو بده تا بگم که در اشتباهی ...
اچ پی به قدری عالی هست که واقعا به سختی میشه ازش کوچکترین ایرادی گرفت ...
چرا آدم باید طوری باشه که انقدر بی دلیل و بدون اطلاع تصمیم اشتباه بگیره ...
ضمنا همین Asus که شما می گی کیبرد و تاچ پدش به شدت بی کیفیت هست و تو همین فروم گزارش های خیلی زیادی می تونی پیدا کنی که خیلی ها به دلیل رنگ رفتگی تاچ پد نمی تونن ازش استفاده کنن و با موش اکسترنال دارن کار میکنن..
در مقایسه با اچ پی همون اول تو دیزاین رد می شه بقیه چیزا که بماند ...
طراحی خیلی بد و غیر شکیلی داره ..
در صورتی من خودم hp 6050 دارم انقدر عالی هست که بعد یکسال کار مداوم و شدید کوچکرین مشکلی نداره و به شدت با کیفیت هست ...برو از اونا که اچ پی 2011 دارن بپرس متوجه می شه ...
اصراری ندارم ولی دوس ندارم اشتباه کنی اما اگر خودت می خوای حرفی نیست ...
برو Asus بخر فقط بعدش دوس دارم به خودت نگی چه کاری بود کردم ...
من که اچ پی 2011 دارم و چند سال بامدل های قدیمی ش هم کار کردم می دونم یا شما که تا حالا کار نکردی ...
به هر حال این چیزی که باید میدونستی رو من گفتن دیگه بستگی به هوش و درک خودت داره که گرفته باشی یا نه ...
شرمنده خیلی رک گفتم چون داری اشتباه می کنی ...

IOG
16-07-2012, 09:14
ببین دوست عزیز تو اون سایت ها که من رفتم در مورد گرما شکایت نکرده بودن و از کیفیت پایین مانیتور می گفتن و...
جالبه این افراد ناراضی حرفشونو این طوری شروع میکردن:
It's fully a trash
It's completely a rubish
...!!!!
ولی N55SF چیزی بود که خود شما پیشنهاد دادید. برام عجیبه که حالا میگین بدرد نمیخوره!

emob0ylove
16-07-2012, 09:44
صفحه اچ پی بده :18: ؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما تصور کردین اونا چون خارجی هستن پس حرفشون صحیحه ...
من الان 6050 جلومه دارم باهاش پست می زارم ...
اگر نداشتم و این طوری می گفتم باز یه حرفی ...
اما دارم با چشم خودم می بینم که جقدر کیفیت و حشتناک بالایی داره ...
کیبرد و تاچ پدش بدون اغراق می گم از تمام نوت بوک های بازار عالی تره ...
تاچش از سرامیک و کاملا لمسی هست در صورتی که تاچ Asus لمسی نیست ...
دکمه ON /OFF داره و به قدری حساس و و عالی هست که تا کار نکنی متوجه نمی شه ...
ضمنا دوست عزیز من آدمی نیستم که بدون اساس و برپایه توهم و تعصب حرف بزنم ...
چیزیو که دارم و می بینم از هر نظر عالی هست رو دارم به شما می گم ...
برین تو سایت خود اچ پی و کامنت های خریداران رو بخونین ...
همچنین تو سایت دیجی هم برین و کامنت های زیرش رو بخونین ...
صفحه اچ پی در حالت نرمال بسیارعالی و با کیفیت یBrightView هست که کنتراست خیلی خوبی داره ...
تازه واسه من 6050 هست و جزء مدل های اول سری 6000 هست که من فروردین 90 خریدم ...
اچ پی صفحه های سری 6cxx رو تغییر داده و بازهم بهتر و با کیفیت تر شده ...
ضمنا کسانی که به صورت custom و از سایت خود اچ پی نوت بوک رو به صورت صفحه Ful l hd و Anti glare سفارش دادن به شدت تعریف می کنن و خیلی خیلی راضی ان ...
تعجب نکن چون Asus در همین حد هست ...
نباید تصور کنی چون مثلا Asus رم 8 یا هارد بالا و ...داره پس عالی هست ...
گفتم در مقایسه با اچ پی همون اول رده ...
برو دیزاین سری 7000 اچ پی رو ببین با n56 مقایسه کن ...
اگر یه ذره حس و زیبا شناسی داشته باشی درجا می بینی که Asus رده به تمام معنا از اچ پی شکست می خوره چون بالاخره آمریکایی باید با تایوانی فرق داشته باشه ...
اون طراح صنعتی که Pavilion dv6 رو طراحی کرده برو مصاحبه ش رو تو یوتیوب ببین اونوقت می فهمی چقدر کارشون شاهکاره ...
Asus حداقل تو دیزاین 10 سال از اچ پی عقب تره وگرنه اگر می تونست مطمئن باش دیزاین بهتری می زد چون نمی تونه اینو متوجه باشین ...
اینجا مقایسه من بین بد و خوب نیست بین خوب و بسیار عالی هست ...
کل این صحبت ها اینو می خواد بگه که شما که می خوای هزینه خوب کنی چرا جنس عالی رو نگیری و بری خوب رو بخری ...
چرا جنس شیک و باکلاس رو رها کنی بری جنس با طراحی معمولی و بدون جذابیت رو بخری ...
منم اصلا و ابدا تعصب ندارم فقط دارم واقعیت رو می گم که با دید باز انتخاب کنی پشیمون نشی وگرنه اصلا شما برو Acer بخر برای من چه اهمیتی داره ...
برو تو این سایت و مدل های جدید Pavilion رو ببین به خصوص M6 که البته مخصوص ایلات متحده هست و توزیع جهانی نداره ...

