مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک: غیب شدن فولدرهای روی دسک تاپ
club2energy
15-07-2012, 11:47
سلام
چند روز پیش وقتی سیستم رو صبح روشن کردم تعدادی از فولدرها و شورتکاتهای روی دسکتاپم ناپدید شدن
این مشکل اولین بار بود برام بوجود اومد
روی سیستم آخرین ورژن آنتی ویروس آوست نصب بود و همیشه به روز هستش
بعد از این مشکل سیستم رو با آنتی ویروس های دیگه ای مثل Avir و Emsisoft و Hitman (که خودش تلفیق 5 آنتی ویروس هستش) چک کردم و ویوسی پیدا نشد
نکاتی که لازم هست بدونید:
ویندوزم سون سرویس پک 1 هستش
سیستم ریستورم خیلی وقت هست که خاموش هستش
هیدن و هیدن فایل های سیستمی رو چک کردم و فایل ها نمایش داده نشدن
90 درصد مطمئنم که فایل ها دیلیت نشدن و روی هارد وجود دارن
توی فولدرهام فایل های بسیار مهمی بودن، یه سری عکس های دوربین دیجیتال از مجالس خانوادگی که خیلی مهم هستن
خواهش میکنم من رو کمک کنید
با تشکر
سلام
فکر نمیکنم مشکل ویروس باشه
روی دسکتاپ کلیک راست کنید گزینه
View ----> show desktop icon
رو کلیک کنید .
andisheh-no
15-07-2012, 14:52
یک نوع ویروس هست که عملکردش از نظر آنتی ویروس ویروس به نظر نمیرسد و گاهی دلیل پنهان شدن فایل ها همین میباشد ....
با زدن تیک SHow Hiden نیز نمایش داده نمیشود فایل ها ....
پیشنهاد میکنم این دستورات رو در notepad کپی و پیس کرده و با هر نامی که خواستید منتها با پسوند bat ذخیره کنید ....
Windows Batch File (.bat)
مانند مثال زیر :
NoAutorun.bat
سپس برنامه نودپد را بسته و فایل ایجاد شده را در هر جایی که فایل ها غیب شده اند کپی و اجرا کنید ....
اگر فایل ها پاک نشده باشند با یک رفرش میبینید فایل ها دوباره به نمایش گذاشته شدند .....
اگر پاک شده باشند هم شاید از طریق برنامه ریکاوری بتوانید فایل ها را بازگردانید .....
سورس کد دستورات مورد نیاز شما :
------------------------------------------------------------------------------
@echo off
echo.
echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
echo º PROGRAMER : Nima Nasiri º
echo º I.C.V.L. º
echo º Power By Andisheh-No.com º
echo º 09194929509 º
echo º NoHidden File º
echo ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼ
echo Action in progress. Please wait...
echo.
cd \
attrib Autorun.inf -h -s -r -a
del Autorun.inf
echo.
echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
echo º The specified completed successfully. º
echo ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼ
echo.
:End
@echo off
echo.
echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
echo º PROGRAMER : Nima Nasiri º
echo º I.C.V.L. º
echo º Power By Andisheh-No.com º
echo º 09194929509 º
echo º NoHidden File º
echo ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼ
echo Action in progress. Please wait...
echo.
cd \
ATTRIB -h -s /s /d
echo.
echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
echo º The specified completed successfully. º
echo ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼ
echo.
:End
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم که به کارتون بیاد و فایل ها پاک نشده باشند
:7:
موفق باشید
نصیری
گروه هنری و خدماتی اندیشه نو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
17-07-2012, 00:18
این روشم تست کنید
پنجره تسک منیجر اول اجرا کنید بعدش از سربرگ Process روی گزینه Explorer.exe کلیک راست گزینه End Process انتخاب کنیدبعدش از همین پنجره تسک منیجر ازقسمت File گزینه New task انتخاب کنید تو پنجره ای که باز میشه دستور cmd رووارد اینتر کنید تو پنجره جدیدم ابتدا این دستور CD /d %userprofile%\AppData\Local وارد اینتر کنید تو خط فرمان بعد این دستور DEL IconCache.db /a تایپ اینتر کنید تو خط فرمان آخرم این دستور EXIT تایپ اینتر کنید بعدش باز از منوی file گزینه new task انتخاب کنید این دستور EXPLORER.EXE تایپ اینتر کنید:20:
یک نوع ویروس هست که عملکردش از نظر آنتی ویروس ویروس به نظر نمیرسد و گاهی دلیل پنهان شدن فایل ها همین میباشد ....با زدن تیک SHow Hiden نیز نمایش داده نمیشود فایل ها ....پیشنهاد میکنم این دستورات رو در notepad کپی و پیس کرده و با هر نامی که خواستید منتها با پسوند bat ذخیره کنید ....Windows Batch File (.bat)مانند مثال زیر :NoAutorun.batسپس برنامه نودپد را بسته و فایل ایجاد شده را در هر جایی که فایل ها غیب شده اند کپی و اجرا کنید ....اگر فایل ها پاک نشده باشند با یک رفرش میبینید فایل ها دوباره به نمایش گذاشته شدند .....اگر پاک شده باشند هم شاید از طریق برنامه ریکاوری بتوانید فایل ها را بازگردانید .....سورس کد دستورات مورد نیاز شما :------------------------------------------------------------------------------@echo offecho. echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»echo º PROGRAMER : Nima Nasiri ºecho º I.C.V.L. ºecho º Power By Andisheh-No.com ºecho º 09194929509 ºecho º NoHidden File ºecho ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼecho Action in progress. Please wait...echo.cd \attrib Autorun.inf -h -s -r -a del Autorun.infecho.echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»echo º The specified completed successfully. ºecho ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼecho.:End@echo offecho. echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»echo º PROGRAMER : Nima Nasiri ºecho º I.C.V.L. ºecho º Power By Andisheh-No.com ºecho º 09194929509 ºecho º NoHidden File ºecho ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼecho Action in progress. Please wait...echo.cd \ATTRIB -h -s /s /d echo.echo ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»echo º The specified completed successfully. ºecho ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼecho.:End-----------------------------------------------------------------------------------------------------امیدوارم که به کارتون بیاد و فایل ها پاک نشده باشند:7:موفق باشیدنصیریگروه هنری و خدماتی اندیشه نو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام اقا یکی جواب منو بده من هم همین مشکل و داشتم هیچ کدومشون کار نکرد هیچ اون تو نوت پد و اجرا کردم الان هر وقت کامپیوترمو روشن می کنم یه فایل نوت پد میاد باید ببندمش
kasi nemikhad javabamo bede? man alan nemitunam win avaz konam
upppppppppppppppppppppppppppppppppppp
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.