emob0ylove
16-07-2012, 09:45
اشتباه می کنی پست ها رو اشتباه خوندی من هیچ وقت n55 به کسی پیشنهاد ندادم ..
دوباره برین پست ها رو بخونین ...

emob0ylove
16-07-2012, 09:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/home/mosaic
اینارو ببین بعد برو تو سایت Asus اونارم ببین ...
می خ.ام یه مدل بزای از این اینا سرتر باشه ...
عمرا نتونی ...

emob0ylove
16-07-2012, 09:53
بگی یه مدل پیدا شده هم خیلی شیک تره هم خیلی با کیفیت تر از اچ پی ...
تمام کسایی که حتا از روی غرض ورزی از اچ پی بد می گن وادار به اقرار به طراحی های فوق العاده و کیفیت بدنه و .... نوت بوک های اچ هستن ...
اینم دیزاین n56 واقعا ببین چقدر مسخره ست اوج ضعف تو طراحیه ...
بیخود نیست تو آخرین آمار Asus کمتر از 5 درصد بازار جهانی نوت بوک رو در اختیار داره و اچ پی بالای 27 درصد ...

Highbury
16-07-2012, 10:33
برادر من تو سایت های خارجی که نظرات رو در مورد این لپ تاپ HP میخوندم 90 درصد خیلی ناراضی بودن. با این شرایط فک نمیکنم اینو بگیرم.
نظر دوستان در مورد ASUS N55SF چیه؟ به نظر خوب میومد.

یکی از پرفروش ترین لبتابهای گیمینگ بوده
لبتاب خوبیه

artyst
16-07-2012, 16:43
hp 6c55 رو بخر حالشو ببر

r4deon
16-07-2012, 16:58
توی فروم های خارجی ،ظاهرا" hp توی سری های جدید خیلی موفق عمل نکرده !
متمرکز شوید روی n56vm که یک مقدار گرافیک ضعیفتری نسبت n56vz دارد وایضا" قیمت کمتری،ولی ظاهرا" هنوز وارد نشده!

ulsss
16-07-2012, 17:08
توی فروم های خارجی ،ظاهرا" hp توی سری های جدید خیلی موفق عمل نکرده !
متمرکز شوید روی n56vm که یک مقدار گرافیک ضعیفتری نسبت n56vz دارد وایضا" قیمت کمتری،ولی ظاهرا" هنوز وارد نشده!
یعنی DV6 سری 7000 از N56 بدتره؟؟ میتونی چندتا نمونه بیاری؟
در ریوی زیر جز خوبی چیزی نمیبینم
HP Pavilion dv6t-7000 Quad Edition Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم ریوی از N56 VZ عیب زیاد داره

حمید031090
16-07-2012, 18:51
ببینید دوستان ...من خیلی خوشحال شدم دیدم کسایی که می خوان خرید لپ تاپ کنند به فروم های خارجی مراجعه کردند...در فروم خارجی یا کاربران حرفی نمی زنند یا اگر هم مطلبی می نویسند عین واقعیت هست نه تعصبات مسخره یا ساخته پرداخته ی ذهن بیمار خود...اگر به من باشه و دوباره بخوام لپ تاپ بگیرم حتما یا سونی می گرفتم یا اسوس (دلیلش هم تجربه ی من و دوستانم و همکارانم هست)...دوستان اونقدر ها هم که فکر می کنید سونی پول برند نمی خوره اما در کنار این حرف ها کیفیته بالایی هم داره مخصوصا مخصوصا صفحه نمایشش که غوغاست!!!زیر نور شدید افتاب می تونید متنی رو خیلی راحت بدون انعکاس (reflection) بخونید...یا اسوس بعضی از مدل هاش مخصوصا g53 همیشه خنک و بی صدا کار می کنه حتی زمانی که بازی می کنید!!!!
این ها هستند که با طراحی دقیق و مهندسی شده لپ تاپی رو به بازار عرضه می کنند...

r4deon
16-07-2012, 18:52
چیزی که از ریویو مهمتر است نظر استفاده کنندگان است،توی review فقط چند ساعت در اختیار تست کنندگان قرار میگیرد و توی این مدت مشکل خاصی بعید است پیش بیاید،چه بسیار دیوایس هایی که توی ریویو بسیار خوب بودند و لی توی دست مشتری مشکلات خودشان را نشان دادند.
دوربین nikon d800 آخرین ساخته ی فول فریم و کراپ دار نیکون بود و توی همه ی ریویوها بهترین دوربین بود که تا کنون شناخته شده بود.ولی بعد از چند مدت چند مورد انفجار این دوربین گزارش شد و نیکون فراخوان داد برای تعویض باتری ها.
گوشی htc one x نیز همینطور،زمانی که معرفی شد توی ریویوها بی نظیر بود،ولی دست مشتری که رسید،گرمای بیش از حد،زرد شدن صفحه ،ورود گرد وخاک به زیر صفحه ،مشکل وای فای و ...
پس نظر مصرف کننده صد مهمتر از review هاست.review ها ضعف ظاهری یا ضعف قدرت را بررسی میکنند.پ
این لینک ها را ببینید علی الحساب در باره dv6t7000:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payma
16-07-2012, 19:29
دوربین nikon d800 آخرین ساخته ی فول فریم و کراپ دار نیکون بود و توی همه ی ریویوها بهترین دوربین بود که تا کنون شناخته شده بود.ولی بعد از چند مدت چند مورد انفجار این دوربین گزارش شد و نیکون فراخوان داد برای تعویض باتری ها.

برار اینجوری نگو من به نیکون تعصب دارم:31:
حداقل توی ایران و از بین خریداران زیادی که داشته هیچ مشکلی مبنی بر مشکل باتری ارائه نشده نمیدونم شما از چه منبعی این حرف رو میزنین:41:
حداقل یه نگاهی به فروم تخصصی عکاسی بندازین هیچ خبری از همچین مشکلی نیست!

r4deon
16-07-2012, 19:43
برار اینجوری نگو من به نیکون تعصب دارم:31:
حداقل توی ایران و از بین خریداران زیادی که داشته هیچ مشکلی مبنی بر مشکل باتری ارائه نشده نمیدونم شما از چه منبعی این حرف رو میزنین:41:
حداقل یه نگاهی به فروم تخصصی عکاسی بندازین هیچ خبری از همچین مشکلی نیست!

:دی
خوب،اون موقع ،هنوز وارد ایران نشده بود.
یک مشکلاتی هم توی فوکوس داشت که توی review ها معلوم و نشد ویک عکاس پی برد و منتشر کرد وسایرین نیز پی بردند که این مشکل را دارند.
لینک فراخوانی سایت رسمی نیکون امریکا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حمید031090
16-07-2012, 21:19
سلام...ای کاش به این نکته اشاره می کردید که سی پی یو های جدید یعنی ivy bridge ها نسبت به سندی بریج ها دمای خیلی کمتری و بازده بالاتری دارند...لینک هایی که شما ارسال کردید اشاره به لپ تاپی هست که سی پی یو ivy رو مجهزه پس داغ کردن اون بی معنیه...به هر حال خوشحال شدم که با ارائه مدرک به گفته تان سندیت بخشیدید و باعث تبادل اطلاعات شدید

r4deon
16-07-2012, 22:10
سلام...ای کاش به این نکته اشاره می کردید که سی پی یو های جدید یعنی ivy bridge ها نسبت به سندی بریج ها دمای خیلی کمتری و بازده بالاتری دارند...لینک هایی که شما ارسال کردید اشاره به لپ تاپی هست که سی پی یو ivy رو مجهزه پس داغ کردن اون بی معنیه...به هر حال خوشحال شدم که با ارائه مدرک به گفته تان سندیت بخشیدید و باعث تبادل اطلاعات شدید
هیچ چیز مطلقی وجود ندارد،دما تا حدودی کاهش پیدا کرده،قبول بفرمایید مشکل گرما داشتن با ivy bridge فاجعه است.

IOG
16-07-2012, 23:15
دوستان واقعا ممنونم که اینجا یه بحث خوب راه افتاد که اطلاعات همه بیشتر بشه.
در جواب شما دوست عزیز
emob0ylove ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که همش در مورد دیزاین زیبای HP و هیولا بودن اون میگید باید عرض کنم خوشگلی یک وسیله سلیقه ای هست و من اصلا از شکل این نوت بوک خوشم نیومد. و دوستانی مثل zimka_14162 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که از مدیران هستند و پیش کسوت ، کاملا با ایسوز موافقن.
تو سایت های خارجی بله تو رویو ها از HP خوب گفته بودن ولی کاربر ها اصلا راضی نبودن. در عوض کاربر ها از سیستم های ایسوز خیلی راضی هستند و از پرفورمنس عالی اون ها میگن. اتفاقا من فکر میکنم شما خیلی متعصبانه دارید از HP حمایت میکنید چون خیلی ها از HP بد گفتن ( که کاربرش بودن) و شما میگید به حرف 4 تا خارجی نمیشه اعتماد کرد. و میگید من به حرف یک نفر اعتماد کنم.

HP 6C55 مانیتور LCD داره بدون Full HD در حالیکه N55SF مانیتورش LED هست و FHD داره...

پس من قید HP رو زدم.

حمید جان شما گفتید SONY خیلی پول برند نمیخوره. من هم از همون اول دنبال ASUS یا SONY بودم. از دوستان میخوام یه لطفی بکنن و متناسب با بودجه ی من یه سیستم رو پیشنهاد بدن که در رده خودش بهتر باشه.
از نظر خودم ASUS N55SF خیلی عالیه. اگه نظری در مورد این نوت بوک و مدلهای دیگه دارید لطفا بگید...

ulsss
16-07-2012, 23:38
دوستان واقعا ممنونم که اینجا یه بحث خوب راه افتاد که اطلاعات همه بیشتر بشه.
در جواب شما دوست عزیز
emob0ylove ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که همش در مورد دیزاین زیبای HP و هیولا بودن اون میگید باید عرض کنم خوشگلی یک وسیله سلیقه ای هست و من اصلا از شکل این نوت بوک خوشم نیومد. و دوستانی مثل zimka_14162 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که از مدیران هستند و پیش کسوت ، کاملا با ایسوز موافقن.
تو سایت های خارجی بله تو رویو ها از HP خوب گفته بودن ولی کاربر ها اصلا راضی نبودن. در عوض کاربر ها از سیستم های ایسوز خیلی راضی هستند و از پرفورمنس عالی اون ها میگن. اتفاقا من فکر میکنم شما خیلی متعصبانه دارید از HP حمایت میکنید چون خیلی ها از HP بد گفتن ( که کاربرش بودن) و شما میگید به حرف 4 تا خارجی نمیشه اعتماد کرد. و میگید من به حرف یک نفر اعتماد کنم.

HP 6C55 مانیتور LCD داره بدون Full HD در حالیکه N55SF مانیتورش LED هست و FHD داره...

پس من قید HP رو زدم.

حمید جان شما گفتید SONY خیلی پول برند نمیخوره. من هم از همون اول دنبال ASUS یا SONY بودم. از دوستان میخوام یه لطفی بکنن و متناسب با بودجه ی من یه سیستم رو پیشنهاد بدن که در رده خودش بهتر باشه.
از نظر خودم ASUS N55SF خیلی عالیه. اگه نظری در مورد این نوت بوک و مدلهای دیگه دارید لطفا بگید...
من اگه بجای شما باشم fhd رو بیخیال میشم و یک v3 571g میگیرم واقعا قیمتش مناسبه
در ضمن بجای n55sf دنبال n55sl باش.

payma
17-07-2012, 00:31
:دی
خوب،اون موقع ،هنوز وارد ایران نشده بود.
یک مشکلاتی هم توی فوکوس داشت که توی review ها معلوم و نشد ویک عکاس پی برد و منتشر کرد وسایرین نیز پی بردند که این مشکل را دارند.
لینک فراخوانی سایت رسمی نیکون امریکا:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برادر انفجار کجا بود ترسوندی گفتم الان دوربین تو دستم میترکه:31:
متن خبرش هست
امروز نيكون اعلام كرده كه در باتري دوربينهايي كه بعد از 29 فوريه 2012 فروخته بعضي از استانداردهاي نيكون رعايت نشده و احتمال داغ شدن بيش از حد و دفرمه شدن بدنه وجود داره، البته اين مورد براي D7000 و D800 و 1V1 اعلام شده و گفته شده كه تا بحال موردي گزارش نشده ولي براي اطمينان تصميم گرفتن كه باتريها را عوض كنند.
فقط احتمال داده والا هیچ اتفاقی رخ نداده!
اون مشکل فوکوس هم چیز خاصی نیست تو دوربین های حرفه ای هر محصولی یه موردی داره که با آپدیت نرم افزاری حل میشه
کجا داریم بحث عکاسی میکنیم:31:

fk_u
17-07-2012, 00:43
:13:

با این حرف ها منم قید خرید لبتاب زدم
اخر چی بهتره. سونی زمانی گفتن خوبه الان میگن نه عالی نیس ب نسبت خوبه
اینشون لنوو هم میگن بده که من شنیدم حرف نداره تو تصویر که ibm عالیه و تو جنس بدنه و مدار و... هم خوبه از دوستم تو همین فروم شنیدم و مینی لبتابشم فامیلم داره یبار از میز افتاد بایین میگفت چیزیش نشد . hp هم شنیدم خوبه ولی حرف گرما میزنن و طراحیش خوشم نیومد ولی 7000 زیبا هست
تو خرابی کدومش تو ایران تعمیر میشن ؟ گارانتی متفرقه داره درسته

:13:

r4deon
17-07-2012, 01:32
برادر انفجار کجا بود ترسوندی گفتم الان دوربین تو دستم میترکه:31:متن خبرش هستامروز نيكون اعلام كرده كه در باتري دوربينهايي كه بعد از 29 فوريه 2012 فروخته بعضي از استانداردهاي نيكون رعايت نشده و احتمال داغ شدن بيش از حد و دفرمه شدن بدنه وجود داره، البته اين مورد براي D7000 و D800 و 1V1 اعلام شده و گفته شده كه تا بحال موردي گزارش نشده ولي براي اطمينان تصميم گرفتن كه باتريها را عوض كنند.فقط احتمال داده والا هیچ اتفاقی رخ نداده!اون مشکل فوکوس هم چیز خاصی نیست تو دوربین های حرفه ای هر محصولی یه موردی داره که با آپدیت نرم افزاری حل میشهکجا داریم بحث عکاسی میکنیم:31:حاجی کسی که D800 آمد دستش باید انتحاری رفتار کند.اشکال از من نبود،چون وقتی خبر امد من از یک سایت فارسی خواندم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و اصلا" فکر نمیکردم اشتباهی باشد،امروز هم سرچ کردم لینک فراخوان خود نیکون را دادم،شما بگذارید به حساب عدم اعتبار سایت های فارسیدر مورد مشکل فوکوس هم گاهی حل شدنی نیست،یکی از دوستان D7000 داشت گیجی فوکوس داشت مخصوصا" با لنزهای سیگما،این لنز روی دوربین های قبلی خودش و D5100 جواب می داد،با آپدیت فایرمویر هم درست نشد.میگفت چند مورد دیگر هم توی D7000 هم رویت کرده.

payma
17-07-2012, 01:42
حاجی کسی که D800 آمد دستش باید انتحاری رفتار کند.اشکال از من نبود،چون وقتی خبر امد من از یک سایت فارسی خواندم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و اصلا" فکر نمیکردم اشتباهی باشد،امروز هم سرچ کردم لینک فراخوان خود نیکون را دادم،شما بگذارید به حساب عدم اعتبار سایت های فارسیدر مورد مشکل فوکوس هم گاهی حل شدنی نیست،یکی از دوستان D7000 داشت گیجی فوکوس داشت مخصوصا" با لنزهای سیگما،این لنز روی دوربین های قبلی خودش و D5100 جواب می داد،با آپدیت فایرمویر هم درست نشد.میگفت چند مورد دیگر هم توی D7000 هم رویت کرده.

یادمه یه ماه پیش یه سایت فارسی نوشته بود لکسار اولین مموری سریع رو برای دوربین ها زد بعد من لینک یه مموری از همون شرکت رو که سرعتش 5 برابر مموری ای بود که تو خبر نوشته بودن براشون فرستادم خبر رو پاک کردن:31:
گیجی فوکوس رو لنزهای سیگما که قربونش برم همیشه دارن نصفشون بک فوکوس دارن:31:
والا در مورد بک فوکوس D7000 بی اطاعم چیزی نشنیدم اگرم باشه باید دوربین کالیبره بشه چیر خاصی نیست

حمید031090
17-07-2012, 10:58
دوستان بنده شانس اووردم انگلیسی بلد بودم و از سایت های خارجی کمک گرفته بودم و الا اگر می خواستم نسبت به راهنمایی اعضای این کلوب های فارسی لپ تاپ بخرم تاحالا "حتما"در خریدم ضرر کرده بودم...اینجا جای تعصب ورزی نیست ...من سونی دارم اما بدون تعصب می گم اسوس بگیر...اپل بگیر...سونی بگیر...برندی رو بگیر که وقتی داری ازش استفاده می کنی لذت ببری..چرا که این لپ تاپ های که گفتم رضایت اکثریت رو به همراه داشته...

البته این دو منبع برای دو شرکت جدا از هم ویکی در سال 2010 و دیگری در سال 2011 می باشد 2012 و 2008 هم داشتم که نتایج خیلی با این دو لینک فرقی نداشتن به طوری که فقط 3برند برتر جایشان باهم عوض شده که نشان از رقابت زیاد بینشان هست...اما hp همچنان در اخر جدول جزء پر خراب ترین لپ تاپ های جهان هست...!!!!چیزی که در اکثر سایت ها هم گفته شده بود...اگر خواستید بگید تا لینک های بیشتری قرار بدم چون که خیلی ها با دیدن این نمودار ها و مشورت با افراد "با سواد" تصمیم بر خرید گرفتند و موفق هم شدند...(این لینک ها چون فیلتر نبود قرار دادم و الا لینک از سایت های خیلی معروف لپ تاپ دارم که متاسفانه فیلترند...!!!!اما دقیقا همین نمودار ها رو نشون میدن...!!!!!!!!!!!!)

r4deon
17-07-2012, 12:28
HP دقیقا" توی مدل هایی موفق عمل کرده که وارد ایران نمیشوند ،سری ELITEBOOK،HP FOLIO ها!توی سری PAVILION همیشه مشکل گرما داشته

IOG
17-07-2012, 12:49
به نظر شما N55 SF بهتره یا SL ؟
ریتینگ ویندوز 7 رو که نگاه میکردم SF بهتر بود ولی تو گیم ها SL بهتر بود...

"SL"

5.8
Windows 7 Experience Index
Processor
Calculations per second

7.1
Memory (RAM)
Memory operations per second

7.5
Graphics
Desktop performance for Windows Aero

5.8